Selv-dyrkningPsykologi

Individualitet - en unik menneskelig kvalitet

Vi ønsker alle at være forskellige fra hinanden og søge at udtrykke deres individualitet og egenart. At vælge tøj, for eksempel, hver kvinde forsøger at understrege deres unikke via oprindelige stil, såvel som de forskellige dele og tilbehør.

Hvis vi vender os mod historien og at huske de Sovjettiden, hvor en og alle klædt i et stormagasin i den samme for alle det tøj, kan det bemærkes, at fremkomsten af de såkaldte "mods" har været tegn på en kamp og et ønske om at udtrykke individualitet.

Folk er altid forsøger at demonstrere sin egenart. Tiny børn fra fødslen udviser karakter og temperament. Selv hvis en mor fødte tvillinger, kan hun nemt adskille dem i vaner og opførsel, fordi hver af dem reagerer forskelligt på alt, hvad der sker omkring.

Individualitet - unik er kvaliteten af den enkelte, særegne træk, der hører kun til ham. Personlige egenskaber af mennesket, hans vaner og interesser, manifestation af følelser og stemninger, evne og lyst - alt dette er en integreret karakteristisk for den enkelte, hvilket gør det unikt.

Gennemfører deres individualitet mennesker gennem social adfærd, reaktioner på bestemte situationer og begivenheder. Det skal bemærkes, at en betydelig indvirkning på udviklingen af den enkelte af massemedierne. Meget mange programmer og forskellige talkshows føre til en standardiseret, ensidig udvikling. Hæmmet evnen til at tænke og analysere, som repræsenteret ved situationen, og billederne er allerede placeret accenter, som om at skubbe dannet konklusioner. Det farligste er for teenagere, fordi i den alder individualitet - det er uformede funktioner i den person og den person er kun vil processen med socialisering. I sådanne tilfælde er sandheden accepteret, nogen autoritativ erklæring teori.

Men folk er forskellige fra hinanden ikke kun funktioner, der omfatter et tal, højde, øjenfarve osv Den væsentligste forskel ligger i et sæt af personlige psykologiske egenskaber, såsom temperament, evne, følelsesmæssig karakter.

Personlighed - en kombination af visse træk, der former dannelsen af en bestemt person som en person, der gør den unik og speciel. Ønsket om at være forskellige fabrikater af den enkelte til at udtrykke sig, gøre ting, der vil karakterisere det som en uafhængig og tænkning person.

Det er underligt, at der som regel mange forveksler de to forskellige opfattelser af "personlighed" og "personlighed". Fremgangsmåderne ifølge deres dannelse i det væsentlige adskiller sig radikalt. Menneskelig socialisering i samfundet, som er i udviklingen af deres sociale natur, fører til dannelsen af personligheden. Det er uløseligt forbundet med generelt accepterede sociale normer og de etablerede regler for adfærd, der er accepteret i samfundet.

Manifestation af personlighed er isoleringen af den enkelte, det er fremhævet i samfundet. Du kan tale om den menneskelige personlighed, hvis han var i stand til at bevise sig selv.

Forstå forskellen mellem disse begreber kan nemt bruge skældsord, som generøst tildelt dem en rig russisk. Således taler om personlighed, kan du ofte høre "kreative", "unik", "lyse". Således normalt understrege niveauet for menneskelig udvikling og selvforsyning. Definitionen af "person" komplementære skældsord "energisk", "stærk", "uafhængige". Faktisk alt dette giver os mulighed for at forstå og definere den åndelige essens af mennesket.

Forstået på vilkår, kan vi roligt sige, at først og fremmest personlighed - en personlighed, og det er hvad - det afhænger af den åndelige udvikling og udsigterne for den enkelte.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.