SkønhedKosmetik

Tone væske Vichy Dermablend: beskrivelse, ydeevne og anmeldelser

Disguise pigmentering i ansigtet, acne mærker eller rødme er muligt ikke kun med hjælp fra en professionel make-up, som også har mange ulemper. For det første forværrer huden, og for det andet, det skader staten. I modsætning til denne "tungt artilleri" der er blødere metoder. For eksempel midlerne til det franske selskab "Vichy" hjælpe med at bekæmpe de mangler af ansigtet, maskering problemområderne uden effekten af "maske" på grund af det høje indhold af specielle pigmenter.

Virksomheden med et verdensomspændende ry

For et par år siden, har virksomheden opdateret den kosmetiske formel af en af herskerne af midler til ansigtet - "Dermablend". Teksturen er blevet mere blid og vægtløs effekt væsentligt forøget. For mange kvinder vitiligo, akne, alder pletter og rødme er et stort problem, som skal regelmæssigt kæmpe. Med Vichy Dermablend betyder, at du kan ikke kun maskere ufuldkommenheder, men også få den perfekte hud tone.

Blandt hele linjen af concealers af "Vichy" er særligt bemærkelsesværdig tone væske med en korrigerende handling. Den omfatter maskering en høj koncentration af pigmenter. Tone væske Vichy Dermablend er i stand til at skjule så meget som muligt alle ulemperne ved ujævn tone til rosacea.

Supereffektive fluid tone

Tone væske fra "Vichy" er ideel til den "maskering" af mørke rande under øjnene, hævelser og "kragetæer". På grund af smeltning tekstur det ideelt placeret på huden uden at forårsage forværring. Værktøjet kan anvendes, og om sommeren, da Vichy Dermablend billede solcremer (SPF 20). På trods af en let struktur, det har høj modstand. Matte hud effekt varer mere end 15 timer, så den ubehagelige fedtet glans kan ikke bekymre dig.

Fra de negative virkninger af solens stråling beskytte filtre UVB og UVA-systemet. Vichy Dermablend, anmeldelser af hvilke er positive, ideel til følsom hud udsat for irritation og afskalning. Ved hjælp af dette værktøj på daglig basis, kan du ikke bekymre dig om sundheden for en person. Alle produkter af mærket "Vichy" er testet af professionelle dermatologer, ingen parabener bevist klinisk.

Unik Vichy Dermablend væske formel perfekt korrigerer huden og efterlader den glat og smidig. Betyder præcis fastsætter, godt fordelt og fjer på få sekunder. En person får et naturligt udseende uden pletter og striber, og behagelig følelse vil underholde i løbet af dagen.

Indikationer

Mange piger vælger at bruge almindelig væske Vichy Dermablend. Anmeldelser tyder på, at det er ideelt til at udglatte hudens overflade, "maskering" af mørke pletter, rødme og andre skønhedsfejl. Brug værktøjsholdere kan selv de mest følsomme hud.

På grund af den høje koncentration af pigmenter i væsken ved hjælp af "Vichy" perfekt klarer med endnu større problemer i ansigtet på grund af hvad og er populær blandt kvinder over hele verden. Det er helt bunde, fungerer som en beskyttende barriere mod UV-stråling. Masking effekten varer hele arbejdsdagen uden behov for make-up som ændret. Samtidig alle de dermatologiske fejl i huden er helt skjult, porerne er ren, underlaget er ikke dannet fortykkelse af visse områder, og hans ansigt lyser sundhed.

Slip formular og retningslinjer for ansøgning

Vichy Dermablend - fundament-væske - pakket i plastrør med skruelåg. Sælges i en æske af pap, hvor de vedlagte detaljerede instruktioner, der beskriver karakteristika for de midler. Volumen af røret - 30 ml.

Tone Cream Vichy produkter Dermablend med ultralet konsistens har fire nuancer:

 • "Golden", nummer 45;
 • "Opal", nummer 15;
 • "Sandy" nummeret 35;
 • "Flesh", nummer 25.

Valget af farve afhænger af den naturlige hudfarve. Kompatibilitet kontrol er let: anvende en lille mængde væske på toppen af håndfladen, fingrene på den anden side masseres til opvarmning tekstur agenter. Derefter pat, anvende væsken på ethvert sted på huden.

Når et lag adskiller fluid Vichy Dermablend hud mangler kan ikke give den ønskede effekt, anbefales det at anvende en anden. Det vil ikke være mærkbar, som et middel til fint lamineret uden effekten af "maske". I modsætning til analoge konkurrenter, kan fluidet påføres området omkring øjet og det indre hjørne.

Baseret på, hvad effekten af midlet?

