TravelingRetninger

Hotel "TES-hotel", Jevpatorija: fotos, beskrivelse, turist anmeldelser

Krim i århundreder lækkerier sin forunderlige skønhed og helbredende kraft, majestætiske bjerge, blå laguner, marker med blomstrende tulipaner og endeløse rækker af vinmarker. Men mest af alt kendt for sine kursteder i Krim-halvøen. En af de bedste turister kalder hotellet "TES-hotel". Yevpatoriya (den by, hvor det er placeret) har længe været betragtet som den mest attraktive udvej af den vestlige spids af Krim. Der er fremragende klima, vidunderlige strande, interessante seværdigheder, en rig infrastruktur. Hvil i Yalta er godt på ethvert tidspunkt af året, og "TES-hotel" gør ophold på resort behageligt og mindeværdigt. Vi foreslår, at du tager en kort virtuel rundtur i denne vidunderlige kursted. Det er værd at bemærke, at hotellet af samme navn - "TES-hotel" er og nær byen Simferopol, i landsbyen Gresovsky. Det er placeret på gaden Evpatorian, men er beskrevet i artiklen, det komplekse er ikke relevant.

Beliggenhed

Jevpatorija ligger i den vestlige del af Krim, i 65 km fra Simferopol, i 109 km fra Sevastopol i 1500 km fra Moskva. I det nye område af byen, kun 400 meter fra havet, bygget en moderne "TES-hotel" (Yevpatoriya). Adresse det let at huske: Pushkin gade, bygning 16a. Dens placering er bekvemt for ferie både vinter og sommer. Stranden strækker sig fra hotellet kun 10 minutter gå til fods gennem de skyggefulde byens gader. Inden for en radius af omkring 500 meter fra resorts er der flere grønne områder, hvor de voksne kan slappe af på en bænk omgivet af blomster, og børn - sjov på rides. It firkanter Kirov og Gogol Duvanovskaya park med beliggende på dens område Theater. Pushkin Gardens dem. V. I. Lenina, såvel som den berømte arboret Yevpatoriya. Turister på ferie i "TES-hotel", bemærke, at i to minutter fra dens port er et sporvognsstoppested. Dette gør det muligt uden problemer og meget billig (billetprisen - blot 13 rubler) til at rejse til mange dele af byen, for at komme til havnen, Dolphinarium, Lenins central park, Maynakskomu til søen og til mange andre attraktioner i Yevpatoriya. Ud over den sporvogn på Pushkin Street, et par skridt fra hotellet, der er et busstoppested nummer 9, og en fem minutters gang væk, på hovedgaden - stop flere busser.

retninger

I forhold til at transportere knudepunkter er meget bekvemt placeret hotel "TES-hotel" (Yevpatoriya). Hvordan kommer her fra Moskva og andre regioner i Rusland? Tidligere var det nemmere og billigere at rejse med tog direkte til Jevpatorija m / station.

Nu er det mere bekvemt at tage et fly billet til Simferopol. Fra lufthavnen til Jalta hurtigste taxatur. Travel koster fra 1600 rubler per bil. Du kan også bruge busserne, prisen billet, som - 90 rubler. Hele sommeren går de fra 05:00 til 22:00, gå direkte fra lufthavnen og ankommer til Jevpatorija busstationen, hvorfra hotellet er at tage en taxa.

En anden mulighed - at komme fra lufthavnen til jernbanen / togstation i Simferopol, og derefter tage toget til Evpatoria. Rejsetid - ikke mere end 2 timer. Hertil kommer, at i løbet af sommersæsonen til at komme til Jevpatorija fra mange regioner i Rusland kan være en enkelt billet til jernbanerne.

