TravelingRetninger

Globales Playa Santa Ponsa 3 * (Spanien / o.Mayorka) - fotos, priser og anmeldelser

Mange fans af en badeferie, såvel som kiteboarding og windsurfing, længe have foretrukket den kontinentale spanske ø Mallorca. Ud over udviklingen af turismen infrastruktur og pragtfulde strande, her forventer du smuk natur og varme milde klima. Hvis du ønsker at tilbringe en uforglemmelig ferie i et af de mest charmerende badeby Mallorca, anbefaler vi dig Hotel Playa Santa Ponsa 3 *, der ligger i byen Santa Ponsa. Vi tilbyder i dag for at lære mere om dette hotel tilgængelig her betingelser for indkvartering og tjenester, såvel som de erfaringer, som vores medborgere, som tilfældigvis at stoppe her.

whereabouts

Dette hotel, som navnet antyder, er beliggende i byen Santa Ponsa. Det er en lille ferieby beliggende på kysten i det sydvestlige Mallorca. Ikke langt herfra, og til Palma de Mallorca (hovedstaden på øen). Komme til det med bus på bare 20 minutter. Hotellet ligger praktisk talt på stranden. Så til den nærmeste strand kan nås på bare fem minutter. Samtidig undervejs til havet du vil bestå af smukke grønne gyde befolket af støjende farvede papegøjer. Venligst turister, der planlægger at bo i "Playa Santa Ponsa", og den nærhed af lufthavnen. Således er afstanden til luft havn er kun 30 km. Derfor, efter landing på vej til hotellet det vil tage omkring en halv time, hvilket er særligt praktisk for de turister, der går på en tur med små børn.

Playa Santa Ponsa * 3: foto og beskrivelse

Dette hotel er ejet af "Globales På hotellet & Resorts", der ejer to hotelkomplekser i Mallorca - "Santa Ponsa Park" "Pioneer", og Med hensyn til "Playa Santa Ponsa," at det blev bygget engang i 1968. I 2009 eftersyn blev gjort her, så i dag gæster kan rummes i komfortable, renoveret og udstyret med alle nødvendige rum. Boligfonden Globales Playa Santa Ponsa 3 * 209 indeholder standard og familieværelser arrangeret i en fire-etagers bygning. Der er udendørs swimmingpool, sportsbaner, en solterrasse, restaurant og bar. "Playa Santa Ponsa" er perfekt til en afslappende ferie ved havet.

Hotelregler

I overensstemmelse med de interne regler i Playa Santa Ponsa 3 * (Mallorca, Spanien), Check-ankommende rejsende udført her i eftermiddag. På afrejsedagen skal du forlade dit værelse før 00:00. Hvis du ankommer til hotellet før check-in tid, i tilstedeværelsen af frie lejligheder, du vil forsøge at slå sig straks, ikke dømt til en lang ventetid. Betal for yderligere tjenester og bolig, du kan både kontanter og betalingskort.

særlige vilkår

Hotel Playa Santa Ponsa 3 * er altid glade for at byde gæster rejser som en familie med børn i alle aldre. Hertil kommer, for børn op til to år, forudsat gratis barnesenge. Bemærk venligst, at værelser ikke har mulighed for en ekstra seng, så bør du straks afhente lejlighed med det nødvendige antal senge for bookinger. Med hensyn til de gæster, der er vant til at gå til spa i selskab med dine firbenede kæledyr, er deres hotelophold ikke tilladt.

Fund boliger

Playa Santa Ponsa Værelser 3 * (Mallorca, Santa Pons) indeholder 209 numre. De er alle beliggende i en fire-etagers bygning. Gæsterne tilbydes at bo i standard enkelt, dobbelt eller tredobbelt, og familieværelser. Hver lejlighed har sin egen private badeværelse med bruser, hårtørrer og alle nødvendige bad og toiletartikler, aircondition, tv, telefon, balkon og pengeskab (mod betaling). På gulvet - tæppe. Værelserne rengøres og håndklæder skiftes hver dag. Sengelinned stuepiger opdateres to gange om ugen.

spisning

På tidspunktet for reservationen af overnatning i Hotel har du mulighed for at vælge den rigtige strømstyringsmodel, du fra morgenmad alene før "all inclusive". Alle måltider serveres i hotellets restaurant. Også i løbet af dagen kan du spise og blive behandlet med drinks i snackbaren i nærheden af poolen.

helligdage strand

Alle strande i Santa Ponsa ligger i den kommunale ejendom. Derfor for brug af liggestole, parasoller og andet udstyr er forpligtet til at betale ekstra. Tættest på hotellet "Playa Santa Ponsa 'strand ligger kun 200 meter fra hotellet.

leveomkostninger

Priser for overnatning i Playa Santa Ponsa * 3 er i overensstemmelse med den kategori af hotel og indkvartering betingelser, der tilbydes her, samt det serviceniveau. Således vil de syv-dages placering i august koste dig mellem $ 900 euro for et enkelt værelse, fra 1.200 euro for et dobbeltværelse og 1.700 euro for en tredobbelt værelse. Denne omkostning inkluderer morgenmad.

