Intellektuelle udviklingReligion

Hvilken helgen at bede for sundheden for deres kære?

Alle er enige om, at sygdom og modgang - er en sædvanlig position er altid dårligt. Men set ud fra kirken sådanne tests er altid det gode i den menneskelige sjæl, blødgørende det og bringe i deres lidelser til Gud. Når der sker noget i dit liv, er det nødvendigt ikke at glemme Gud, vendte sig til ham i bøn om sundhed.

Vi beder for sundhed

Med hensyn til den helgen, som er nødvendigt at tage fat med en bøn for sundheden, skal det siges, at dette er primært en hellig Panteleimon den Healer. Før kontakt med bøn, rense deres synder, og fortsætter at læse bøn bog af sundhed talent.

Ikke mindre kraftfuld bøn er også en appel til Guds Moder for den gave af et godt helbred - at det længe har været betragtet som protektor for alle folk og appellerer i bøn at gøre det muligt, både hjemme og i kirken. Især de hellige Fædre sige om magt maternelle bønner til Jomfru for gaven af sundheden for dine børn.

Stærk nok bøn for den gave af sundhed er også en appel til Saint Matrona i Moskva - en virkelig person, der levede i Tula-regionen i Rusland. Hun behandlede folk ikke kun bøn, men også med vievand, det gik overalt, og det er helet, selv i de mest håbløse tilfælde. Den eneste betingelse, der bør respekteres af alle lægfolk i skabelsen af bøn og håndterer det til de højere magter, der er den oprigtighed, som personen går til Gud, tro på den store bønnens magt, og det er helligt, til hvem går til behandling vil hjælpe.

Vi beder for sundheden for barnet

Hvilken helgen at bede for sundheden for barnet? Med hensyn til sin egen afkom - Bøn forældre er meget stærk, som er i stand til at levere beskyttelse mod mørke kræfter, og helbredte ham fra mange sygdomme. Den første anmodning om sundheden for deres eget afkom bør henvise specifikt til Matrona i Moskva - det vil bidrage til at helbrede kroppen mod sygdom, og sjæl - fra smerter og problemer. Læs bønnen er bedst ved daggry, og hvis det ledsages af en mors tårer, siges det, at hendes ord er accepteret og hørt af Gud og hellige Matrona.

Men hvad helgen at bede for sundheden for barnet? Den næste hellige, som forældrene kan anmode om at tildele hende barns sundhed er Panteleimon den Healer - æret af de gamle helgener. Som legenden siger, han gik gennem de gamle gader, og da han så en af dem døde barn, gjorde bøn til Kristus. Han bad ham om at føde et barn, og lovede, hvis det sker for at være hans efterfølger. Og et mirakel skete - barnet er i live igen, og siden da Pantalaimon blev skytshelgen for alle de lidelser og de syge.

Under alle omstændigheder, og under alle omstændigheder er det værd at huske: til, hvad helgen eller hellig ikon heller rettet forældrene, hvis bønnen kommer fra hjertet, vil det have sin virkning, meget stor, hvilket er på jorden. De vigtigste ting - holde din sjæl, at opdrage et barn af venlighed og kærlighed til Gud, så alle de prøvelser, sorger og sygdom vil få runde.

Hvilken helgen at bede for sundheden af dyret

I mange århundreder kristne med bæven og bekymring henviser til et dyr - vores yngre brødre. Hvilken helgen at bede for dyrenes sundhed? På mange ikoner, der portrætterede Serafima Sarovskogo eller Sergiya Radonezhskogo, kunne du se dyrene fodring fra deres hænder. I mange århundreder var der en tradition for at bede om hjælp i spørgsmål om forekomst af problemer med kvæget. For eksempel kommunikation. Blasius nedladende ranchers, Flor og Laurus - hest-opdrættere og kommunikation. Nikita - fjerkræavlere. Selv til St. Georgiyu Pobedonostsu søgte beskyttelse mod tyveri af husdyr og pest.

Men hvad helgen at bede for dyrenes sundhed? De vigtigste protektorer for PET Flor regnes blandt de hellige, eller, som det kaldes i den russiske måde, Fedor og Laurus - det er traditionelt forbundet med dem heste. Så du skal ikke blive overrasket, at for at beskytte husdyr, deres helbred og forbedring af husdyr rettet specifikt til disse helgener. I dag, de ikke handle ud en så vigtig rolle i menneskers liv, men under alle omstændigheder, hvis det kommer fra hjertet, bøn vil blive hørt.

Hvilken helgen at bede for barnets helbred

For hvert barn mødre - en gave fra Gud, og enhver kvinde føler behov for at forsvare det på et fysisk niveau, og i vore bønner. Bønner af barnet kan være at hans dåb, og efter at begå sakramenterne - oftest er det en appel til skytsengel eller helgen, i hvis ære og blev navngivet barnet. Det er oberezhet den nyfødte i de første dage af sit liv, før ceremonien af dåben af alt den negativitet, der findes i denne jordiske verden.

