FinanserBanker

Førtidig indfrielse af pant VTB 24: betingelser, funktioner, fordele og ulemper

Den nuværende lovgivning tillader nu finansielle organisationer til at give låntager til at tilbagebetale lånet forud for tidsplanen kontrakt. Og pant så godt. Bank med staten støtte fra VTB 24 tilbyder også sine kunder et program for førtidig indfrielse af realkreditlån.

Alle tre muligheder

Ifølge de normer bankloven, den delvis tilbagebetaling - gør betalingen, mere end det krævede månedligt, men mindre end hele skyldige beløb. Fuld tilbagebetaling - er en engangs-introduktion af den resterende gæld.

Hvis en del af realkreditlånet hovedstolen tilbagebetalt, kan de bankdirektører tilbyde følgende:

- reducere den periode, hvor lånet, uden at reducere mængden af betalinger;

- at reducere den månedlige betaling beløb og forlade livet af låneaftalen, ingen ændring;

- til at betale det resterende beløb (hovedstol og påløbne renter) fuldt ud.

At vælge en passende løsning - en klient privilegium.

Delvis førtidig indfrielse af pant VTB 24, en tillægsaftale, som beløber sig til nogle få eksemplarer og underskrives af kunden og banken repræsentant.

Fordele og mulige ulemper

Hovedformålet med for tidlig tilbagebetaling af lånet - banken for at reducere overbetaling, som i langfristede lån er det meget væsentligt. Der er andre årsager. For eksempel, at det er nødvendigt at udarbejde en ny kreditaftale i tilstedeværelse af ugunstige indgået i valutaen i aftalen.

Fordele for førtidig indfrielse af pant VTB 24 synes at være indlysende:

- låntager vil fjerne hæftelser fra ejendommen belånt til banken, forud for tidsplanen;

- reducerede omkostninger til fremtidige betalinger (forudsat i det mindste en delvis tilbagebetaling af hovedstolen).

Men der er også ulemper. Eksperter kalder vigtigt for låntageren at lette langfristede lån - en del af inflationen at nedbringe gælden til banken. Det vil sige, er det nødvendigt at beregne fordelene ved førtidig indfrielse af kreditten (lav rente), især hvis du planlægger en ny låneaftale.

betingelser

Siden 2011, alle finansielle og kreditinstitutter, og VTB-24 er ingen undtagelse, afskaffet indsamling af provisioner og andre restriktioner på førtidig indfrielse af realkreditlån. De foreslåede regler gælder ikke kun for den militære pant. Gøre det aftalte beløb låntager har ret, når:

- tilstedeværelse på kortet er knyttet til aftalen, en vis mængde;

- den positive saldo af andre kortkonti åbnet i enhver gren af VTB 24 og i forbindelse med realkreditlån kontrakt;

- andre konti på plast, indrettet i branchen, der har udstedt lån.

Uafhængig handling på tilbagebetaling af gæld forud for banken er forbudt. Et kreditinstitut skal anmeldes på forhånd om det ekstra beløb bidraget. Og også nødt til at søge om førtidig indfrielse af pant VTB 24 anmeldelser kunderne positiv: banken altid gør indrømmelser.

Og selv på telefonen

Måske endda fjernstyre den førtidig indfrielse af pant VTB 24. For at gøre dette, skal du ringe til et af numrene i banken støtte (de er på den officielle hjemmeside). call managers gøre en ansøgning om registrering som kræver oplysninger om indbetaler, kontraktindgåelse og forfaldsdato, og pasoplysninger. Yderligere udviklinger er beskrevet nedenfor ved scenarier. Penge er bedre at sætte på regningen for en dag eller to før klokken.

flyve i bægeret

Fuld forudbetaling af pant VTB 24, som faktisk til dels efter ovenstående metode (telefon) blev det kun muligt i år. Bestyrelsen vedtog en afgørelse, hvorefter alle tidligt tilbagebetale lånet kan kontakte hotlinen. I løbet af de seneste seks måneder, bankens kunder "værdsat" tjenesten. Niveauet af såvel finansielle som lovlig, analfabetismen er under gennemsnittet, kvalificering af operatører, der tager opkald, ikke altid er hensigtsmæssigt. Plus, den lave kapacitet telefonudstyr og tilsyneladende luksuriøse algoritme til førtidig indfrielse af realkreditlån omdannet til en tjeneste mareridt.

