Hjem og familieBørn

De fleste interessant frisure til dukker

Hver pige leger med sine dukker, forsøger alle mulige måder for at gøre dem bedre, smukkere. For at gøre dette, hun henter dem tøj, sko, nogle gange farven og gøre håret styling. I sådanne spil indpodet Baby smag, sans for proportioner, er det vigtigt, at min mor fra en tidlig alder havde lært hende at gøre det rigtigt. I denne artikel ser vi på, hvordan du gør hår til dukker, hvilken effekt de skaber, og når det er relevant. Efter alt, hver pige ønsker at prøve på rollen som barber. Og det bedste af sin klient vil være et yndlingslegetøj, hvilket gør styling som hun vil uden tvivl forsøge.

Advance forberedelse

Først skal du kam dukken. Da hendes hår var kunstig, ofte af slæb, vil det have at gøre i lang tid. Ingen frisurer til dukker er smukke at se på den indviklede og limet hår. For at vælge en lille stykke legetøj grooming kam med fine tænder. Glem ikke at minde dit barn, er det nødvendigt at starte fra de tips, gradvist bevæger sig til rødderne af håret, så de ikke rod op endnu mere og ikke revet.

vi gør ponytails

De mest simple frisurer til dukker - det er haler. For at gøre dem enkle, og med sådan en opgave håndtere enhver lille pige. Prøv først en simpel variant - at hæve hår på bagsiden af hovedet og binde en elastik dem. Mere udfordrende for barnet ville være på toppen af halen. Det bliver nødt til omhyggeligt kæmmet med en kam hår, så for ikke at danne en "haner." Når halen (enten - øvre eller nedre) er klar, dividere relateret hår i to halvdele. Den ene del skal være lidt mindre end den anden. Nu er det wrap haleroden, for at skjule elastikken og fastgør bunden af spidsen. Det kan være den rigtige i tyggegummi eller pin usynlig.

avancerede muligheder

Omfangsrige frisure for dukkerne er lavet af en lur. Podcheshite hår i retning af halsen til panden, bare være omhyggelig med at "lodne" forblev i bunden. Den øverste streng skal være glat, det vi "vil dække et" haircut. Nu fastgør alle hår på hans hoved dukke klip eller krabber og pænt spredte låse. De kan stå glat, og kan være bøjet med en pincet.

Den mest egnede dukke

Det er værd at bemærke, at den uhensigtsmæssige løsning for frisør kreationer er en dukke Lalalupsi. Funny frisurer på hendes hoved dannet af fjedre og andre materialer, som intet har at gøre med strukturen af naturlige hår. Derfor vælger legetøj, der er ligesom de fleste mennesker. Blandt disse kan bemærkes Barbie - den mest populære dukke af det sidste århundrede. Også piger elsker at lege med dukker Brats. De har alt: en smuk figur, og attraktivt tøj, og langt hår. De kan installeres på mange forskellige måder.

Når du ved om hvordan man laver en dukke smuk hår, er det nemmere at undervise og børn. Legetøj du kan flette fletninger, hvilket gør håret af slæb, ændre afsked. Det eneste, der ikke anbefales - er at bruge skum, lak og voks. Doll hår dårligt vaskes ud og kan ikke gendannes. Det er også ønskeligt ikke at skære et stykke legetøj, men hvis dit barn ønsker at bruge dem på frisør eksperimenter æglæggende quads, hjælpe hende i dette. Græsslåning skal være fladt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.