Selv-dyrkningPsykologi

Generthed - en sygdom eller træk? Hvordan at slippe af med generthed?

Mange mennesker kender følelsen, når det er svært at tale med en fremmed eller gøre noget helt almindeligt, men foran alle. Det lader til, at alle er på udkig for at fordømme eller latterliggørelse, og er ved at bryde sammen en storm af kritik. Generthed - denne forvirring, som ikke giver et normalt liv, binder hænder og fødder, får dem til at føle sig underlegen. Men ikke så enkelt med denne betingelse, tvinger rødme eller bleg, endnu en gang trække sig tilbage til siden.

Hvad er generthed?

Hvis du stole på den officielle definition, den generthed - en genert beskedenhed, generthed og ekstrem, til tider smertefulde forsigtighed i ord og gerninger. I de fleste tilfælde er generthed nært beslægtet med selvtillid, dybt personlige komplekser.

Dette er ikke at sige, at det er bare en sød og harmløs excentricitet. Faktisk generthed - er et alvorligt personligt problem, der kan ødelægge et menneskes liv, fratage ham muligheden for at lykkes, finde et normalt job og arrangere en personlig liv.

Mange mennesker har oplevet en periode med generthed på forskellige måder forsøgt at beskæftige sig med det. Nogen er givet let, nogen sværere, men der er dem, der er tabt i denne kamp. generthed offer socialiseres nok, det er ikke en sygdom, men kun et karaktertræk. Men ikke alle egenskaber formår at ændre eller overvundet.

Frygten for en genert person,

Der er mange frygt genert person, og kun på hans oprigtighed med sig selv det afhænger, han indrømmer det som frygt eller ville foretrække formuleringen "rimelig frygt". Frygt kan være, hvad du ønsker: at bære en lys t-shirt, ændre frisure, ændre briller til kontaktlinser for at møde en person af det modsatte køn ... Shy folk ikke synge i karaoke-barer, ikke gå til natklubber og det er usandsynligt at blive regulære på de sædvanlige ungdom hangouts. Hvis du ser i selskab med en person, der forsøger at foregive at være usynlig - det er han, genert person. Ordet "beskedenhed" af strukturen er meget udtryksfuld. Personlighed er bag væggen. Man trækker sig væk og går i defensiven, at tro, at man ikke kan se, om det, og ikke angribe.

Før der vil være opmærksomhed på problemet, er genert person, ikke engang at stille spørgsmålet, hvordan man kan overvinde generthed. Tværtimod er denne funktion i naturen ses som beskyttende panser. Ikke for at provokere, hvad der er bundet til at forårsage alvorlig følelsesmæssig nød - er det største problem af generthed. Og lad dette værktøj ikke virker eller kun delvist hjælper, det er velkendt og komfortable. Fra det er meget vanskeligt at slippe af med.

Generthed - beskedenhed eller fejhed?

Når vi taler om den frygt, der er forbundet med generthed, pops, og andre logiske definition - fejhed. Måske er en anden faktor, der hæmmer de smerteligt generte mennesker, de anser sig selv for at være kujoner, når vi ikke må glemme, at denne definition traditionelt er forbundet med fordømmelse, censur, og ikke retfærdiggøres under nogen omstændigheder.

Hvis du løfter ordet "genert" i flæng, den fejhed, måske, bør udelukkes fra listen. Denne forkert sammenligning af to tilsyneladende lignende forhold. Mere relevante synonymer såsom overdreven beskedenhed, generthed, akavet generthed. Men hvad så med fejhed?

Mange generte mennesker er helt i stand til heroiske handlinger, den sande mod. Det er frugten af en kompleks proces, når en sky person har gjort økumeniske indsats for ikke at bukke under for sin svaghed i en sådan grad, at det generelle forbud selv ud af huset. Lad resultatet af usynlige andre, kan disse bestræbelser ikke devaluere.

smerteligt genert

Der er forskellige grader af generthed, nogle manifestationer af denne karaktertræk er meget muligt at leve og endda gøre venner. Men smertefuld generthed, som er ledsaget af psykosomatiske symptomer bliver svær test. Dette er tilfældet, når den personlige indsats er ikke nok, du skal kontakte en specialist. Det er her, problemet er.

