TravelingRetninger

Kos: seværdigheder. Kos: Rest

I de seneste år, europæerne foretrækker at købe ture til Grækenland. I dette enorme og gæstfri landet hvert stykke jord er enestående historiske arv og gammel arkitektur. De mest populære ferieområder i Grækenland er Rhodes, Korfu, Kreta og øen Kos. Vartegn kan ikke hjælpe, men beundre sin gamle århundreder gamle historie.

Vi diskuterer mere detaljeret Kos udvej, som er beliggende i den sydøstlige del af Det Ægæiske Hav. Det er berømt for sine vidunderlige uspolerede landskaber, farvede sandstrande, varme kilder og fantastiske arkitektoniske objekter. Kun her turisterne vil være i stand til at opfylde de Middelhavslande sæler vugger i bølgerne, eller at se skildpadder lægge deres æg og begrave dem i sandet.

De klimatiske forhold i udvej er meget gunstig, her er lidt køligere (i modsætning til den samme Rhodos), der er bygget en masse gentrificering af fremragende kvalitet til en overkommelig pris. Det er grunden til, at turnerer på øen Kos til at blive mere populært hvert år. På dette stykke jord der er en harmonisk balance mellem den moderne verden og uberørt natur - en rigtig Guds gave til dem, der foretrækker en målt og afslappet tidsfordriv.

Det er berømt for en særlig græsk atmosfære, der sætter tonen for stemningen. Hver lille ting synes at være en fe og mytisk. Lille græsk provins er rig på maleriske bugter, små kapeller, klippefyldte forageren og bare gennemblødt med duften af jasmin. Den store fordel er en bekvem geografisk placering i forhold til nærliggende resorts såsom Leros, Samos, Rhodos, Patmos, Kalymnos og Nissyros.

tilgængelighed transport

For at komme til den tropiske udvej vil ikke være en enorm vanskelighed her flyve flyvemaskiner og busser. Det tilbyder fremragende færgeforbindelse. Dagligt fra landets kyster sejlbåde til enhver landsby og centrum af Grækenland. Bygget motorvejen. Som du kan se, med en transport vejkryds er ikke noget problem.

Fremtrædende gamle resort faciliteter

En af de mest økologisk ren områder er øen Kos. Attraktioner spredt i hele området resort. Vi overlevede til vores gange fantastiske kreationer af menneskeheden. Provinsen blomstrer fauna: flamingoer bor her lækre, store skildpadder og dovne sæler. Kos ofte kaldet naturlige og arkitektoniske reserve.

Og hvor mange spredt på det område af de gamle ruiner! For eksempel i den centrale del af øen emner af arkæologi af tidlige kristne og mykenske æra er blevet fundet, som derefter eksponeret i det arkæologiske museum. Blandt de udstillede genstande indtager en særlig plads mosaik billede af Hippokrates og Asklepios. Bevis for, at de tidligere disse lande var liv, der findes på kirkegården med nedgravning af børn i forskellige aldre.

I det østlige område fandt vi mange gamle templer med forbløffende design. Der findes også et alter Herkules og Venus pandemi. Og i den vestlige del af det udgravede alter Dionysos, samt en lang række faciliteter med en usædvanlig mosaikgulv. Forskere har fundet den palæ Casa Romana, dekoreret med freskomalerier og antikke skulpturer. Værdifulde faciliteter og eksponering af forskellige epoker (den romerske, hellenistiske, klassisk) er præsenteret i det arkæologiske museum, som er placeret på Frihedspladsen.

Platantræ Hippokrates

Kendskab til øen, ifølge de lokale, er det bedre at starte med en rundtur i det centrale torv, det vokser på den majestætiske træ Hippokrates (morbærfigentræ eller begær). Ifølge uofficielle kilder, plantede han sig antikke græske læge omkring to tusinde år siden, så under dens skygge træer til at holde debatter og motion med deres venner og studerende.

Nogle forskere mener, at dette træ er ikke mere end 500 år, men de faktiske forhold, der bekræfter disse antagelser endnu. Sycamore omkreds større end 14 m, det står på en sten konstruktion, og dens voluminøse grene støttet metal pind. Omsorg for dem lokalbefolkningen, der mener træet vigtigste helligdom i provinsen. Hvert år i løbet af sommeren på et areal på grandiose festivaler.

Temple kompleks Asklepion

Kos, fotos af som præsenteres i artiklen, er stolt af ruinerne af et tempel for Gud-healer Asklepios. Efter et kraftigt jordskælv stærkt beskadiget bygning, og små bygninger er forblevet på sin plads. Tidligere Asklepion er et sundheds sanatorium består af en række niveauer.

Det har også en medicinsk skole fra foråret kilder og majestætiske buer. I det 4. århundrede på tredje niveau rejst helligdom Asklepius. Efter et par århundreder, bygget et kammer til patienter og katedralen i doriske periode.