Forsøger lykke klager over, at opkaldet er næsten umuligt. På den dokumentation for mængden af gældsproblemer, også (lederen fejlberegnet, debitor, og så dårligt hørt. P.). I en telefon ansøgningsprocessen mode på førtidig indfrielse af pant VTB 24 har ikke tænkt: uklar metode til signering.

Resultatet: konstant forsinkelse, misforhold af betalingsfrister og endeløse klager. De fleste af de klienter er sikker på, at banken er rentabelt: interessen fortsætter med at påløbe regelmæssigt ...

betalingstransaktioner

Overfør penge til førtidig indfrielse af pant VTB 24 er kun muligt indtil 19:00 på hverdage. Denne betingelse er præciseret i hver realkreditlån kontrakt. flere betalingsmuligheder:

- med hjælp fra netbank på kortet er knyttet til lån;

- over skranken i en af de grene af banken;

- VTB terminal 24;

- overførsel fra en anden bank;

- gennem "Mail af Rusland";

- ved hjælp af opsigelse åben VTB 24 indbetaling og overførsel fra den til den konto, bundet til realkreditlån.

Også i den finansielle og kreditinstituttet kan betale din pant eller barsel kapitaltilskud, der udbetales til en hvilken som helst af de støtteprogrammer regeringen.

I tilfælde af barsel kapital er nødvendigt at anvende til pensionsfonden med følgende dokumenter:

- erklæring om bortskaffelse af moderselskabets kapital;

- Certifikat for kapital;

- certifikat indehaver pas;

- kreditaftalen;

- ejerskab af et hus, købt på realkreditlån;

- Tjek konto fra huset;

- forpligtelsen til at arrangere overnatning for alle, uden undtagelse, familiemedlemmer efter fjernelse af hæftelser (herunder mindreårige).

Kommissionen og andre sanktioner for førtidig indfrielse af lånet nej. Størrelse justerer mængden bidraget af klienten.

Hvis en delvis indfrielse

Bank registrerer i kontraktvilkårene i betalingsperioden. En hensigtserklæring til at betale en del af den gæld, der skal aftales med betalingsfrist. Derfor kan indsendes ansøgningen:

- en dag (arbejder) før starten af betalingsperioden, i dette tilfælde, for at gøre tilbagebetaling vil blive tilladt i denne periode;

- 30 kalenderdage før begyndelsen af den periode - i dette tilfælde, at tilbagebetalingen er muligt uden for betalingsperioden.

Hvis der på tidspunktet for tilbagebetalingen er i restancer på realkreditlån og kroppen, og de påløbne renter, er den første gæld betalt ud.

I tilfælde af delvis førtidig indfrielse af de pant VTB 24 anmodninger om at tage hensyn til nogle af funktionerne i betalingerne. Såsom:

- afskrivning af vil forekomme i overensstemmelse med den plan for månedlige betaling aktiver;

- Bidrag reguleres udelukkende af låntager.

Disse regler gælder for aftaler om realkreditlån, der er indgået før 2011. Der er en anden betingelse: den minimale mængde af førtidig indfrielse af pant VTB 24 er 15 000 rubler.

Delvis tilbagebetaling af boliglån kræver omregistrering af tidsplanen for betalingerne, og, om nødvendigt, månedlige betalinger.

Hvis tilbagebetaling af det fulde

I dette tilfælde skal kunden underrette de finansielle-kredit organisationer er obligatorisk. Men indløsning er muligt i en hvilken som helst dag, da den er uafhængig af betalingsperioden.

