TravelingHoteller

Ivangorod Leningrad Region: Læs anmeldelser og sammenlign priser

Placer Ivangorod - Leningrad-regionen, kysten af Narva-floden. I nærheden ligger grænsen til Estland. Afstand til St. Petersborg er 150 km.

Blandt de rejsende, der ønsker at slappe af i de baltiske lande, er meget populære hoteller Ivangorod, fordi her er det checkpoint i den lokale grænse.

Identitetskort for byen trukket i Ivangorod og i St. Petersborg. Motorvejen fører til den nærmeste by Kingisepp. Overvejende hoteller Ivangorod brugt som et sted for midlertidig indkvartering af dem, der kommer til at krydse grænsen. Som regel deres belægning øges i løbet af ferien, når antallet af dem, der ønsker at tilbringe deres fritid i Europa.

Om seværdigheder

Byen er anderledes tilstrækkelig infrastruktur. De vigtigste attraktioner i sin arkitektur kaldet ivangorod fæstning Panteleyev palæ kongelige skikke (Red House). Sommetider rejsende på vej til de baltiske lande i Ivangorod stop for at nyde den lokale skønhed.

Hoteller Ivangorod Leningrad-regionen

Byen hoteller ganske lidt. Forudsat at en reservation er foretaget på forhånd, kan gæsterne bo i moteller og 2- og 3-stjernede hoteller Ivangorod. Nogle af dem har superior værelser. Som regel alle værelser, hvilket hus gæster, uanset niveauet af komfort på hotellet, der er udstyret med et køleskab, møbler og tv. I morgen, bor på hoteller Ivangorod morgenmad. Ikke langt fra nogen af hotellet kan du finde en billig diner eller cafe. Ofte nær hotellerne er beliggende i Ivangorod parkering. Det tilbyder rejsende nogle hoteller tilbyder cykeludlejning, fiskeudstyr, ski. Dem, der ønsker at slappe af efter en travl dag kan du slappe af i en behagelig sauna. De har alle de hoteller i byen.

Ivangorod hoteller: adresser

I Ivangorod, kan du bo i en af de fire hoteller :

 • På 902 meter mod syd-vest fra centrum, på gaden. Majakovskij, 3, er hotellet "Pacific gårdhave".
 • På 261 meter mod vest, på gaden. Kingiseppskoye Highway 7, - hotel "Vityaz" (Ivangorod). Kontakt institutioner, såvel som enhver af disse hoteller kan findes på deres hjemmesider.
 • På 704 m fra centrum, i den sydvestlige del, på gaden. Gagarin, 26, ligger hotellet "Merchant" (gæstehus).
 • På 668 m fra centrum, mod vest, ligger hotellet "Pskov 4A" (gæstehus). adresse afspejlede virksomheder i titlen.

"Vityaz"

Hotel "Knight" (Ivangorod) ligger 250 m fra busstationen og 10 min. gang fra grænsen til Estland. Afstand fra hotellet til ivangorod fæstning kan overvindes til fods på 7 minutter. Adgang med bil til byen m / tog station er en 3 min. Forud for den estiske grænse kan nås fra hotellet inden for 5 minutter.

Det tilbyder hotellet tilbyder gratis trådløs internetadgang og sikker parkering. De fleste af værelserne er udstyret med tv med fladskærms-tv, et badeværelse med bruser. Funktioner modtagelse (ur). Gæsterne stilles til rådighed for et fælles køkken med skabe og opbevaring af bagage. Selskabsdyr.

Room Beskrivelse: mere

Det tilbyder gæsterne alle værelser på hotellet tilbyder den bekvemmelighed, som tilstedeværelsen af varme, privat badeværelse med badekar, toilet og toiletartikler. Værelserne rengøres og håndklæder skiftes, foretages dagligt, lagner skiftes 1 gang i 4 dage. Hvert værelse er udstyret med ubegrænset Wi-Fi (gratis). Alle gulve er installeret køler med drikkevand, er der et strygejern og strygebræt, kan du bruge "wake-up call".

mad

Morgenmad er inkluderet i værelsesprisen i nogen af værelserne (bortset fra vandrerhjemmet). Du kan bestille morgenmad på dit værelse. Mod et gebyr, mulighed for at vælge komplet magt pakke bestående af morgenmad, frokost og middag. Grupper på 10 eller flere får 10% rabat, uden at give morgenmad.