Knights Castle

Er stolt af sine gamle bygninger Kos Island. Ture af slottet efterlader et varigt indtryk med turister. Ifølge pålidelige kilder, opførelsen af fæstningen begyndte i det 14. århundrede og endte kun i det 18. århundrede. Dette modarbejdet konstant et angreb af tyrkerne. I skikkelse af en usædvanlig konstruktion skelne flere arkitektoniske stilarter. Der er gamle skulpturer, gamle inskription med altre.

Majestic slot Antimachia

I en malerisk forlig, 3 km fra øen, er der en venetiansk bygning, der tidligere fungerede som et tilflugtssted for lokalbefolkningen. Udseendet af fæstningen er blevet fuldstændig bevaret, på trods af talrige angreb. Før ind i dato stemplet 1494 og se et symbol på Knights of Malta.

Det indre af tåler. Der er to katedraler i det 16. og 18. århundrede og smuldrende fundamenter af gamle bygninger. Men hvad et panorama åbner fra væggene i bygningen - uberørte landskaber og det blå hav!

Hvad andet er bemærkelsesværdige Kos?

Resort Kort præsenteret i en artikel om det kan du se et lille stykke jord. Den pragt og magt fantastiske hellige katedraler og kirker. Talrige muslimske og ortodokse kirker er af stor værdi for byen (Defterdar moskeen og Haji Hassan, Church of Sts. Paraskeva martyr).

Vi anbefaler en rundtur i Cape Rufianos - ren stykke natur med en interessant bygning, som ligger bag den maleriske bugt Kefalos. Vil efterlade et varigt indtryk vandfald. I sommeren, turister besøger det arkæologiske område i Pili. Her vil du se bygninger fra middelalderen. Også lære om rige historiske arv i dette sted.

Mærk atmosfæren i oldtiden kan være på "markedet" Agora. Det er her, de lokale grækere har købt den. På det område af den opmærksomhed af publikum præsenterede de overlevende rester af de gamle bygninger, voluminøse søjler af den oprindelige symmetri og opdateret lille kirke. Ud over den arkitektoniske og historiske arv, stolt af de fantastiske naturlige funktioner i Kos. Attraktioner i området resort præsenterede de termiske kilder, saltsøer, landsbyen Zia, Peacock skov.

Den bedste strande provins

Næsten hele kysten er dækket med farvet sand. Sort, grå, gyldne eller endda røde strande i Kos ramt med sin pragt. De er stolte af landet, og nogle kyster simpelthen blænde ekstraordinær natur - maleriske bugter med sten strukturer. Miljø opfordrer vacationers til en aktiv underholdning: windsurfing, dykning, sejlads og surfing. Du kan finde en liste over de bedste strande i udvej.

Paradise beach - et populært sted med smuk natur og hvidt sand. Kystlinjen er udstyret med en række attraktioner for besøgende, strand faciliteter, udlejning og hyggelige restauranter.

Termes Bay - småsten og tyndt befolket kysten med storslået stejle øgrupper. I denne afsides paradis har en saltsø dannet under blanding af havvand og underjordiske vandkilder.

Kardamena kyst - en af de travleste resorts. Det strækker sig flere kilometer. Dette er en meget ren sandstrand med en blid skråning i Det Ægæiske Hav. Der er altid en masse mennesker, livet er "beats" tasten.

Hvor skal man bo?

Komfortable hoteller i forskellige niveauer rige ø Kos. Ferie i resortet vil blive nydt af gifte par med børn. Stort set alle rekreative faciliteter er i fremragende stand og arbejde på systemet all inclusive. De fleste af dem har en førende position i verden placeringer af komfort.

Ud over de traditionelle udstyr (legepladser, caféer og strande), pensioner bemandet businesscenter, mødefaciliteter, vandrutsjebaner og vand parker. Paradise levevilkår og kvalitet service tilbyder øen Kos. Hoteller præsenteret i artiklen er betragtet som den bedste, i henhold til de mennesker.

Kompleks Porto Bello Royal 5 *

Luksushotel, grundlagt i 2004, med sin egen dock til både, er en sand oase midt i vegetationen parken. Atmosfæren er en kontinuerlig harmoni og styret af luksus. Hver autocamper vil være i stand til at tilbringe deres ferie i paradis betingelser i fritliggende bungalows. Du behøver ikke at bekymre sig om mad og fritid - al den omhu, selv tage en erfaren og opmærksomme personale.

Marmari Palace Holiday Hotel 5 *

Den enorme hotel beliggende på den ægæiske kyst. "All inclusive" arbejder på systemet. Opfordrer kræsne mennesker, der sætter pris pomp, komfort og sikkerhed. Ledige luksus dobbeltværelser med adgang til pool. Der er animeret underholdning for små børn. Åbn klub og legepladser til børn kunne udfylde og omfattende udgifter tid.

For at opsummere, kan vi konstatere, at de resorts i Grækenland - et hjørne, hvor tiden suspenderer sin kurs, her i favn naturen du føler en bølge af energi og glemme alt om forfængelighed af verden. Du kan kontrollere dette, bare besøge øen Kos. Resort Attraktioner overlevede siden antikken og er objekter af en svunden civilisation.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.