Administration "TES-hotel" efter forudgående aftale giver en shuttle service på jernbanen / togstation i Jalta til en pris af 200 rubler pr bil til 4 personer og 400 rubler for en minivan. En shuttle service til Simferopol Lufthavn. Det koster 1680 rubler.

oversigt

I 2009, hotellet hilste sin første gæster "TES-hotel" (Yevpatoriya). Beskrivelse af det område af sanatorium fleste turister i deres anmeldelser levere fremragende. Det understreger, at det hele er indhegnet og bevogtet døgnet rundt. I nærheden af hovedindgangen er der en parkeringsplads og på stedet - gratis parkeringsplads, et sted, hvor du har brug for at booke på forhånd. Hotellet består af to bygninger. Centralt for, hvor stue, har 6 etager. Ved 50 meter væk fra den to-etagers spa og helsecenter. I nærheden af en stor legeplads udstyret med rutschebaner, gynger og et klatrestativ. Restauranten er placeret på første sal i den centrale bygning. Her er en mulighed for banketter i anledning af bryllupper og alle former for fester. På det område af en masse grønne overalt blomsterbede, stræder med komfortable bænke. I løbet af sommeren, nær den centrale bygning er udstyret med en udendørs café. Børn er meget interessant at besøge hotellets lille zoo, hvor alle de små dyr strigles og perfekt polerede celler.

Meget imponerende interiør design prale et hotel "TES-hotel" (Yevpatoriya). Galleri omfatter arter sin rummelig hall og reception. Det fungerer døgnet rundt. I lobbyen er installeret bløde plys stole og sofaer, sofabord, TV, bar. En bred marmortrappe af et par skridt, som ligger lige bag modtagelse, hvilket fører til liften webstedet. For kurser, møder, forretningsmøder på internationalt plan, har hotellet to mødelokaler. Stort område er 138 m2. Den kan rumme op til 85 personer. lille konferencelokale har et areal på 40 m2. Det er designet til 15 deltagere. I begge værelser er der runde borde, bag hvilken monteret de bløde læderstole. Hvert sæde er udstyret med individuelle mikrofon. Komponenter mødelokaler - sound forstærkere, flip chart, multimedie projektor, lydsystem, skærm, scanner, fax. For deltagerne mulighed for at organisere kaffepauser, frokoster og middage.

genopretning

Til logerende og udhvilet og genvundet deres helbred, har infrastrukturen multifunktionelle medicinske center "TES-hotel". Jevpatorija er berømt for et særligt mikroklima, som er skabt af søer og laguner, som ligger i dens forstæder område, Sortehavet, samt mineralvand og saltvand og snavs. Medicinsk center hotel tilføjer til disse naturlige faktorer, moderne teknologier til diagnose og behandling. Medicinsk profil:

 • pædiatri;
 • gynækologi;
 • urologi;
 • bevægeapparatet;
 • hjerte og blodkar;
 • ENT sygdom;
 • nervesystemet.

Den "TES-hotel" tage specialister:

 • terapeut;
 • børnelæge;
 • hjertespecialist;
 • endokrinolog;
 • hudlæge;
 • tandlæge;
 • gynækolog;
 • otolaryngologist;
 • ortopædiske;
 • vertebrologist;
 • neurolog;
 • allergolog;
 • traumatologist.

Primær modtagelse koster 600 rubler, re - 350 rubler.

Diagnose og behandling

Det bedste på halvøen har diagnostiske faciliteter "TES-hotel" (Yevpatoriya). Medicinsk center er udstyret med moderne importerede og indenlandske udstyr, gør det muligt at udføre følgende typer af undersøgelser:

 • ultralyd;
 • EKG;
 • spirography;
 • CT Fremgangsmåde ifølge Voll;
 • ultralyd densitometri (bestemmelse tilstand af knoglevæv);
 • darsonvalization;
 • Nakatani diagnose metode;
 • kolposkopi.

Disse undersøgelser er fra 100 til 500 rubler.