Værelsestyper, satser

Værelser består af 50 værelser i forskellige kategorier. Gæsterne kan rumme:

 • I en af 20 enkeltværelser. Omkostninger - 1600 rubler / dag ..
 • Et af 4 dobbeltværelser med en dobbeltseng. Leveomkostningerne - 2500 rubler / dag ..
 • I en af de 20 dobbeltværelser med enkeltsenge. Leveomkostningerne - 2300 rubler / dag ..
 • Junior suite. Leveomkostningerne - 3600 rubler / dag ..
 • Denne suite. Leveomkostningerne - 4500 rubler. / Dag.
 • Rummet "Romantic". Forudsat romantisk design plads, en kompliment fra restauranten, den estimerede tidsforskydning. Stomost overnatning - 2800 rubler / dag.
 • I hostel (et-værelses fire-sengs værelse med to køjesenge, et toilet og et brusebad). Leveomkostningerne - 3200 rubler / dag ..

Check ind tid - efter 14:00 Check-out - før 12:00. Ekstra seng - 500 rubler.

anmeldelser

Rejsende kaldet "Vityaz" hyggeligt, nice hotel. Fejring rene og ryddelige lokaler, der er udstyret med moderne og komfortable møbler. Mange gæster glade eksistens lukket parkering i nærheden af hotellet. Forfatterne af anmeldelser er glad for at meddele, at hotellets personale er meget opmærksomme, høflig, lydhør og venlige. Bemærk også fremragende værdi for pengene indkvartering og priser, god beliggenhed ved Narva-floden, hvor om aftenen kan du gå til fods. Mange gæster rose også morgenmad.

"Pacific gårdhave"

Institutionen er et hotelkompleks, der består af restauranter og hoteller. Hertil kommer, at hotellets bar. Hotellet er beliggende i et hyggeligt, roligt hjørne af byen. Afstand fra w / station - 1.5 km, Pulkovo (Lufthavn) - 145 km.

Gæsterne tilbydes indkvartering i en komfortable værelse 13 (enkelt eller dobbelt). Café forberede retter som, i udtalelsen, at passere minder om sit eget hus. Især mange turister omkring her ligesom pizza. Forfatterne mener, anmeldelser, der ikke kan sammenligne nogen af byens unikke for hende. køleskabe og fladskærms-tv er placeret i hotelværelser. Badeværelserne har hårtørrer.

Gæsterne finde "Pacific gårdhave" et godt sted at stoppe for et par dage, se tilstedeværelsen af hotellet rene, komfortable værelser med nice sengetøj, er morgenmad kaldes smuk.

"Merchant"

Slap væk fra vejen, ifølge mange rejsende, er det også muligt i pensionatet "Merchant", 41 km fra Toyly (estiske kystby). Det tilbyder Wi-Fi (gratis), til rådighed på stedet privat parkering (gratis). Også gav mulighed for at bruge grillfaciliteter. Medbringes kæledyr.

Alle værelser er udstyret med eget badeværelse med badekar og bruser. Forudsat en kontinental morgenmad. Der er et fælles køkken, fuldt udstyret, hvor du kan forberede din egen mad i en fart. På det område af drifts- butikker. Gæsterne kan slappe af i haven eller havepavillon, spille billard, cykling.

Beboere kaldet hotellet er meget oprigtig, værdsætte dens bekvemmelighed. Gæster kan især godt lide den placering - kun 1,7 km fra byen Narva og 14 kilometer fra feriebyen Narva-Joesuu i Estland. Denne mulighed mange overveje en af de bedste i Ivangorod.

"Pskov 4A" (gæstehus)

En af de bedste muligheder for at slappe af i Ivangorod mange gæster kalder overnatning i gæstehus "Pskov, 4A', der ligger 40 km fra landsbyen Toyly og 1,5 km fra byen Narva.

Det tilbyder gratis privat parkering, Wi-Fi (til rådighed i hele gratis), opvarmede familieværelser og værelser for ikke-rygere. Hvert værelse har et tv med kabel-kanaler leveres Continental zavraki. Den store udendørs giver gæsterne mulighed for at nyde en grill. Husdyr er ikke tilladt. Ikke-rygere. Transfer service kræver et særskilt gebyr. Ankomst - 14:00 til 19:00. Afgang - 9:30 til 00:00.

Gæsterne er taknemmelig for personalet for at levere fremragende faciliteter til fritid, kaldet et rigtigt hjem komfort og renlighed i soveværelser, anlagt område. Mange mennesker nyder en lækker, varieret morgenmad.

Rejsende værdsætte placeringen af guest house - direkte ved foden af fæstningen. kvalitet og pris forholdet gæsterne ringe i overensstemmelse hermed. Denne mulighed er stærkt anbefales til alle for at passere.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.