SkønhedKosmetik

Hvordan man laver en make-up derhjemme? Tips og tricks.

Enhver repræsentant for mere retfærdig køn ønsker at være den mest attraktive for deres mand. Hvorfor ikke bare bruge kvinderne til at få mandlige opmærksomhed! Chic frisure, korrekt pålagt makeup, manicure elegante, stilfulde tøj og sko, det rigtige tilbehør ... Her er en kort liste over, hvad der skulle ligne en moderne kvinde. Men hvad nu hvis du ikke ved, hvordan man kan male og style dit hår? Konstant benytte sig af professionelle frisører og makeup artister er ekstremt ubehageligt, og det er ikke mindre vigtigt, det er ret dyrt. Hvorfor bruge astronomiske summer for en skønhedssalon, hvis du kan lære , hvordan man gør make-up derhjemme? Bare forestil dig hvor praktisk det er! Du behøver ikke længere at lave en aftale, nok til at have et hus spejl, god makeup og et ønske om at lære at male!

Så lærer at anvende let makeup. Derhjemme, skal du ikke være for svært. Og, selvfølgelig, en sådan viden er nyttig for enhver pige. Nå, lad os starte! Vi har brug for:

 • fond eller pulver;
 • concealer;
 • mørk mat øjenskygge;
 • flydende sort eyeliner;
 • mascara;
 • farveblyant og læbestift (eller glans);
 • Makeup pensler.

Alt hvad du behøver lige ved hånden dér? Fremragende! Vi gør make-up derhjemme.

 1. Husk hovedreglen: Påfør concealer eller pulver til dit ansigt er kun nødvendigt i dagslys. Det er tilrådeligt at bruge på samme brede pensel. Det første skridt er at tilpasse hudfarve med fundamentet. Når kunstigt lys kan forårsage for meget pulver eller creme, så lyt til vores råd.
 2. Huden omkring øjnene er også nødt til at anvende et middel, ikke "Tonalka" og concealer. Det er ønskeligt, at den er flydende.
 3. På alle øverste øjenlåg, anvende en mørk mat skygge og blend lidt lille børste.
 4. du kan fremhæve den ydre øjenkrog en mørkere farve på den inderste, tværtimod, er det nødvendigt at sætte en nuance lysere. Glem ikke skygger.
 5. Øvre øjenlåg understrege den slanke pil, hvilket gør det med eyeliner. Dernæst male øjenvipper 2 i farvelaget.
 6. Hvordan til at gøre makeup derhjemme, så han understregede værdighed og skjule fejl? Lav vægt på ansigtet, som synes at du den mest attraktive. For eksempel for at lave læber plumper, bruge konturen blyant: Du kan være i stand til at gå ud over læberne for at gøre dem visuelt mere. Må ikke overdrive det! Efter at anvende læbestift - det er alt, din daglige lys makeup klar!

Som du kan se, er det et snuptag. Det bør arbejde ud et par gange for at lære at male hurtigt. Nu, gå på arbejde hver morgen, du behøver ikke at stå i timevis i spejlet, at se på mulighederne for, hvordan man kan gøre make-up derhjemme. Denne make-up vil hjælpe dig med at skabe en unik og naturlig måde, uden unødvendige dikkedarer. Du accepterer, at i dag mænd er så vant til "krigsmaling" kvinder, at de nemt kan overraske diskret naturlig make-up, som vil fremhæve din friskhed, ungdom og skønhed! Ingen grund til at deltage i dyre skønhedssaloner, at altid se attraktiv nok til at lære nogle af de nuancer, der gør en kvinde så charmerende! At vide hvordan man gør make-up derhjemme, hver dag, du kan se smarte og tiltalende mænd med hendes charme. Held og lykke i at lære make-up!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.