ModeTøj

Hvordan laver shorts jeans med hænderne. Opret nye produkter ud af gamle ting

Denim shorts i flere sæsoner er tendenser. Denne ting alsidige nok til at supplere enhver stil, så damerne er så ivrig efter at få det ind i din garderobe. Men selv for, at der ikke er behov for at gå til butikken. Det er nok til at tage et nærmere kig på de gamle og allerede mistet slags jeans. Lær at lave jeans shorts med sine hænder.

At vælge den rigtige model

I dag, da de populære ultra-shorts og ganske langt, når næsten til knæene. Selvfølgelig, når du vælger den rigtige stil er nødvendigt at gøre en begyndelse om kendetegnene for deres egne tal.

Hans korte og stramme denim shorts fra gamle jeans kan tillade sig ekstremt langbenet skønhed med ideelle parametre. Piger med appetitvækkende former anbefaler, at du vælger de udvidede modeller, lige snit. Hvis du har de ekstra inches rundt om taljen eller mave, anbefaler vi at basere ting med høj siddepladser.

Før du foretager shorts jeans med hænderne, klart definere deres længde. Cut bukser til knæet først, derefter spænde, bestemme den ideelle løsning for dig. Bemærk også, at nogle få centimeter lang tid det vil tage at behandle kanten. Du kan lave en forkant, manchetter, hem kant af den dobbelte søm eller oprette en trendy frynser. Lær mere om alle de muligheder, vi vil diskutere nedenfor.

Hvordan laver shorts jeans med hænderne

1. Bestem den nøjagtige længde og forsøge at duplikere det til det andet ben. For nemheds skyld kan du tegne en linje med kridt eller blyant baseret godtgørelse (2-3 cm). Hvis du planlægger at sætte en bræmme på kanten af snittet kan være ujævn.

2. skarp saks klippe jeans på den udpegede linie.

3. På dette tidspunkt, kan du udfylde oprettelsen af shorts. Men hvis du ønsker en moderne og originale ting, kan vi tilbyde flere muligheder for indretning.

Hvordan håndteres kanten?

Shorts fra gamle jeans med hænderne er meget enkle. Men måske den mest tidskrævende skridt i denne proces er den kant. Lav et fashionabelt frynser - den mest bekvemme løsning. Hænder behøver kun at fnug op i kanten og slippe af med de vandrette tråde. Hvis du foretrækker en mere underspillet stil, du skal huske læren af arbejdskraft og det grundlæggende i at arbejde med en symaskine. Hvis din maskine kan gøre overlocksøm, er det bedst at behandle dem en kant. Ellers skal du bare vende i stoffet af de tidligere definerede linjer. Med hjælp af stifter dræbe materialet flere steder og sy armene til komfort. Dernæst skal du lave en dobbelt linje af tyk tråd på maskinen.

Hvis du ønsker en stilfuld manchet i bunden, bare bøje benet flere gange, men i dette tilfælde skal den skæres med en stor margen. Denne indstilling er ikke egnet til indsnævret bryuchek. I en sådan situation bliver nødt til at skære manchetter separat fra den adskilte ben. Sy dem til den forkerte side op og syet til shorts.

Hvordan laver shorts jeans med hænderne lyse og stilfulde

I dag utrolig fashionable shorts anses ikke for at være standard blå farve, og flotte farver. Syning butik kan du købe farvestoffer til tekstiler. De er opløseligt i vand og er meget nem at påføre med en pensel.

Prøv også at gøre trendy gradient (en glidende overgang fra én farve til en anden). For at gøre dette, opløses en farve i en stor skål. Sænk shorts segmentet gradvist i 15 minutter i farvestoffet.

Også, kan du nemt gøre skrammer og huller ved hjælp knive og nåle. Skær shorts i et par steder, eller fjerne de lodrette tråde. Men det mest almindelige klor kan skabe effekten af den brændte materiale.

Ikke være bange for at bruge nitter, rhinestones, tappe og andre elementer, der let kan sys eller fastgjort til klæbemidlet. Eller lave en blid udsmykning, beklædning kant blonder. Held og lykke til dig!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.