Hjem og familieHelligdage

Dag børnehaveklasse arbejdstager - god fejring af September!

Hvert år den 27. landet September fejrer den bemærkelsesværdige ferie - Dag børnehaven arbejdstager! Disse gode mennesker giver sig selv uden forbehold til børn. De er fans af hans arbejde, den anden mor til børnene! I denne varme dag i september skal du sørge for at lykønske alle medarbejdere i førskole-institutioner. Giv dem varme ord af påskønnelse for det hårde arbejde!

Alle ønsker at børnehaven

Ligesom voksne, folk indse, hvor stor var i børnehaven. Spise, sove, gå og lege - det er hele rutine! Men ikke alle børn forstår, hvad en problemfri tid! Og pædagoger og barnepiger forsøger at omgive babyer den omhu og opmærksomhed for at finde dem interessante og uddannelsesmæssige klasser.

Børnehave Dag børnehave sjov og fejre i en stor måde! Eleverne forbereder posh koncert med sange, danse og digte hilsen! Pårørende med følelser at se på frugterne af deres arbejde. Forældre tildeles medarbejdere gaver institutioner, som det hedder i taknemmelighed og påskønnelse!

Ideen og formålet

Mentor - et erhverv er ikke let. Fejlagtigt troede, at personalet hele dagen at have det sjovt med børnene, en velsmagende middag og gå hjem. De har et stort ansvar for liv og helbred hvert barn. Mentor - en guide til den voksne verden. Det skal hjælpe børn til at lære mere om planeten, liv og miljø, til at undervise lidt fjollet ret til at udtrykke sig, at indgyde venlighed og medfølelse.

Børnehave Worker Day i Rusland betragtes ikke som en officiel helligdag. Hans idé - at henlede opmærksomheden på erhverv og børneinstitutioner. Efter alle, der hvert år mindre og mindre unge til dette erhverv. Mange private børnehaver til at ansætte ufaglærte medarbejdere, der ikke ved, hvordan man korrekt håndtere børn. Men til dem har brug for en særlig tilgang!

Danse, sange og sjov

Som enhver anden ferie, Day of Børnehave fejre sjovt! Arranger views børns initiativ, afleveret diplomer og blomster fortjente vejledere. Hvis dit barn går i børnehave, forberede varme ord til personalet:

Dit arbejde er ædelt, hæderlig altid,

Så hurtigt flyve med dig, den,

Lad børnene springende glade latter,

Det bringer dig en kæmpe succes!

Vi ønsker, at børnene var lydige,

Og ikke meget Skoda, ikke fræk.

Efter alt, for at være en lærer er ikke let,

På dagen for at besvare tusind spørgsmål.

Kan ikke ingen såre dig,

Alle drengestreger og de problemer har brug for at se.

Hvor meget godhed, menneskelighed, kærlighed,

Kræv de dejlige øjne!

Arbejde, glæde sig og trives,

Og børnene selv, som de er nu at give!

Sådanne varme ord kan lyde på matinéforestilling i børnehaveklasse arbejdstager dag i børnehaven. De kan læses af repræsentanter for børn eller forældregruppen for udvalget.

vigtigt alder

Børn i førskolealderen - et ejendomsfolk. De lærer om verden, interesseret i alt, hvad de ser. Udbyderen skal kende svarene på alle deres spørgsmål, altid klar til at hjælpe. Efter al sin visdom og professionalisme afhænger skæbne krummerne. Caregiver er følsom over for den indre verden af hvert barn, for at lægge mærke til de mangler, og forsøger at instruere på rette vej. Der er mange tilfælde, hvor de frække og ulydige børn, en gang i hænderne på en erfaren specialist, blev "silke", og gammelklog. De vigtigste ting - at binde en tynd tråd mellem omsorgsperson og barn. Dag børnehaveklasse arbejdstager - det er en ferie og børnene også. De var bange, og indsats forberede koncerten, ønsker at lykønske dine foretrukne mor på det næsthøjeste niveau.

interessant faktum

I 1863, den 27. september, i Tbilisi blev åbnet den første børnehave i landet. Senere flyttede han til St. Petersborg. Adelaide Semenovna Simonovic - grundlæggeren af institutionen. Det var en stor drømmer og entusiast. Haven blev taget fra en alder af tre. Pårørende lege med børnene, vi talte om patriotisme og podede børn elsker for moderlandet. Men for at dette kan forældre opkræves en betydelig gebyr. Derfor kan ikke alle har råd til sådan en fornøjelse.

På grund af den geniale idé om Simonovic 27. september fejres festdag for førskole arbejdstager. Og siden 1918, landet begyndte at åbne frie børnehaver. Arbejderklassen kunne nemt arbejde til gavn for fædrelandet uden at bekymre sig om deres børn!

Respekt og ære

Mange kan stadig huske deres lærere! De forlod gode minder om en fredfyldt og lykkelig barndom. Folkeskoleelever ofte falde i børnehave til sine første babysittere. De savner børnehaven liv og glem ikke at lykønske lærerne på dagen for børnehaven arbejdstager! Modnet fyre vil altid være for dem tot. Tidligere elever bringer blomster og gaver, håndlavede, tale om succes i skolen. Sådanne varme møder bringe en masse glæde og positive følelser til begge sider!

Vær sikker på at sende deres børn i børnehave. Det fremmer socialisering, normal udvikling og opfattelse af verden!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.