Hjem og familieBørn

Naughty børn - er normen?

Der er ingen uartige børn, da der ikke er nogen perfekt og lydige børn. Ethvert barn opfører sig forskelligt i forskellige "givne omstændigheder". Og det er fint. Tid, sted, mennesker, som barnet interagerer og mange flere forskellige faktorer, der kan slå enhver engel i imp, og omvendt.

Ulydigt barn altid en eller anden grund, og ikke bare. voksen opgave - at forstå årsagerne til barndommens luner. Selvfølgelig skal du tage hensyn til barnets alder. Ulydighed af tre lille barn er helt forskellig fra "poses" en teenager, men de er baseret på én ting - ønsket om at tiltrække opmærksomhed, for at vise karakter.

Fra synspunkt psykologi, uddannelse problemer er af børn forværres under visse faser af livet. Ulydige børn kan med rette opføre sig skammeligt få gange i mit liv. Den henviser til de såkaldte kriser 3, 7 og 13 år.

I 3 år begynder ret hurtigt at vise barnets personlighed. I denne periode er det meget vigtigt at forstå, at opførslen af barnet er nu ikke så meget på grund af hans personlige kvaliteter som naturlig menneskelig egenskab. I løbet af krisen tre års alderen, et barns position, "jeg selv" i verden lyder som "ikke vil, jeg vil ikke, nej." Dette er en vanskelig periode, ikke kun for forældre, som er i chok ved at omdanne dit barn forpligter ukontrollabel imp. Det er ikke let at tage højde for, og den treårige, stadig ikke ved, hvordan man håndtere deres følelser og til at forsvare deres rettigheder med alle midler.

I høj grad lette hinandens liv som muligt, vedtagelse af forretningsordenen for leg. Det er bedre at acceptere det faktum, at han er en voksen og har ret til at beslutte nogle harmløse problemer, såsom hvad farve sokker til at bære. Samtidig, nogle grundlæggende spørgsmål skal være sikker på en voksen til at være fast og ikke tillader dit barn at blive manipuleret.

I en alder af 7, kommer den næste svære periode. Barnet går i skole, får et nyt miljø for ham, begynder han at aktivt at kommunikere med jævnaldrende. I sit liv, en ny myndighed - den første lærer. Det er nødvendigt at forberede sig til det faktum, at "Maryvanna" bliver dit barns mest intelligente person på kloden, dens ord - loven og forældrene kan og at argumentere. Ulydige børn første gradere nu lever i en helt anden lov, hvis deres ros i klasseværelset, øge deres værdi, og hvis moderen til alle kysse sin skat, kan og lo. Igen, forældre nødt til at acceptere reglerne - i skolen har brug for at "holde brand", og huset sikker på at give ham din kærlighed og varme, hvor barnet er stadig meget i nød.

Når barnet fylder 13 år, forældre forstår, at alle tidligere problemer ikke var problemer overhovedet. Ungdomsårene - dette er en test "styrken" af forælder af nervesystemet. Denne krise er meget lig den filosofi tre år, "jeg selv", men på et andet niveau nu uartige børn nemt kan hæve stemmen, smække døren, sprænge en skandale ud af ingenting, og så videre. Hvad skal man gøre i denne periode? Først og fremmest, tålmodighed. Vær børnebidrag, den vigtigste og mest trofaste ven, en vest, en troldmand - af nogen, så længe han følte, at hans forældre elsker ham, på trods af alle sine dikkedarer. Vokser op, er børn i stigende grad distancerer sig fra deres forældre, og det er vigtigt samtidig være i stand til at opretholde denne nærhed.

Naughty børn, uanset alder, de er - bare børn. De har alle brug for også kærlighed, omsorg og beskyttelse. Hvis der på et tidspunkt i livet forældrene ikke kan hjælpe sig selv, er det bedre ikke at gå til alvorlige konflikter, og at konsultere en specialist. Psykolog til barnet kan blive, hvis ikke den rådgiver, de "sufflør", vil bidrage til at forstå sig selv og i sidste ende bidrage til at forbedre stemningen i huset.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.