TravelingRetninger

Baltic Station i St. Petersburg

Baltic Station (St. Petersborg) er placeret på bredden af den Bypass-kanalen, tæt på byens centrum. Geografisk det hører til admiralitetet distriktet. Mængden af passagerer, der dagligt passerer gennem Østersøen Station, går tilbage flere tusinde mennesker, hvilket gør det til et af de vigtigste banegårde i hele det nordvestlige. Passagerer fra alle dele af byen kan nemt nås med de baltiske Station. Subway (Østersøen) ligger 2 minutter fra jernbanespor. Dens lobby er knyttet til bygningen af stationen under renoveringen.

Baltic Station spiller en vigtig rolle for både turister og beboere. Herfra kan du hurtigt og billigt komme til nærliggende steder som Strelna, Peterhof, Oranienbaum. Komfortabel tog straks levere passagerer til deres destination.

Historien begynder med fremkomsten af stationen i 1853. På dette tidspunkt, er der en konstruktion af jernbanen mellem hovedstaden og Peterhof. Efter denne vej blev det også lagt til Gatchina, Røde Landsby , og Tallinn. Byggeri finansieres ikke fra statskassen, har det sponsoreret Stiglitz - en førende industrimand. Alt dette tidspunkt stationen hed Peterhof, men efter begyndelsen af meddelelsen med Tallinn blev omdøbt Østersøen.

Bygningen station er designet af arkitekten AI Krakau. Prototypen for sin konstruktion begyndte i Paris East Station. Arkitekten tog det som grundlag, men kom til den kreative proces og den forfrisket design med nye ideer. Bygningen station er opdelt i to fløje, som er kombineret vigtigste facade. Den centrale del er dekoreret med tårne og kulørt glas vindue med et ur indbygget i det.

Den første rekonstruktion af stationen blev gennemført i 1930'erne. I processen er det blevet flyttet hovedindgangen, fra under glaskuppel fjernedes begynder måder og erstatte den med et venteværelse. Alt dette har gjort stationen mere komfortabel for passagererne og bidraget til at øge nytteareal af lokalerne.

En anden vigtig ændring blev foretaget i 1955. Bygningen station blev bygget under jorden lobbyen. Når denne station blev brudt symmetri, men signifikant øget passagerernes komfort. Gåafstand metro station og lad det gøre rejser bekvemt for beboere og turister. Indgang til stationen lobby er dekoreret med portrætter af berømte kaptajner sudohodtsev - Makarova, Kornilov, Ushakov og Nakhimov.

Baltic Station ofte deltaget i mange arrangementer i byen. Han var midt i de vigtigste aktiviteter under opstanden af Great Oktoberrevolutionen. Bygningen blev beslaglagt af oprørerne, som holdt det frastødt af angreb og forsvar.

Det var det første tog blev lanceret på Østersøen retning. Rute det varede indtil banegården Ligovo. Denne begivenhed fandt sted i 1930.

Station firkantet blev dekoreret i begyndelsen af Stalins monument. I fremtiden, blev det afviklet. I øjeblikket er det baltiske område er et sted for udflyvningsruter for offentlig og erhvervsmæssig transport i St. Petersburg forstæder.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.