TravelingRetninger

Alpaca Farm: drev og har et nyt sted

Små gårde forsøger nu at avle eksotiske dyr. Det giver ekstra penge på udflugter af turister. I forstæderne er sådan en gård. Alpacas er avlet der i flere år. Dyrene er allerede glade ejere og besøgende en ny generation. Børn alpakaer er meget venlige og sjovt at lege med besøgende.

Hvor importerede dyr?

Unge mennesker besøger USA på gårde og ser usædvanlige kameler, der er interesserede i spørgsmålet om deres avl. De besluttede at begynde at opdrætte alpakaer ved sin gård. Denne virksomhed kan være meget indbringende baseret på korrekt forvaltning.

Disse dyr kommer fra Nordamerika. Der bor de i bjergene. Alpaca tilpasset til ændringer i temperatur og lige godt tåle varme og kulde. Derfor flytning af dyr i vores klima er ikke skadeligt.

Alpacas er en familie af kamel. De er mindre og de har ikke pukler. At leve komfortabelt indrettet gård er egnet. Alpacas kan ikke leve alene, de nødvendigvis behøver virksomheden. Derfor på gården beboet af et par medlemmer af en art.

dyr ydeevne

De imponerer med deres stolte og aktivitet. På trods af, at de let kan fodre fra din hånd, giv dig selv kæledyr Husdyr er ikke tilladt. I alpaca tænder er kun i underkæben, så de kan ikke bide. Men hvis utilfredshed eller aggression, er disse dyr perfekt spytte gerningsmanden.

Alpacas er avlet på gårde for uld. Hun er meget varmt og ikke absorberer fugt. Dyr af denne art ikke sveder, og derfor ikke har en dårlig lugt, så en perlerække af uld er meget værdifulde og efterspurgte på markedet.

Om rettidig podstrizhke passe gården. Alpaca hvert år i maj er udsat for store klipning særlige elbiler.

Hvor er gården

Animal avl begyndte i 2012. Alle vidste, at dette er en gård alpakaer i Khimki. Her kom en gruppe turister fra hele regionen. Ofte holdt store udflugter for skolebørn på ferie.

Alpaca Farm i Kurkino var et yndet sted for børn og voksne. Men presserende fremherskende ubehagelige omstændigheder med omfordeling af grundejere måtte finde en ny levested for deres kæledyr. I april 2017, når de flytter en omkom alpaca. Farm i forstæderne og venstre, flyttede kun til Dmitrov distrikt.

Nu, det nye hjem for dyr var landsbyen Pohodkino. I en kort tid med hjælp fra frivillige og almindelige mennesker nye huse og animalske kabinetter blev bygget. På gården bygget høje hegn for at beskytte dyrene mod angreb af omstrejfende hunde.

Ture i gården

Alpaca opdrættere er meget glade for deres kæledyr, og de har skabt et behageligt miljø. På det nye sted har de forsøgt at holde atmosfæren i som havde alpaka gård i Kurkino.

Animal bygget store indhegninger med plankeværk til fods. Veludstyret små huse, hvor alpacas kan skjule fra varmen eller kulden. Disse dyr kommer sjældent, og for det meste er på gaden.

Besøgende kan turnere under foder kæledyr med hånd skåret grøntsager, og kommunikere med dem. Indtast kabinetterne tillader gæster. Alpaca - dyr aggressiv og skade på mennesker ikke bringe.

Det kan stadig ses på gården

Ejerne avle flere arter af kaniner. De findes i celler i retten, og de kan også være foder. Denne meddelelse er meget ligesom små børn. Udflugterne viser, hvordan man håndterer dyret pels. Du kan også se, hvordan det spundne garn, og til at evaluere de relaterede ting fra dette garn.

gård gæst, mens du besøger vandes lækker urtete med usædvanlige desserter. Turen er beregnet til én time. Besøgende kan blive hængende og chatte med alpaca længere. Farm Alpacas i Khimki altid velkommen nye gæster.

Her er det tilladt at blive fotograferet med dyrene. Den vigtigste opgave for turisten er at "fange" alpaca ved siden af hende, så hun kom ind i rammen. De kan ikke lide tæt kontakt, men stemningen endda klar til at spille med gæsterne.

Bruger anmeldelser

Russisk alpakaer har en sjov udseende, og turister kan ofte ikke lade være med at smile. Dyr positiv ladning i lang tid, alle besøgende på gården, uanset alder.

Gæsterne opmærksom på, at det område er orden, ejerne hilse hver gruppe med humor og goodwill. Turister kan ikke rigtig lide driften af gården. Besøgende accepteres kun i weekender og ferier. På turen skal du på forhånd aftale på telefonen. Alle værelser er på den officielle hjemmeside for gården.

Voksne turister skal betale entré på 500 rubler. Børns billet (op til 7 år) vil koste 100 rubler. Priserne er med forbehold for ændringer baseret på en stigning i prisen på foder og vedligeholdelse af udstyret. Ved indgangen gæster får pakker af snittede æbler og gulerødder. Bragt mad at fodre dyrene er forbudt.

Turister noget ked af, at gården er blevet flyttet. Alpaca lignende konsistens, og denne stress kan skade deres helbred. Men lånere er endnu mere tilbøjelige til at komme her for at hjælpe med at skaffe et nyt sted.

Ejerne af alle bølgerne rolige og rapporterede, at den nye gård vil være mere rummelig, og gæsterne, som før, vil være i stand til at komme til at tale med dyr. For at besøge gården, behøver du ringer til det telefonnummer, der står på hjemmesiden, og til at forhandle med ejerne. De danner en gruppe på 6-10 personer. Besøgende kan efterlade kommentarer om dag og tidspunkt, og værterne vil forsøge at køre programmet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.