Medicinsk behandling (salt grotte, hydroterapi, massage) på vidneudsagn fra analyse og ordination af læger er tilgængelige i spa-komplekset. "TES-hotel" (Evpatoria), desuden deres infrastruktur er sådanne medicinske enheder:

 • fysioterapi (15 behandlinger udført, herunder UHF, VHF, laserterapi, elektrisk stimulering, elektroforese, mekanisk lymfedrænage, magnetiske og andre);
 • inhalation (procedurer udført med mineralvand, urteekstrakter, singlet-oxygen terapi);
 • gynækologisk (10 udføre procedurer, herunder kunstvanding, mudder tamponer gidroturbatsiyu behandling erosion og Colpitis);
 • termisk bad (du kan tage et kursus af bade, mudderbade, undersøiske brusere);
 • massage (28 udføre forskellige typer af massage til kropdelene).

Den medicinske center har evnen til at udføre alle former for injektioner og gør forbindinger.

Spa-komplekset

Brochurerne kan se navnet på kurstedet - "TES-Hotel Resort and Spa" Yevpatoriya - udvej, som er besøgt af udlændinge villigt. Sådanne varianter af navnet forklarer, at hotellet har et kompleks med swimmingpool og spa. Han er langt den største i Krim. Besøg det kan være alle gæster: og dem, der kom til behandling på sanatoriet værdikuponer, og dem, der besluttede at hvile her kun et par dage. Komplekset har 4 typer af saunaer (tyrkisk, finsk, infrarød, Roman), russisk bad, spabad separation, en stor swimmingpool med gejsere og cascading, solarium, flere typer af brusere, salt grotte. Her kan du også gå gennem anti-aging og sundhedsfremmende genoprette procedurer i kapslen OXY, besøge en kosmetolog, en manicure og pedicure.

Finsk sauna og tyrkisk bad for mange er blevet almindeligt. Russisk badstue har altid været og er stadig populær blandt russerne. Der er traditionelt til stede duftende birk kviste og en cool skrifttype. En nyhed i spa kompleks er blevet en infrarød sauna. "TES-hotel" (Yevpatoriya) søger at bruge alle de moderne fremskridt inden for medicin. Infrarød sauna - en af dem. Her, ved relativt lave temperaturer (op til 60 ° C) i den maksimale udskillelse af toksiner fra kroppen, ilttilførslen, forbedre metabolisme. En anden nyskabelse var de romerske bade, som giver besøgende mulighed for at ikke kun at slappe helt af, men også nyde den æstetiske udformning af rummet, transportere dem i det antikke Rom.

Særlig opmærksomhed bør være skønhedssalon, beliggende i spa kompleks. "TES-hotel" (Yevpatoriya) er stolt over, at i hans tilstand - kun de førende eksperter, anmeldelser, hvoraf det fremragende arbejde. De udfører en sundheds-genoprette kropsbehandlinger - kropsindpakninger, wraps, scrubs, masker, ved hjælp af Døde Hav salte, lokal terapeutisk saltlage, alger, mineralvand.

For en person, kosmetolog peeling og løft, hardware foryngelse, mesotherapy med forberedelserne førende udenlandske virksomheder.

Vi kan ikke sige et par ord om den unikke OXY-kapsel. Den udføres samtidig opvarmning og iltning af huden, hvilket er med til at øge immunforsvaret, regenerere celler, at forbedre funktionen af alle kroppens systemer.

Spa-komplekset for hele dagen koster 600 rubler for voksne og for børn - 400 rubler. Hertil kommer, for børn op til 12 år gratis adgang.

placering

I alt kan 62 numre give sin gæster hotel "TES-hotel" (Yevpatoriya). Billeder giver en idé om, hvordan de ser ud. Alle værelser er elegant design, smarte møbler, herunder skabe, seng (madrasser er ortopædisk), bord, stole, spejl, skammel, og er udstyret med moderne elektrisk udstyr. De har aircondition, satellit-tv, køleskab med minibar, kedel med et sæt af retter til te eller kaffe, internetadgang, værdiboks. hygiejne værelser er udstyret med moderne bruseniche, toilet, bidet og håndvask. Leveres og genopfyldes efter behov hygiejneprodukter (shampoo, shower gel, sæbe, toiletpapir), samt badekåber og tøfler.

kategorier:

 • Standard areal på 15 m2. Designet til 2 personer.
 • Junior areal på 31 m2. Rummet tildelte opholdsområde, møbleret med polstrede møbler.
 • Suite - en to-værelses areal på 100 m2, består af et soveværelse, stue og toilet rum, der er designet til at blive til 2 personer.
 • Familie værelses lejlighed, herunder to soveværelser og et sundheds- rum, kan rumme op til 4 personer.