Denne mulighed indebærer indløsning af indgivelsen af anvendelsen af disse regler:

- en bankdag før datoen for modenhed (hvis det er i den betalingsperiode);

- op til 18 timer på udløbsdatoen (hvis det er uden for perioden for betaling).

Disse vilkår er skrevet i redegørelsen, opsigelse, og banken kræver deres nøje overholdelse. Hvis der på det punkt i det aftalte beløb forbliver på bankens kontoudtog, skal opsigelsen annulleres. Derfor vil det have til fil igen, og beregningen af førtidig indfrielse af pant VTB 24 vil også blive fremmet igen.

Vi tæller det nøjagtige beløb

Inden du indsender en ansøgning om tidlig tilbagebetaling af pant bør kontakte banken for fordelingen af det resterende beløb af gæld: som en vigtig del af det, og interesse. Overbetaling eller underbetaling af mindst én af rublen vil medføre en masse unødvendigt papirarbejde.

VTB Bank tilbyder sine kunder et program til selv-beregning af den resterende gæld. Operationen kan udføres ved hjælp af banksystemet eller henvende sig personligt på ethvert kontor i banken (i dette tilfælde, vil lederen udstede et officielt certifikat til summen af den udestående saldo). Også beregning er mulig på den officielle hjemmeside for de VTB Group 24 virksomheder i et privat kontor med en speciel pant regnemaskine. Også han er på bankens hjemmeside. Lommeregner downloades i Excel-format. For at bruge det, i henhold til kunderne, det er ganske simpelt.

Den endelige lukning af aftale

Det er ikke en ophævelse af kontrakten med banken tilbagebetaling af det fulde beløb. I dette tilfælde er pant registreres korrekt lukket, så den kredit historie kan påvirke oplysninger om afslutningen af forpligtelser. For at undgå disse fejl, skal du gøre følgende:

- underskrevet en gensidig aftale med banken at opsige kontrakten på grundlag af indsendte ansøgning fra låntagers

- at skrive en ansøgning om annullation af et plastikkort knyttet til hensyn til realkreditlån kontrakt (bankrådgiver er forpligtet til at skære i tilstedeværelse af kundekortet i den beskyttende tape);

- indsende en skriftlig ansøgning med en anmodning om at lukke lånet konto hvorigennem betalinger blev foretaget.

Først efter disse procedurer, at banken udsteder en skriftlig forsikring om fravær af gæld og eventuelle krav.

Egenskaber militær pant tilbagebetaling

Militær Mortgage realiseres gennem staten akkumulerende realkreditsystem (NIS). Hendes parti, tilbagebetale et hus lån, få nogle penge til FGKU "Rosvoenipoteka", som vil fortsætte med at vokse.

Førtidig indfrielse af den militære pant VTB 24 gør det muligt for soldaten at tage ud gældsforpligtelser og måtte forlade tjenesten tidligere, end du forvente, hvis det er nødvendigt. Her må vi huske på, at overførslen til reserven på egen hånd inden udløbet af tyve år fra livet i den eksisterende realkreditlån har en civil bliver nødt til at betale al den angivne værdi af den købte ejendom. Det vil sige, at vende tilbage til staten (NIS) Alle månedlige gebyrer, i virkeligheden, som den oprindelige.

I de næste faser af betingelserne for førtidig indfrielse af et realkreditlån fra VTB 24 for militæret er ikke anderledes end vilkårene for sådanne lån til civile.

post scriptum

Den nuværende lovgivning kræver, at låntager at forsikre pant. Disse betalinger er placeret i den samlede størrelse, som er beregnet for det månedlige bidrag. Derfor, i tilfælde af førtidig indfrielse af lånet skal kontakte forsikringsselskabet og bede om at tilbagebetale ubrugte men allerede betalte beløb.

Også modtaget dokumenterne på den fulde betaling af pant, kan du tage dem til den matrikulære kammer for at fjerne behæftelse af den købte ejendom.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.