Shy person får ind i en ond cirkel, fordi støtten i en sådan tilstand kun kan være en god psykolog, men frygtsomhed giver ikke at se en specialist for at få hjælp. Psykologen vil være i stand til at yde eksperthjælp til at identificere årsagerne til generthed og roligt skubbe en patient på en sti af nyttiggørelse og psykologisk komfort.

Hvis generthed er udviklet således, at det forhindrer at se en psykolog, eller i det mindste bede om hjælp fra venner eller familie, så vi taler om allerede smertefulde formular. Den sædvanlige generthed manifesterer sig i form af lettere, men hvis socialisering allerede er tæt på nul, er du nødt til at gribe ind. Alene det er svært at komme ud af denne tilstand, selv om der er også sandsynligheden for et positivt resultat.

psykosomatiske symptomer

Hvis vi betragter generthed som et psykologisk problem og ikke som en forkastelig mangel på, kan du slippe af med en af de vigtigste årsager til dette fænomen. Slip af med den overbevisning - en halv til at løse problemet, hvilket er generthed. Denne psykologi anses for at være en af de grundlæggende teknikker, når en værdidom at løse patienten er helt uacceptabelt. Men bortset fra psykiske problemer, har, smerteligt genert mand der er mere presserende, nemlig - Psykosomatik.

Hvis, på grund af generthed begynder sveden, rysten af lemmer, desorientering i rummet og vejrtrækningsproblemer, så vi taler om alvorlige psykosomatiske signaler. Selvfølgelig er det nødvendigt at udelukke tilstedeværelsen af fysisk sygdom, der gør ovenstående symptomer, men i kroppen alt er forbundet med hinanden. Intet under, de siger, at alle sygdomme i nerver.

Psykosomatiske manifestationer lukke vejen til frelse fra frygtsomhed, og med dem er behov for at kæmpe for at måle de kræfter og kapaciteter. Hvis psykologen ikke er i stand til at hjælpe, vil det næste være en henvisning til en psykiater, der foreskriver en let beroligende. Selvfølgelig, det sløver sindet, men også forhindrer overdreven bekymring.

Generthed som et symptom

Det bør klart adskille frygtsomhed født barndommen traumer eller andre negative fænomener, og psykiatriske symptomer. Nogle gange smertefulde eller endda overdrevet generthed - er et symptom på sygdomme, der kan forebygges medicinsk korrektion. Du kan bruge en masse tid på at træne kræfter personlig vækst, meditation og andre former for praksis, der tager sigte på at opnå ligevægt, men hvis passerer symptomer såsom tankeforstyrrelse, alle former for maniske og depressive tilstande, mistænksomhed, det bør ikke ignoreres.

Når generthed angreb

Nogle gange er det nødvendigt at erkende, at en stærk generthed - det er en sygdom, på trods af fraværet af en sådan diagnose i lægepraksis. Hvis en person er først genert smil til en anden person eller genert, da han blev kontaktet af repræsentanter for det modsatte køn, og derefter kommer til en frivillig selvkontrol isolation, så vi taler om en kraftig angreb af personlige problemer.

Generthed kan undertiden vokse til ufattelige størrelser, når det bliver absurd. For at forhindre dette ødelæggende for de enkelte manifestationer af generthed, er det ønskeligt at måle de kræfter og kapaciteter til at erklære en mangel på kamp.

Årsager til generthed

Den første er at forstå de grunde, der førte til en sådan et karaktertræk. Medfødte generte mennesker ikke ske, det erhvervede funktion. Men ofte hos små børn har det en charmerende generthed. Generthed hos børn er en slags ubevidst defensiv reaktion på alt nyt og ukendt er potentielt farligt. Alien tante strækker slik og crumb generte smil og gemmer sig bag sin mor. Hvad sker der?