Ved booking er det vigtigt at overveje, at ikke alle af dem, uanset hvilken kategori, med en balkon.

mad

Store og komfortable restaurant i et hotel "TES-hotel" (Yevpatoriya) i sin infrastruktur. Det har fire separate værelser, hver med sit eget unikke design.

Glassalen er meget rummelig og kan rumme 100 personer. Hans design bruges venetianske motiver og installeret store panoramavinduer.

Golden hal er beregnet til 40 personer. Dens design er udført i blå og gule toner og klassiske stilelementer (møbler, lysestager, pelmets på vinduerne, maleri).

Grøn værelse er også små og søde. Det er placeret i en separat fløj, som giver en behagelig, afslappet miljø og gør det muligt at lave en præsentation eller sidde i den varme virksomhedens nærmeste venner.

Den mindste kun 8 personer, VIP-hal. Dens design er lavet i rokokostil og giver sine gæster til at føle sig som rigtige konger og dronninger.

Siden åbningen af morgenmad kun blev inkluderet i værelsesprisen på "TES-hotel". Yevpatoriya, anmeldelser om resten, hvor altid kun entusiastisk, populær blandt turister ikke kun smukke strande og turistattraktioner, men også det faktum, at der er masser af cafeer og restauranter for enhver smag og ethvert budget, så dette strømforsyning system passer til alle. Hotellets gæster kan spise, have en snack i løbet af dagen og middag i nogen af dem. Populære pizzeria "Colosseum", hvor om aftenen og om natten er der en natklub. Foran ham, fra "TES-hotel" - kun 30 meter. I nærheden er "egern" cafe, "Northern Lights", "Volodya", mange supermarkeder.

Nu noget ændrede betingelser for ophold af deres gæster "TES-hotel". Yevpatoriya 2017 - den nye sæson, som for dem, der ikke kan lide besværet, er der en mulighed for at købe dyrere ture med morgenmad, frokost og middag. Men de fleste turister føler, at den bedste løsning er ture med morgenmad. De er holdt i Glassalen. I menuen - retter af mange køkkener i verden, herunder russisk, Middelhavet og europæisk. Frokost og middag menuer - første og andet kurser, kød- og fiskespecialiteter, alle former for slik, et stort sortiment af de bedste og Krim vine. Aftenunderholdning i hotellets restaurant er lyst og varieret. Der er hele tiden holdt forestillinger, er organiseret interessante shows, så mange gæster foretrækker at spise her i stedet for et eller andet sted i byen.

hav

Blot 400 m fra strandpromenaden i Gorky og udvide sin offentlige strand beliggende hotel "TES-hotel". Jevpatorija er berømt for den vidunderlige kyst af bugten Kalamitsky Sortehavet, hvor kysten er meget lavvandet indrejse i vandet egnet for børn og voksne, og sandet er ren, perfekt til små børn at lege. Men i udtalelsen fra turister på stranden tættest på hotellet er altid overfyldt og støjende. Liggestole og parasoller er betalt, en masse underholdning, men på grund af det store antal mennesker er ikke muligt at nyde dem.

Hotel "TES-hotel" (Yevpatoriya) for sine gæster giver transport til strandferie hvor folk er meget mindre. Der er en meget klar hav, gyldent sand, der er en masse sjov for børn i alle aldre og voksne. En anden fordel er tilgængeligheden af forstæder stranden er der et stort udvalg af caféer og restauranter, hvor du kan spise velsmagende og billige. Anmeldelserne siger, at på denne strand er der endda en lille vandland.