Playa Santa Ponsa 3 * (Mallorca): bedømmelser af rejsende fra Rusland

Alt for mange mennesker, der planlægger at tilbringe deres ferie i udlandet, altid forsøge at studere kommentarerne fra andre turister, der allerede har besøgt et bestemt land og opholdt sig på et bestemt hotel. Hvis du indtaster et nummer, foreslår vi, at du ikke spilder tid på at lede efter anmeldelser, men når bekendt med generaliserede indtryk af vores landsmænd, der har været indlogeret på hotellet "Playa Santa Ponsa" under sin rejse til Spanien.

Kommentarer russere på antal værelser og placeringen af hotellet

At dømme efter de anmeldelser af rejsende, er værelserne på dette hotel pænt dekoreret, meget rummelige og udstyret med alt nødvendigt. Hvis efter kontrol du eller anden måde ikke kan lide de foreslåede lejligheder, kan du altid bede administratoren om at invitere dig til et andet nummer (for eksempel, hvis du ikke har ønsket visningen fra vinduet, eller for støjende). Typisk er sådanne anmodninger opfyldt hurtigt. Mange turister siger, at badeværelserne er ganske små brusere. Men med deres egne ord, er det ikke ualmindeligt for europæiske hoteller, og denne indstilling brusekabine er meget bedre end en simpel bakke med et gardin, der er ret almindeligt i hoteller i Spanien og nabolandene.

Jeg kunne godt lide placeringen af besøgende og Playa Santa Ponsa 3 *. Gæstevurderinger indikerer, at hotellet ligger i en meget nice rolig beliggenhed omgivet af smuk natur. Havet kan nås på tre minutter, og undervejs passerer man gennem gyden med papegøjer, der forårsager en storm af glæde ikke kun børn, men også voksne. Også i nærheden af hotellet er der masser af restauranter og butikker. Et par dusin meter fra "Playa Santa Ponsa" er et busstoppested, hvorfra du kan nå de omkringliggende byer.

Anmeldelser af vores medborgere om mad og hotellets personale

De fleste af turisterne var helt tilfreds med kvaliteten af fødevarer på dette hotel. Ifølge dem, der altid havde nok valg af retter for enhver smag. Erfarne rejsende rådes til at tage halvpension. Dette vil give dig, hvis du ønsker at prøve retter i forskellige restauranter, hvoraf omkring Mallorca har et stort udvalg. Var utilfredse med de mange forskellige menuen i hotellets restaurant, turister. Imidlertid blev deres vrede opfattes af vore landsmænd med sarkasme, fordi det er urimeligt at forvente at sprængfyldt med mad buffet med kaviar og blæksprutte i et tre-stjernet hotel i økonomiklasse.

Med hensyn til personale Globales Playa Santa Ponsa 3 *, noget ved det, mange rejsende havde den ekstremt positivt indtryk. Så alt personalet her er meget venlige, behagelige, opmærksomme, altid glade for at hjælpe. Hertil kommer, alle perfekt klare deres ansvar. For eksempel blev klager over regelmæssighed og kvalitet af rengøring på værelserne noteret. Desuden har mange turister sige, at pigerne ikke engang behøver at blive mindet om behovet for at genopbygge den shower gel eller forsyninger af toiletpapir eller udskift sengetøj og håndklæder. Også vores landsmænd tilfreds med det faktum, at næsten hele tiden på hotellet var en russisktalende medarbejder. For ham kan du altid rådføre sig med eventuelle spørgsmål.

Indtryk af turister på en strand ferie, og anden underholdning

Da langt de fleste turister kommer til den spanske kyst, herunder, og for en badeferie, tilstedeværelsen i nærheden af hotellet strande og kvaliteten er meget vigtigt. Som for hotel i Playa Santa Ponsa 3 * (Palma de Mallorca), den private strand, betyder det ikke har (ligesom de fleste hoteller i Spanien). Alle strande ligger i den kommunale ejendom, så de leje liggestole og parasoller, der skal betales. Men du kan altid bo i og medbragte et håndklæde eller en måtte på stranden område ikke er optaget af solsenge. For disse penge vil du ikke brug for. Så ved siden af hotellet "Playa Santa Ponsa 'strand er kun en tre minutters gåtur. Det er fantastisk til familier med børn, som er trådt vandet er fladt, uden klipper. Erfarne rejsende anbefaler også, at alle turister ikke bliver hængt op på den samme strand, og tage en tur langs kysten og prøve en række forskellige strande.

Desuden kan gæsterne Playa Santa Ponsa" have en god tid, og den udendørs swimmingpool. Der er udstyret med en solterrasse og en bar med et stort udvalg af drikkevarer for enhver smag, is og snacks. Hertil kommer, at mange turister rådes til at tage mindst et par dage, leje en bil og træffe selvstændige ture til området af interesse af øen.

konklusion

Nå, kan vi sige, at vores landsmænd fundet hotel Playa Santa Ponsa 3 *, ikke blot at holde med sin kategori og værdi, men også overgår dem. Så hvis du ønsker at have en stor tid på kyst af Spanien og på samme tid til at spare på bolig uden at ofre det niveau af komfort og service, tøv ikke med at komme til "Playa Santa Ponsa."

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.