Selv-dyrkningPsykologi

Hvad er selvmordsadfærd

Desværre, i de senere år dramatisk forøget antallet af selvmord forebyggelsesarbejde i denne retning er blevet særlig relevant, og dette tema igen og igen stiger, og i pressen og i forskellige uddannelses- og rehabilitering faciliteter.

Alt dette er uløseligt forbundet med begrebet selvmordsadfærd, og desværre i dagens verden, alle har brug for i det mindste forstå i generelle vendinger, hvad det er. Måske en dag denne viden vil hjælpe dig med at spare livet for en elsket. Efter alt, det vigtigste her så hurtigt som muligt at se en specialist.

Psykologi af selvmordsadfærd er stadig ikke helt forstået, der alvorligt komplicerer arbejdet med patienterne. Desuden er det ikke alle suicidology enige om, at der kan kaldes selvmordsadfærd. Nogle insistere på, at dette begreb bør omfatte alle manifestationer af aggression rettet mod ham selv, og selvdestruktiv adfærd: alkoholisme, narkomani, selv rygning og spirituskørsel, bevidst vvyazyvanie i slagsmål, religiøs fanatisme forbundet med selv-tortur og så videre.

Men de fleste forskere har tendens til at definere suicidal adfærd, adfærd direkte relateret til forberedelserne til selvmord. De to faser adskilles af selvmordsadfærd: predsuitsidalnaya og suicidal.

For det første er kendetegnet ved tanken om frivillig død, konstruktion af abstrakte planer, overvejelser om metoden til selvmord, men den virkelige handling mand på dette tidspunkt ikke tager. Varigheden af denne fase er fast, og som regel færdig, selvmordsforsøg. Heldigvis ikke altid lykkes.

Det menes, at selvmordsadfærd er mest typiske for teenagere, og det er delvist sandt, fordi deres psyke er den mest mobile og udsat for stress, er ikke beskyttet, og er ikke fleksibel. Men ikke mindre udsatte er ældre, når andre faktorer er sat til sundhedsproblemer. Meget ofte mennesker, der lider af uhelbredelige sygdomme, parring med smerter eller andre ubehagelige symptomer, skal du vælge en frivillig tilbagetrækning fra livet.

Der findes flere typer af selvmord: en sand selvmord, bevidst og velovervejet valg; affektive selvmord begået under indflydelse af følelsesmæssig stress, ofte under indflydelse af psykotrope stoffer, narkotika eller alkohol; og demonstrativt-afpresning, når formålet med selvmordsadfærd er ikke død i sig selv, men en demonstration af forsæt til at skaffe fordele. På trods af den tilsyneladende modvilje mod den person til at dø, demonstrative selvmord i de 2 \ 3 tilfælde er dødelig.

Forebyggelse af selvmordsadfærd - en kompleks proces, der kræver rettidig kvalificeret bistand og samarbejde mellem psykologer og inderkreds. Først og fremmest er det nødvendigt, at manden selv eller sin familie, så hurtigt som muligt adresse til eksperter.

For at gøre dette muligt, er det nødvendigt at vide, hvordan at manifestere sig selvmordsadfærd. Her er nogle tegn på, at du skal være opmærksom på, for at have en chance for at forhindre tragedien.

Grundlag for udviklingen af selvmordsadfærd kan tjene som en depression, da det alvorligt sænker en persons selvværd, det gør overdrive betydningen af de negative hændelser i livet, og at tvivle deres evner.

Angst kan også være et tegn på forestående fare. Faktum er, at i modsætning til den generelle opfattelse, at depression manifesterer sig gennem melankoli, omkring halvdelen af det er typisk for hendes angst, søvnløshed, osv Og disse mennesker er mere tilbøjelige til at komme til et ønske om at begå selvmord, fordi deres nervesystem er overbelastet.

At tale om selvmord, samt tematiske steder og emner i historien om søgemaskinen på internettet bør også advare familien og kan være en årsag til behandling til en psykolog.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.