SundhedPræparater

MAO-hæmmere: en liste over medicin. MAO-hæmmere - hvad er det?

I øjeblikket, på grund af det øgede niveau af stressfaktorer, mange spekulerer på, hvordan medicin kan være en måde at reducere omfanget af angst, forstyrret søvn til at styrke og stabilisere hans tilstand. Blandt apotek agenter uden recept, hyppig medicinering, har vist sig som antidepressiva, men de er dybest set homøopatiske præparater, ikke har fuld bistand i nogle tilfælde.

Billeder depression

Før du rive med MAO-hæmmere, bør narkotika grundigt undersøge eller søge lægehjælp. Narkotika gruppe "antidepressiva" kan påvirke mange funktioner i kroppen: Ovenstående ingobitory MAO (monoaminooxidase) har en bred vifte af bivirkninger, som det vil blive diskuteret nedenfor. Men endnu tidligere bør indse, hvis kroppen kræver et sådant indgreb, eller er det bare en dille på grund af ønsket om at lindre eller andet tidspunkt i deres liv. De fleste mennesker i verden har oplevet depression, og deres tilstedeværelse skyldes behovet for stress.

Fordelene ved moderat stress skrev mange indflydelsesrige værker af vore samtidige og forgængere. I de fleste tilfælde, at den negative opfattelse af stress forårsaget af reklamer antidepressiva, som giver forbrugerne slippe af med det så unødvendige ting fra forkæle vores liv, både fra "toksiner", så at sige ...

Stress motiverer fremskridt

Men stressende forhold tjene som den originale motor, som hjælper en person til at opleve og føle den "sorte bandet" af sit liv, at han kunne se og "hvide". Hvis der ikke var mørke, ville vi ikke, hvad lys (F. Aquinas). Hvis der var ingen stress, ingen ville have følt rolig. Men bortset fra det teosofiske har stress der er ganske videnskabeligt forsvarlig fysiologisk rationale. Stress øger immunitet, stimulerer den regenerative evne til kroppen, forbedrer hukommelsen og øger udholdenhed. Disse kendsgerninger er videnskabeligt bevist. Derfor, før du bruger beroligende midler, antidepressiva, narkotika - MAO-hæmmere, bør afgøre, om de er nødvendige i en given situation.

Lægemidler af vegetabilsk oprindelse (antidepressiva og MAO-hæmmere)

En favorit blandt narkotika, ikke-receptpligtige og ikke-svage MAO-hæmmere er perikum. Denne urt er blevet undersøgt i århundreder, i modsætning til nye produkter, mere kendt. Det er en vigtig del af sådanne populære lægemidler som "Negrustin", "Deprez." Billigere modstykke - alkoholiske tinktur af perikon, som er mindre praktisk til daglig brug, dog udelukker tilstedeværelsen af tilsætningsstoffer, der i nogle tilfælde kan manifestere effekten af individuel intolerance.

Baldrian. Det er også grundlaget for fremstillingen af mange formuleringer. Det gælder ikke for gruppen af "MAO-hæmmere." En liste over stoffer fra gruppen af selektive og ikke-selektive monoaminoxidaseinhibitorer, i modsætning til populær tro, omfatter ikke baldrian som en ekstra produkt - på grund af inkompatibilitet. Ligesom perikon, baldrian er et stof med en balanceret naturlig biokemisk sammensætning og frigivet fra apoteker uden recept.

Motherwort. Visse typer af planter bruges ikke kun i neurovidenskab, men også i almen medicin og kardiologi. Tinkturer baseret Leonurus har beroligende og toning action med regelmæssig brug. Lægemidler gebyrer baseret på motherwort danne grundlag for urtete, og dens ekstrakt i kombination med eukalyptus er effektiv til inhalation.

syntetiske stoffer

Forberedelser ikke-vegetabilsk oprindelse har en kort historie, og behandling erfarne "pionererne inden for 50'erne" var meget tvivlsom. Men på grund af den pludselige udvikling af den farmaceutiske industri er i øjeblikket narkotika markedet tilbyder en temmelig bred vifte af lægemidler, der har en mere udtalt effekt i sammenligning med lægemidler af plante-baseret. Stor spring i behandlingen af psykiske lidelser og borderline depression begyndte forberedelserne - MAO-hæmmere. En liste over lægemidler af denne gruppe består af 145 handelsnavne.

