TravelingHoteller

Park Hotel "Voznesenskaya Sloboda" i Vladimir: anmeldelser og fotos

Når du vælger et hotel, er hver turist styret af sine egne regler og principper. Det er svært at finde et sted, der ville behage alle. Selvfølgelig, hvis dette ikke er Park Hotel "Voznesenskaya Sloboda" i Vladimir. Komfortabel indkvartering faciliteter, anlagte område, rolige og naturskønne udsigt - og alt dette i det historiske centrum af den antikke russiske by!

Foto og beskrivelse af komplekse

"Voznesenskaya Sloboda" i Vladimir - er et hotel kompleks med anlagte område, beliggende nær byens centrum. Her kan du nemt tilbringe weekenden sammen med din familie eller nære venner, fejre en begivenhed, organisere en virksomhed seminar, eller anden begivenhed. Komplekset har en zone på russisk og europæisk kultur. Hver klient vil være i stand til selv at vælge den mest hensigtsmæssige restaurant, cafe eller lejligheder.

Komplekse hotellet er det perfekte sted for besøgende på business eller personlige anliggender Vladimir fra andre områder. I gåafstand fra hotellet er de historiske seværdigheder. "Voznesenskaya Sloboda" Vladimir har sin egen parkeringsplads, ved siden af anlægget til offentlig transport og alle de nødvendige bymæssig infrastruktur.

Værelser

Mange turister, der har besøgt hotellet "Voznesenskaya Sloboda", bemærkede den særlige atmosfære i sin russiske interiør. I hotelkomplekset der er ånden i den gamle købmand Vladimir. De fleste af elementerne i boligindretning er af høj kvalitet moderne efterligning og ægte antikviteter her er ikke så meget. Men på trods af dette faktum, i stuer og sale i restauranten er meget hyggeligt. Under opholdet i dette hotel kan du fuldt ud føler "ånde antikken" og mentalt tryk på en svunden tid. Der tilbydes indkvartering i enkelt-og dobbeltværelser. Ud over russiske lejligheder tilbyder klassiske europæiske rum. Ifølge det niveau af komfort alle værelser er ens, kun designet er anderledes.

Hvert værelse har et badeværelse, soveværelse og stue, minibar, nødvendige for komfortable levende apparater. Hvis du vælger et hotel "Voznesenskaya Sloboda" i Vladimir, bekymre sig om vejret udenfor er ikke nødvendig. Hvert værelse har aircondition, som du manuelt kan oprette og vedligeholde den ønskede atmosfære i de private lejligheder.

Pensionatet

Hotel-komplekset tilbyder særlige betingelser for overnatning til de mest krævende gæster. Hvis du er vant overalt og altid føle sig hjemme og ikke at give op luksus, vil du nyde pensionatet. Denne duplex lejlighed er beliggende i en separat bygning. Huset er beregnet til 4 personer (to soveværelser med dobbeltsenge). Ud over de soveværelser, køkken og stue med pejs Gæsterne tilbydes en privat sauna med en swimmingpool, boblebad, billard. Det samlede areal af pensionatet - 100 m2.

Restauranter og caféer

Restaurant «Voznesenskaya Sloboda" i Vladimir, mange lokale overveje en af de bedste i byen. I virkeligheden, i hotelkomplekset er der så mange som fem institutioner, som kan have en velsmagende snack eller festmiddage. Den mest kendte restaurant anses for at være "køligere" med en kapacitet på 60 personer banket værelse. Fans af kødretter som steak house "Yar". Komplekset har også en lille festsal til 30 personer, grill, cafe og sommerterrasse.

Hver institution egen menu, som er domineret af den traditionelle russiske og europæiske retter. "Ascension forlig" byder organisering af virksomheder og private arrangementer, bryllupper og jubilæer. Individuel tilgang til hver enkelt kunde er garanteret, bestille din festsal i forvejen!

Forretningsmuligheder

Masser af interessante tilbyder tjenester til erhvervskunder hotel "Ascension forlig". Vladimir i dag - er en stor økonomisk og industrielt centrum. Løs sagsbehandlerne i et behageligt miljø eller tilbringe en interessant begivenhed for samarbejdspartnere kan være i "Ascension forlig." Hotel-komplekset har et moderne konferencelokale med plads til op til 100 personer på samme tid. Værelset er udstyret med alle de mest moderne udstyr og det nødvendige udstyr til præsentationer, workshops og møder. For dem, der er vant til at diskutere alvorlige sager i en tæt cirkel, er der et mødelokale med en kapacitet på 12 personer. Gør din særlig begivenhed: "Voznesenskaya Sloboda" - et sted, hvor leje mødelokaler kan kombineres med banketter og indkvartering af besøgende fra andre regioner.

Priser for serviceydelser

Hotel "Voznesenskaya Sloboda" (Vladimir) behager sine gæster med rimelige priser. Overnatning i dobbeltværelse koster fra 3000 rubler per dag. Lej gæstehus vil koste 30 000 rubler / dag. Leveomkostningerne i hotelkomplekset inkluderer morgenmad (buffet).

er der en stor udendørs swimmingpool på stedet, som kan svømme i alle gæsterne uden tidsbegrænsning gratis. Også hotellet komplekset har Wi-Fi og parkering.

Alle andre tjenester og orden fra menuen i restauranter og cafeer betales separat. Godt ry "Voznesenskaya Sloboda" har som en banket kompleks. Event management udbydes til ordrer på 1000 rubler per person. Bog på forhånd af den ønskede dato, i de varmere måneder, restauranten på hotellet hver weekend er bryllupper og firmaarrangementer.

Hvordan man kommer til hotellet kompleks?

Hotel Park "Voznesenskaya Sloboda" i Vladimir adresse er som følger: Ascension Street, besiddelse af 14-B. I gåafstand fra hotellet kompleks er et af de mest interessante attraktioner i byen - Golden Gate. Find dette symbol Vladimir er ikke svært, endda besøgende fra andre regioner. Fra Golden Gate bør slå på gaden Letna-Perevozinskuyu og gå igennem det før du tænder for himmelfart. Dernæst fortsætter lige på hovedvejen - og meget snart vil du finde dig selv på hotellets park.

Med offentlig transport kan du komme til stop "Golden Gate" ( "Teaterpladsen"), og derefter gå omkring 300 meter.

Gæstevurderinger til "Ascension Sloboda"

For ganske lang tid Park Hotel på Ascension Street blev betragtet som en af de mest moderne og luksus hotelkomplekser i hele Vladimir-regionen. I dag, nogle faste kunder af hotellet og restauranter, der er et lille fald i kvaliteten af de leverede ydelser. Er det det værd at bestille værelser her for dem, der ønsker at besøge snart, Vladimir? Park Hotel "Voznesenskaya Sloboda" er stadig populær hos mange gæster.

Med hensyn til de negative anmeldelser, er det ofte en lang ventetid for ordrer i en restaurant eller fejl i regnskabet. Desværre er disse misforståelser sker fra tid til anden i enhver institution.

Hvis du under din ferie du er utilfreds med de leverede ydelser, eller handlinger af personalet, kontakte administratoren - og situationen er løst. Vi ønsker dig et behageligt ophold!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.