Men hvad helgen at bede for børns sundhed? I praksis er der mange ortodokse bønnebøger, der læses til ære for barnet. Dette er en appel til Gud på dagen for hans udseende til lyset, så bønnen læses på 8. dag henholdsvis den 40.. Find teksten til bønner om dit barn kan være i enhver bøn. I en sådan behandling moderen eller faderen bliver bedt om at beskytte din baby oftere i 7 unge mænd fra Efesos, samt på St. Kenomaniyskogo Julian, Martyr Paraskeva, St. Simeon Bogoprimtsa. Og, selvfølgelig, så glem ikke at gælde for den hellige Jomfru Maria - dette er den stærkeste beskyttelse og hjælp, som kan give moderen eller faderen til deres barn. For at løse de hellige har brug for en oprigtig tro på mirakuløse bønnens kraft behandling. Vær kreativ bøn fra hjertet. Så alle dine ord vil blive hørt.

Vi beder for sundheden for forældrene

Hvis forældrene beder for deres hellige chadah, højere magt altid høre en sådan appel, og at det anses for dem, små eller allerede voksne, den mest kraftfulde og pålidelig beskyttelse. Men børnene selv skal tænke på, hvordan man kan vende sig til Gud for at bede ham om gave sundhed til forældre - denne behandling vil også blive hørt af de højere magter.

Hvilken helgen at bede for sundheden for forældrene? Den første ortodokse kirke siger, at det er nødvendigt at anvende til Jomfru Maria. kan udføres bøn appel til et godt helbred forældre til den hellige Jomfru både i templet og hjemme foran billederne. Hvis bønnen sker derhjemme - nok til at appellere til ikonet for den hellige Jomfru Maria, læsning foran hendes salme af bønnebog.

Ord, og hans appel til sundhed af forældrene kan behandles og Nikolayu Chudotvortsu. Selv i hans levetid helgenen var berømt for sin evne til trofast og ord helbrede kroppen og sjælen tiggeri. Tro af helgenen arbejdede mirakler og gode gerninger i hans levetid, og efter hans død. Det er den herlighed af dem gik foran ham over hele verden. Til dato, kirken anbefaler obraschatsya til Nikolayu Chudotvortsu med en oprigtig bøn og så vil du blive hørt, og skabt et mirakel.

Det er til ham i dag, som det var mange århundreder siden, kan hver patient indgive et andragende til at give folks sundhed og beskytte mod lidelser og trængsler. Desuden er det værd at bemærke, at i en bøn appel til Nikolayu Chudotvortsu, kan du bede sundhed ikke kun for sig selv, men også for deres pårørende og venner, og endda fjender. I dette tilfælde, hvis tekst bønnen sætte dit navn eller af nogen spørge.

Børn andragende til at give, kan være forpligtet til den hellige Matrona sundhed til forældre. Som nævnt ovenfor, i sit jordiske liv, denne helgen var berømt for det faktum, at alle de behandlede patienter, svagelige. Styrken af hendes appel til Gud var så stor, at det lykkedes at helbrede selv de mest håbløse patienter. Og i dag er det beskytter alle de lidende patienter, især hvis børnene beder om dem.

Vi beder for sundheden for øjet

Hvilken helgen at bede for sundheden for øjnene? Hvis nogen af deres sygdom, uanset om det er blindhed eller andre problemer med synet, Kirken anbefaler, at kontakt med en bøn for den gave godt helbred til ikonet for Vor Frue af Kazan, samt St. Løg eller martyr Sankt Longinus. Ikke mindre agtet og kraftfulde hellige håndtering af kurere øjensygdomme kirke tror og Blazhennogo Vasiliya Moskva, Lig med apostlene Prins Vladimir af Kiev, såvel som den retfærdige ældste Ioanna Kronshtadskogo eller Panteleimon den Healer.

Teksten til bøn for helbredelse kan findes i bøn bog, og læse de relevante obligatoriske troparia, supplere deres generelle bønner. Helbredelsen af en bestemt sygdom eller sygdom bør spørge de hellige med deres egne ord. Det vigtigste i denne sag - det er egen tro på Gud, bønnens kraft, oprigtighed, ikke skønhed af ord. Hvis du ikke ved, hvordan at henvise til en bestemt helgen, kan bøn være reduceret til en enkelt simpel sætning "Heal helligere øje min svaghed, giv mig indsigt." Det er værd at gentage fra hjertet, oprigtigt, hvilket gør rukoo eller andet på hans knæ.