Plastic tekstur, smelter på huden ved hjælp af "Vichy" - en innovativ udvikling af virksomheden. Når den påføres øger koncentrationen af aktivt pigment: ca. 30%. Dette giver en fordel frem for andre midler til tonale kosmetik. Mange påpeger, at konsistensen bliver tyktflydende, selv når flere lag applikation.

opnås Perfekt maskering effekt over hele overfladen af huden takket være cremen af plasticitet, hvilket gør det muligt at skjule alle pigmentering, acne mærker. I dette tilfælde, vil ingen ikke engang mærke, at personen har lidt Vichy Dermablend - rettelak. Ud over at maskere de eksisterende alder pletter, midler forhindrer dannelsen af nye takket være den høje grad af beskyttelse mod solen.

Sikkerhed og udfald

Afhjælpning af "Vichy" er unik på grund af den effektive maskering effekt og sikkerhed for huden. Ikke forårsage allergiske reaktioner, det er ikke-comedogen. Ved hjælp af væske hver dag, skal du ikke bekymre dig, at du har dannet acne. Som led betyder ingen duftstoffer. Grundlaget for væske - termisk vand "Vichy" - en patenteret udvikling af virksomheden. Selv følsom hud vil ikke lide af tonale ressourcer.

Mange kvinder bemærk: efter at have brugt flydende hud og synligt på linie glans naturlig glans. Strukturen i huden bliver mere fleksibel, er der ingen følelse af klæbrighed og tyngde. Især bemærkes det, at substratet betyder, at der ikke er nogen synlige grænser tykkere områder. Fluidmodstand er bevist ved talrige kliniske forsøg.

korrekt brug

Før du anvender rettelak på huden, er det nødvendigt at rengøre det og anvende enhver omsorgsperson betyder. Det er bedst at bruge en speciel væske svamp eller blot klemme midler til fingerspidserne. Corrector fordeles fra midten af ansigtet udad. Hvis der er nogen synlige defekter i ansigtet, er fluidet påføres direkte på dette sted og forsigtigt fjer.

Det anbefales at bruge et værktøj, ikke kun i ansigtet, men også i nakken og i områderne omkring ørerne for at give den mest naturlige. Ønskede farve kan opnås ved at anvende væskelag.

Fordele og ulemper ved midler

Fordelene ved en creme-corrector "Vichy" indeholder følgende funktioner:

 • Maksimum maskering ufuldkommenheder blandt lignende tonale ressourcer;
 • Den ideelle tæthed af overtrækket;
 • Modstand i løbet af dagen (ca. 17 timer);
 • Sikker formel til alle hudtyper, herunder meget følsom og tilbøjelig til forekomsten af allergiske reaktioner;
 • Solcreme SPF 35 - mineralske, giver fremragende beskyttelse mod de skadelige virkninger af solens stråler;
 • Behagelig fornemmelse, når den anvendes midler og i løbet af dagen.

Det har fløde og ulemper. De er som følger:

 1. En lille mængde af flydende toner (der er kun fire);
 2. Da væsken fra "Vichy" - et værktøj, der er solgt i købmænd, er det ikke altid let at finde;
 3. Høje omkostninger - omkring 1 tusind rubler ..

Sidstnævnte tal omfatter ikke mange af væsken på nedsiden, da kvaliteten fuldt ud retfærdiggør de penge brugt. Hertil kommer, at korrektion brugt ganske økonomisk.

Kundevurdering

I de fleste tilfælde, kvinder, der har oplevet virkningen af væsken på sig selv, var tilfredse med resultaterne og rådgive andre helt sikkert prøve Vichy Dermablend. Svarene er ofte relateret egenskaber sådanne midler som tekstur, fasthed og nuancer ansøgning. Nogle piger rådes til at bruge som grundlag for en flydende creme med fugtgivende effekt, så er du nødt til at fjerne alle de overskydende væv og anvende en concealer, lidt piskning, men uden at gnide. Dette gør det muligt selv fedtet hud ophold mat hele dagen lang.

Mange kvinder kunder siger økonomi creme: et rør volumen på 30 ml er nok til hele året, hvis ikke opmærksomme på den fulde korrektion af hele ansigtet, men kun de mest problematiske områder. Huden med en lille anstrøg af solskoldning er ideel væske under nummer 25 Hudfarve. Hvis overhuden er meget garvet, er det bedre at bo på Golden. den bedste løsning for lys hud corrector - "Opal" (15 tal). Delte meninger om udgifterne til cremen: nogle mener prisen for høj, nogle - optimal. Men baseret på den sikker for huden og en flot effekt af brugen sammensætning, værktøjet er en af lederne blandt lignende konkurrenter i sin prisklasse.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.