Hvordan MAO-hæmmere

Det transporterende princip for denne gruppe af lægemidler er baseret på en forsinket fraktur af en eller flere grupper af monoamin og højere koncentrationer af visse neurotransmittere mellem synapser. Disse mediatorer omfatter noradrenalin, serotonin, dopamin og andre. Den fornuftige ved at forøge koncentrationen af en specifik mediator og den ønskede terapeutiske virkning er opnået. Det spørgsmål, der angår de selektive MAO-inhibitorer, og at - med sin vilkårlige, løse simple formulering. Hvis lægemidlet stimulerer forøgelse af koncentrationen af neurotransmitteren, anses det for at være selektiv. Hvis nogle få - den vilkårlige hhv.

Hvad er den MAO-hæmmere: en liste over krav og forholdsregler til brugen af stoffer i denne gruppe på grund af muligheden for bivirkninger

1. Obligatorisk medicinsk intervention. Præparater af denne gruppe, med undtagelse af lægemidler af vegetabilsk oprindelse, de fleste af dem tilhører gruppen af lægemidler, der sælges kun ved recept. Og ikke forgæves (se. Det følgende afsnit).

2. Den nøjagtige dosis. Medicin i denne gruppe bør udføres regelmæssigt og i visse doser, under hensyntagen til de fysiologiske egenskaber af organismen. Du kan ikke tage disse stoffer, baseret på princippet om "mere nervøs -. Jeg drikker flere piller" Virkningen af en overdosis kan være diametralt modsat den forventede. For nylig ofte observeret ubevidste forgiftning MAO-hæmmere. Stoffer indtages i store doser i et hjemmemiljø for at "falde til ro". Og desværre er der tilfælde, hvor folk slår sig ned for altid.

3. Differentiering af slægten af menneskelig aktivitet. Alle instrukser til lægemidler af denne gruppe indikerede Count "med forsigtighed" og er en gruppe af personer, som administration af lægemidler i forbindelse med udførelsen af visse opgavers eller inkompatibel malosovmestim. Antidepressiva i denne gruppe kan påvirke reaktionshastigheden, der kan påvirke de beklagelige arbejder chauffører, piloter, magtstrukturer. Tilstedeværelsen i blod og urin resterende enzymer af denne gruppe af lægemidler kan vise positive resultater i atleter (som doping).

4. Basis for en bivirkning er fælles for gruppen MAO. Lægemidler af denne gruppe kan forårsage psykiske og fysiske lidelser. På den del af psyken - sløvhed, træthed, abstinenssymptomer. I komplekse sager - psykiske lidelser: forværring af skizofreni, suicidale tendenser. På den del af somatiske: en overtrædelse af blodtryk, negativ effekt på parenkymale organer (lever, nyrer).

MAO-hæmmere. En liste over stoffer, der ofte anvendes i praksis af neurologi og psykiatri

Tabel-en liste af lægemidler med noter
forberedelse udsigt vidnesbyrd bemærkning
Auroriks Vendbar MAOI Depression af forskellige ætiologier, social fobi Fordringsløs til kost. Handel nazvenie aktive stof maklobenida
pirazidol valgprocessen MAOI Depression anderledes tilblivelse, abstinenssymptomer, f. Alzheimers Indenlandske produkt til en overkommelig pris
eprobemide Electoral reversibel MAO handling Shallow depression, hypokondri indenlandske stof
inkazan Electoral reversibel MAO handling Depression anderledes tilblivelse. Skizofreni, maniodepressiv psykose Også kendt som metralindol
Selegelin valgprocessen MAOI Parkinsons sygdom, Parkinson syndromer polietiologichesky (ekskl. Drug) Synergier med levodopa

Disse lægemidler er den mest anvendte i praksis på grund af den høje effektivitet og forudsigelige terapeutiske effekt prognostificering. Dette er de mest profitable produkter i forholdet mellem pris / ydelse blandt en gruppe af "MAO-hæmmere." en liste over medicin med de samme og lignende aktioner og andre handelsnavne er mere omfattende, t. Til. På hjemmemarkedet leverede produkter 43 farmaceutiske producenter, og mange stoffer er generiske lægemidler.

fund

Dog bør duoen kvalitet / pris inkluderer et tredje element, som mange betragter "den ulige mand ud." Denne individualitet. Fuldt definere, hvad et lægemiddel af antidepressiva passer til en bestemt person, lægen kun kan. Og beslutte, hvilke depression foregår i et menneskes liv, vil han være glad eller ej, kan kun være sig selv.

Disse data er ikke henstillinger til sig selv og udelukkende offentliggjort til orientering.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.