Alien væsen med en stor ukendt formål søger at forstyrre den personlige rum for barnet. På samme tid, han forsøger at forføre en delikatesse. Hvis moderen samtidig viser angst eller aggression, på et ubevidst plan barnet kan få fodfæste korrekt sådan reaktion - kontakt med fremmede er farligt. Men åben aggression er farligt, så forsvarsløse væsen tager taktik fawn, forlod sin mor - det forsøger at blive usynlig. Hvis du bliver usynlig ikke virker, så er du nødt til at overbevise potentielle rovdyr, at denne skabning er ikke det trofæ, der repræsenterer værdien af, og noget ganske bemærkelsesværdigt.

Efterfølgende kan dette adfærdsmønster blive fastsat, når der beskæftiger sig med uvenlige jævnaldrende - børn er grusom. Og hvis forældrene på samme tid ikke har et børnebidrag og ikke giver en følelse af sikkerhed, er det ganske sandsynlige vanskeligheder i fremtiden.

Bekæmpelse af generthed

Det vigtigste i kampen med generthed - er den bevidsthed og accept af problemet, plus de første skridt. Skulle genoverveje deres holdning til fiasko - en fejl på denne tornede vej uundgåelig, og de - bare teste til debug selv-løsning. Hvordan at slippe af med generthed? Måske skulle vi først nævne, hvordan man ikke skal gøre, det vil bidrage til at reducere antallet af fejl.

Du kan ikke ydmyge og kritisere dig selv. Enhver, der modigt indgået kamp med sin psykologisk problem, udført som standard. Indre censor, der er usynligt til stede i ethvert genert person skal bringes til tavshed.

Måder at slippe af med generthed er mange: den allerede nævnte psykolog, en radikal ændring i holdet, ligesindede støtte. I frygtsomme venner har også venner, og deres støtte er afgørende, især når man betænker, at generte mennesker kæmper for at føde venskaber og deres omgangskreds er lille. Der er tilfælde at slippe af med generthed når de rammes af en fundamentalt anderledes hold. yoga, dans, vandring, men i det mindste kano - noget egnet på jagt efter folk i andre formationer. Kom ud af den onde cirkel er muligt, det vigtigste - ikke give op.

Junk ekstrem

Hvis en person kæmper for at finde en måde hvordan man kan overvinde generthed, kan han ramte den anden yderlighed. Find endnu mere tilbageholdende og gøre sig gældende på hans bekostning. Bliv censor til den anden person, en Forfølger og bøddel. Gårsdagens generte og klodsede håndsving kan meget vel blive voldelige forfølgelse påbegyndes. Det betyder dog ikke løse problemet - sidder i midten af aggressorerne typiske frygtsom taber, der er dødsens bange for at være på plads for offeret. På denne måde er det umuligt at overvinde generthed, er det kun overkompensation, en gestus af fortvivlelse, og det er ødelæggende effekt på psyken.

Generthed - ikke en sætning

Har jeg virkelig brug for at slippe af generthed og at haste til den anden yderlighed - at skabe et billede af en succesfuld person, inkluderer skuespilleren spil, øve i timevis foran spejlet en blændende Hollywood-smil? Reflektere over, hvordan man kan slippe af generthed, kan du vælge en komfortabel maske, der forbliver de samme elendige, men før eller senere, stopper enhver maskering arbejder.

Mange generte mennesker netop på grund af sin bedårende generthed. I vor tid kæmper rask væk, som tidligere kunne være stolt af enheden, er det blevet hverdagskost. Da generthed er meget muligt at lære at leve, bygge deres komfort zone, som ikke er tilladt i problemer udenfor. Den vigtigste ting med dette - ikke glider ind i selv-isolation.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.