Aktiviteter for børn og voksne

"TES-hotel" er altid glad for sine yngste gæster. Til deres rådighed - en pæn og farverig legeplads, hvor de kan ride på swing, ned fra bjergene, for at forbedre deres smidighed på en stige. Venter på børnene og børneklub, hvor de deltager i en meget god og sjov lærer.

Voksen animation program er ikke givet på hotellet "TES-hotel" (Yevpatoriya). Anmeldelser af turister at bo i dette kursted har bemærket, at der kan være vidunderligt at tilbringe tid i spa-komplekset, og normalt ikke har nok dage til at besøge alle sine kontorer, nakupatsya masser i poolen, slappe af i saunaen. Aktive turister kan tage hotellets reception cykler. For sports fans i det område af en volleyball og basketballbaner, tabellerne sat for et spil tennis i stueetagen har en bar og et diskotek. Om aftenen kan gæsterne bruge tid i hotellets biograf eller restaurant, hvor levende musik spilles.

Da hotellet ligger i et rekreativt område i byen, her kan du finde masser af steder, hvor det vil være interessant for folk i alle aldre. Turister i en bedømmelse, markerer et stort program i delfinarium, hvor børnene har mulighed for at svømme med delfiner. Mange gæster nød et besøg på akvariet, som indeholder snesevis af undersøiske væsner fra hele verden.

Småbørn populære Dinopark og vandland, og voksne -. Tur på søer og flodmundinger, hvoraf omkring et dusin i amtet, udgravninger af den antikke Kirkinitida, afvikling "Seagull"

"TES 4 * hotel" (Yevpatoriya): Yderligere oplysninger

Denne udvej sundhed driver hele året rundt. Hendes administration har udviklet interessante programmer for hver ferie. For moskovitter og beboere i alle kolde regioner i Rusland vil være en velsignelse for mødet i det nye år Yevpatoriya. Vejret på dette tidspunkt er ganske behageligt, frost er sjældne. Hotellet venter vacationers sjovt nytår show, en koncert, et diskotek og en masse behagelige overraskelser.

Fremragende ferie program hvert år, og forbereder sig på at 8. marts påske, May helligdage.

Denne udvej sundhed accepterer børn i alle aldre, og til at udføre sine 5 år, deler eksisterende seng i rummet betaling ikke sker.

Priserne på ture afhænger af sæson og værelseskategori, leveret af hotellet "TES-hotel" (Yevpatoriya). 2017 prissætning vil afvige lidt fra den foregående, 2016:

 • Standard værelse her koster fra 1750 til 2600 rubler per person per dag.
 • Junior - Pris: 2800-3550 rubler / dag .. person.
 • Suite vil koste fra 3400 til 4300 rubler. / Dag. person.
 • Familie -. Fra 5100 til 6300 rubler / dag for hele rummet.

Overnatning på ekstra seng til et barn er 800-1000 rubler / dag, og for voksne - .. 1000 rubler / dag ..

Denne pris inkluderer overnatning, morgenmad, indledende læge besøg, én ilt cocktail, brug af swimmingpool, sauna, jacuzzi.

"TES 4 * hotel" (Yevpatoriya): rejsende anmeldelser

Meget gode indtryk efterlader dette kursted. Gæsterne siger sådanne sine fordele:

 • Yderst praktisk placering.
 • Ren og smukke område.
 • Det venlige og professionelle personale.
 • En dejlig spa.
 • Fremragende medicinsk center, alle ansatte opmærksomme og omsorgsfuld.
 • Rummelige hyggelige værelser.
 • Kvalitet arbejde tjenestepiger.
 • Lækker morgenmad.
 • God service til børn.

Konstaterede mangler:

 • Ting behøver ikke altid arbejde saunaen i spaen.
 • Cool vand i poolen.
 • Små portioner i restauranten.
 • Ubehageligt fra den nærmeste strand.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.