Vi beder for sundhed for allergi

"Behandling" en sygdom som en allergi, med hjælp af bøn behandling - en proces vanskelig og lang. Det vigtigste i dette tilfælde - tror på Guds kraft og alle de hellige hilsen ellers ingen positiv resultat vil ikke være. Hvilken helgen at bede for sundhed for allergi? Den første er at huske at anvende helbredelse af sygdomme er værd at hans skytsengel. Samu bøn for sundheden for det er ikke nødvendigt at lære udenad. Det kan læses eller sige med deres egne ord. Appel til englen skal gøre i morgen, mod solen, men det er bedst, hvis du tager til templet hver dag, sætte et lys og bede til ikonet Nikolaya Chudotvortsa, eller Pantelemona Healer. Der henvises til dem er ikke kun bøn, men også med deres egne ord, det vigtigste, at det var oprigtig og fra hjertet.

Hvilken helgen at bede for sundheden for deres kære

Hver person tager sig ikke kun om deres eget helbred, men også sundheden for deres familier og kære, og ifølge de hellige kanonerne af Kirken, behandlingen for sundheden for deres kære er stærkere end dem, der forpligter sig ømme, bede Gud for indløsning af deres synder og healing talenter. Det er derfor nødvendigt at bede for deres kære og familie mennesker - så vil du ikke kun skænke sundhed og fred til deres sjæl og krop, men også for at vise Gud deres oprigtige kærlighed og omsorg for dem. Som de siger kirkens kanonerne de: skabe og belønne dig for din indsats.

Hvad helgen at bede for sundheden for deres kære? Bønsom appel bør gøre St. Panteleimon den Healer - den mest beundrede blandt de hellige healere, og Matrona af Moskva og Nikolayu Chudotvortsu. Hvis for sundheden for dit barn spørger sin mor, skal hendes appel begynde med en bøn til Guds Moder, og Cosmas og Damian, Gud Herren.

Vi beder for sundheden for mødre

For nogen af os til min mor - det er altid den mest elskede og beundrede mand i verden. Hun tager altid sig af hans familie, børn og slægtninge, men nogle gange i livet er der situationer, hvor børn og forælder skal tage sig af. barns bøn for min mor er lige så stærk som en appel til Gud for sit barn, der kommer fra en kvinde.

Hvilken helgen at bede for moderens helbred? Det er værd at huske, at den første ting et barn kan bede til den hellige Jomfru Maria. Læs bøn appel 'der hader og mishandler os, tilgive "et par gange. Hertil kommer, at forsiden af Virgin og Frelser, Matrona af Moskva står til at læse bønnen "O moderens helbred" og "Oh Mother". En stærk fortaler for hende, at de hellige kan blive Panteleimon den Healer. De vigtigste ting - at gøre det oprigtigt, komme i templet, ikke kun når problemer har kaldt og regelmæssigt. Og, selvfølgelig, St. Nicholas, som er Guds mand, altid ser al uretfærdighed, beskytte almindelige mennesker, at holde dem under deres eget cover.

Hvor hellig kontakt med vitale behov

Vi ved alle, at eventuelle problemer sygdomme og sundhedsproblemer forekommer ikke kun fra virkningen af mikrober eller bakterier - mange af dem gå som en test fra Gud, nogle - ligesom handling beskidt eller indløsning af en overtrædelse. Til kvaler forbi det, Kirken foreskriver i sin hver bestræbelse, hvert problem i hverdagen og vil anvende på de højere magter.

Men at opfordre til dette eller hint problem? Så når du tjekker ind i et nyt hus eller lejlighed er ved at skabe en bøn appel til sin skytsengel, og med åbningen af en ny produktion af værker i studiet eller i virksomheden - henvises til apostlen Paulus og Basil den Store. For at få succes i den handel, bør lægfolk kontakte John Sochava, ved såning og høst - til apostlen Philip, og for succes i fiskeri - apostlene Peter, Jakob eller Johannes.

Så det sit eget hus ikke påvirkes af brandene, er det nødvendigt at bede for brandbeskyttelse af Vor Frue, at gøre bøn før ikonet for den "Burning Bush", samt biskoppen i Novgorod Nikita, Hven. Spiridonu Pecherskomu. For at beskytte huset fra tørke til at bede stående osv Ilya, frelse fra sult -. St. Haraampiyu og følgesvend i søgningen efter stjålne genstande, og for at beskytte mod tyve - Great Martyr Theodore Tyrone. Hertil kommer, stående i hans hus altid har ikoner af Kristus, Jomfru og Gud Herren ordentligt udstyret helligdom. Så du vil være i stand til at bede ikke blot at komme i templet, men også til ansigterne på de hellige fester - dette vil ikke springe morgen og aften bønner, især når omstændighederne i liv eller helbredstilstand ikke tillader at forlade væggene i hans hus.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.