SundhedSygdomme og betingelser

Hvis en blodprøve viste, at lymfocytter øges, kan barnet have en alvorlig sygdom

Hvis du gerne vil have tilstrækkelig information om udviklingen af dit barn, bør du lære at forstå den dataanalyse, at alle mødre med børn fra tid til anden pass i et distrikt klinik eller hospital.

Derfor, hvis lægen ordinerer blodprøve, være opmærksom på antallet af lymfocytter, for hvis cellerne øges, kan barnet udvikle en række sygdomme. Men at komme i gang er at finde ud af hvilken slags celler, og hvilken funktion de er i kroppen som helhed.

Den anden titel af lymfocytter - hvide blodlegemer. I kroppen, som en voksen og et barn, de er ansvarlige for niveauet af immunitet. Derfor er ikke kun, når niveauet af lymfocytter, men det er sænket, kan barnet diagnosticere en række alvorlige sygdomme. Vi har endnu ikke født børneundervisning lymfocytter forekommer i knoglemarven, lever og stamceller, og efter fødslen, og resten af hans liv, er sådanne celler produceres kun af knoglemarven.

Hvis, efter, at resultatet af blodprøven påvises et øget antal lymfocytter i blodet hos barnet, det vil sige, deres antal overstiger den maksimalt tilladte hastighed, skal lægen diagnosticere sygdom og ordinere den korrekte behandling.

Hvis lymfocytter steget, at barnet kan være til stede farlige smitsomme sygdomme som røde hunde, mæslinger, leverbetændelse. Endvidere kan observeres forøgede niveauer af lymfocytter i blodet på konventionel SARS. Under eksacerbation af astma som niveauet af hvide blodlegemer forøges.

Hvis fundet, at lymfocytter er sænket, barnet kan det være et symptom på en sygdom, hvor immunsystemet ikke kan beskytte den voksende organisme. For eksempel i lungebetændelse eller andre kroniske sygdomme.

Den mest forfærdelige diagnose, hvilket er en manifestation af nedgangen i lymfocyt leukæmi overvejes. Det vil sige, efter fødslen, som følge af forskellige årsager, lymfocytceller ødelægges og ikke dannes helt. Diagnosen af HIV er også ledsaget af et reduceret antal lymfocytter.

At afgøre, om lymfocyttallet er normal, i tilfælde af at de lymfocytter steget, barnet, som voksen, du har brug for at tælle antallet af celler som en procentdel af det samlede antal af hvide blodlegemer. For hver alder disse regler er forskellige. I gennemsnit er de som følger.

Til nyfødte - 22-25%.

For barnet, alder af ugen - 40-42%.

Før en alder af 6 år - 45-65%.

Fra 6 til 18 år - 25-40%.

Der bør afsættes særskilte kategorier for fremtidige mødre, fordi under graviditeten en kvindes krop er der forskellige processer for at hjælpe med at bære og føde et sundt barn. På grund af det faktum, at frugten indeholder faderens celle, en kvindes krop i begyndelsen af graviditeten, fosteret opfatter som et fremmedlegeme, forsøger at slippe af med det. Men naturen er indrettet således, at det meste af graviditeten fortsætter, og lymfocytter bidrage til bevarelsen af barnet.

Men hvis det konstateres, at de lymfocytter er reduceret under graviditet, bør lægen ordinere behandling, til reduktion af deres niveau kan føre til truslen om svangerskabsafbrydelse. Som regel er sådanne displays er almindelige i den første og andet trimester. I fremtiden frugten fortsætter med at tilpasse og videreudvikle i livmoderen.

Gå ikke i panik, hvis cellerne er forhøjet i et barn, fordi du, såvel som en læge i tide at have fundet tegn på sygdommen. Vigtigst er det, så prøv at man ved en sund livsstil og at lære ham et barn. Brug mere tid udendørs, holde sig til principperne om korrekt ernæring. Og hvis dit barn er sygt, er det ligegyldigt, fordi med rettidig behandling og din pleje, vil barnet gå hurtigt i bedring, og hans krop inddrives.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.