TravelingRetninger

Andreevka landsby (Krim): vælge et sted at hvile

Krim-halvøen siden Sovjettiden er blevet et yndet feriemål for folk fra forskellige lande, herunder russere. Dybest set, mange mennesker kommer her for at forbedre deres sundhed i sanatorier. Desuden vil fans af strand og udendørs aktiviteter føler sig godt tilpas her. En favorit sted var den landsby budget. Andreevka (Krim), som er en del af den nordlige Nakhimov distriktet i Sevastopol. Denne by er placeret på den sydvestlige kyst af Krim -halvøen. I hele kysten er der en række af feriehuse, gæstehuse, campingpladser og parkeringspladser.

Kort om landsbyen

Det første, jeg vil gerne fortælle turisterne, det er her i landsbyen er placeret. Det ligger i nærheden af Sebastopol, kun 30 km derfra. Denne placering er ganske belejligt for dem, der kommer til dette sted, ikke kun fra halvøen, men også fra fastlandet. Mellem landsbyen og byen der er en regelmæssig offentlige transportforbindelser. Dette vil igen, gør det muligt for rejsende at bevæge sig frit, både med bus og båd.

Andreevka (Krim) har meget gode anmeldelser, fordi det er placeret i økologisk rent område. I den nordlige del af byen ligger mellem kapper og Tubek Lucullus, og i den sydlige del af landsbyen er Cape Margopulo.

Der udviklet infrastruktur, der behager turister. Det komfortable strandhotel med vandsport, mini markeder, apoteker, vekselkontorer, butikker, posthus, en stor grøn park med en bred vifte af Krim træer og buske.

Night ferie i Andreevka (Krim) diversificere brandbomber strand diskoteker og kaffebarer.

Et par ord om strandene

Kystlinjen i landsbyen stejle område, der ligger ved foden af reed krat, men området for rekreation bugne. Pebbly og sandstrand når en længde på omkring en kilometer. Han har tre bølgebrydere. Men feriegæster, der kommer til Andreevka ikke første gang, gå til de vilde afsondret strande, der er på forageren og Lucullus Margopulo. Nogle af dem er udstyret med trappe adgang til havet, men der er dem, hvor man kun kan gå på stranden.

Tilbud til turister

Landsbyen Andreevka (Krim) vil glæde besøgende blid på indkvartering og fødevarepriser. Den private sektor åbner dørene til rejsende siden begyndelsen af maj, som havet varmer op tidligt nok. Gæst og private hjem, der ønsker at tilbyde værelser med eget badeværelse og bruser. for sådanne boligpriser spænder fra 300 rubler. person til 700-800 rubler. Her ejerne tilbyder hjemmelavede måltider, og som allerede er inkluderet i den samlede pris.

Guest house "Lavandin"

En lille pensionat "Lavandin" ligger i nærheden af naturreservatet Cape Lucullus. Værelserne har alle de bekvemmeligheder for et behageligt ophold: brusebad, badeværelse, tv, kedel, køleskab, ventilator. Der er et fælles køkken, der er udstyret med komfur og tabeller. Grønt område med lysthus og grill til grill indsamle gæsternes Lavandin 'om aftenen. Leveomkostningerne er 350-650 rubler per person.

Holiday Village "Sun"

En halv kilometer fra havet, tilbyder billig privat fritidshjem "Sun". Vejen til stranden går gennem en park med gamle træer og ender meget sjældent, at dette område en blid skråning. Denne fritidshjem er meget populært som landsbyen. Andreevka (Krim) årligt tager enkeltpersoner, børn og ungdomsgrupper, deltagerne i festivaler og sportsstævner. Til stuer, der kan rumme fra to til fem personer er til rådighed. På anmodning af feriegæster måltider kan arrangeres privat. Prisen for overnatning er ikke mere end 400 rubler per person.

Pensionatet "Victoria"

Siden maj, tager feriegæster og pensionatet "Victoria". Det er en lille to-etagers hus med seks værelser til levende og fantastisk havudsigt. Varm og hjemlig atmosfære vil glæde turister, der er en enorm smuk gård, gratis parkering og internet. Mange gæster også nyde banket værelse på pensionatet, som kan rumme op til 20 personer. Priserne er lave (ca. 500 rubler.), Samt omkring landsbyen. "Victoria" tilbyder udflugter langs den sydlige kyst Krim, samt byen Sevastopol.

Den klare hav, frisk luft, billige cafeer og gæstehuse vacationers her bliver større for hvert år. Udstyret og mange vilde strande til rådighed for landsbyen. Andreevka (Krim), tilfredsstille behovene hos alle kategorier af turister.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.