TravelingHoteller

Fritidshjem "bæk" Dzhubga: beskrivelse, features og anmeldelser

For dem, der ønsker at slappe af ved Sortehavets kyst Krasnodar-regionen, er det vigtigt at vide, at de resorts i området ikke er begrænset til alle kendte Sochi, Gelendzhik og Anapa. En lille landsby Dzhubga - også et godt sted skabt til at tilbringe din ferie og nyde den sydlige natur. God mulighed for at bo her, kan være en lille fritidshjem "bæk" (Dzhubga), der er bekvemt placeret væk fra vejen.

Hvil i Dzhubga

Beliggende i Tuapse regionen i Krasnodar Krai Dzhubga landsby - det er første by på Sortehavets kyst, som findes alle dem, der rejser på motorvejen i retning af Sochi. Der er ofte en opholdsrum, men også turisterne kommer fra andre byer i vores land.

Dzhubga er berømt for den smukke natur, rent hav og den store strand, nær hvor der er plads nok ikke kun hoteller, men også camping. Så at din bolig mulighed for selv de mest krævende gæst vil være i stand til at finde her.

Underholdning i landsbyen for kort. Der er et vandland med diverse vandrutsjebaner og et delfinarium, hvor du kan se opførelser af havdyr. Du kan ride på en tur til en lokal dysse, til vandfald eller blot beundre skønheden af bjerget. Og alle mulige spisesteder, caféer og restauranter, som Dzhubga stort set ikke vil efterlade sultne enhver turist, der kom her.

Den fritidshjem på stranden

Find bolig i Dzhubga, såvel som i andre feriebyer i Krasnodar Krai, er det ikke et problem. Der er gode hoteller, pensionater og rekreative centre, således at rejsende vil være masser at vælge imellem. Sandt nok, nogle af dem er placeret meget tæt på den føderale hovedvej, der går i retning af Sochi og mange turister er det naturligvis ikke nødvendigt at smag.

Men der er et roligt og hyggeligt sted at bo, som vil appellere til alle elskere af naturen, fred og ensomhed. Det kaldes "sive" - fritidshjem (Dzhubga, Tuapse), som er placeret blandt denne skov med træer halvt århundrede ved foden af bjerget. Takket være den vidunderlige kombination af hav og skov luften ferie i "bæk" er endnu en sundheds karakter, fordi ikke alle hotel kan prale af sådanne omgivelser.

Det område besat af rekreation, indhegnet. For dem, der rejser med bil, der er en gratis parkeringsplads, hvor turister kan parkere uden problemer. Der er også en privat udendørs køkken, designet til vacationers kan forberede deres egen mad selv og kære. Puljen, som også er placeret i det område, kan hver gæst svømme uden begrænsning, hvis der pludselig havde han ikke lyst til at gå til havet. Vejen til det er ikke ret længe -proyti du kun 600 m.

En stor del af den fremtidige placering for en ferie sige priser og anmeldelser. Fritidshjem "bæk" (Dzhubga) har fuldstændig prisliste er tilgængelig på tallene, og anmeldelser beskrive dette sted som en god mulighed for budget rejsende. Nærmere oplysninger om disse aspekter er vigtige for enhver turist vil blive diskuteret nedenfor.

Den kontaktoplysninger "bæk"

Gæsterne på Krasnodar Territory, som har brug for rekreation "bæk" (Dzhubga), vil intet problem være i stand til at finde det, hvis de kender den nøjagtige adresse. Det var beliggende på Cooperative Street, 1 / B. Meget tæt på børnenes lejr, så du kan navigere og for ham.

Afklar alle oplysninger kan altid være på bunden opkald: 8-900-261-3543 og 8-861-254-0018. Der er også flere kanaler tal, at opkaldet er fri: 8-800-250-9670. På samme måde kan du reservere et værelse på de foretrukne datoer.

Indkvartering på fritidshjem

En række værelser i forskellige kategorier kan prale af enhver hotel. Fritidshjem "bæk" (Dzhubga) har også en ganske varieret antal værelser. Fra valgmuligheder, hver gæst er sikker på at finde sig selv indkvartering indstilling på sjælen og på din tegnebog.

Alle opholdsrum "bæk" er placeret i flere parcelhuse og små bygninger. Alle værelser er udstyret med badeværelser, tv, køleskabe, klædeskabe eller bøjler til tøj, nødvendige møbler, et sæt friske håndklæder og sengetøj, aircondition eller fans.

Værelserne her er:

  • "Lux", kan rumme to, tre eller fire gæster. Deres område spænder fra 14,5 til 30 kvadratmeter. Nogle værelser har terrasser, i nogle - en balkon. как в коттеджах, так и в корпусах. De er "pakker" i hytter og i bygningerne. Det klimatiserede, og for det meste kun twin senge, men den 4-seng placeret i bygningen №1 «Lux», er dobbelt og to enkeltsenge.
  • Værelserne kategori "Comfort", designet til at forblive to eller fire personer, har et areal på 14,5 til 30 kvadratmeter. Er placeret i bygningerne, er de udstyret med to enkeltsenge og fans.
  • Værelser "økonomi", som kan rumme fra to til fire personer. Er placeret i to-etagers bygning, der er udstyret med enkeltsenge, 4-sengs værelse har to køjesenge. En suite lejligheder har ikke værelser: der er delte badeværelser på gangen.

Kære Bo i "Brooks"?

Fritidshjem "bæk" (Dzhubga) venter gæsterne hvert år fra begyndelsen af maj til slutningen af september. Afhængigt af måneden, og omkostningerne varierer værelser tilbydes. Dyrere ferie i "Brooks" vil koste i juli og august, og et budget kan rummes i maj, september og juni.

  • I 2017 vil rejsende skal betale for indkvartering i en dobbelt "pakke" 1600 rubler i lavsæsonen og 2000 - i det højeste. "Suite" for fire gæster vil koste 3000 og 3600, hhv.
  • Den værelser "Komfort" til to gæster vil koste 1200-1400 rubler for tre nat - 1800-2100, for fire - 2400-2800 hhv.
  • Den værelser "Economy" type af boliger er den billigste: double vil koste 700-900 rubler per nat afhængigt af årstiden, triple - 1050-1350, fire - 1400-1800 hhv.

Hvordan er reservationer

Turister, der planlægger at komme til fritidsklubben "bæk", det er bedre at tage sig af det, for at få det ønskede antal. For at gøre dette, er der en booking system, som du kan bruge online eller på et af de telefonnumre, der er anført ovenfor.

Det er værd at vide, at hvis gæsterne ønsker at foretage en reservation nummer, vil de nødt til at udbetale et forskud på 50% af hele opholdet. Hvis en eller anden grund turisterne opgiver deres rustning, derefter returnere de penge, de kan kun være, hvis den fandt sted senest 30 dage før den planlagte ankomst.

Gæstevurderinger om "Brooks"

Fritidshjem "bæk" (Dzhubga), anmeldelser hvoraf portrætteret hende som et meget godt sted for budget rejsende, det er populært ikke kun blandt gæsterne på Krasnodar-regionen, men også for dem, der bare kommer til havet på ferie. Mange gæster nyde dette sted dens placering på grund af høje træer og afstanden fra vejen. Nærliggende lejr for børn ikke forstyrrer den rolige og afslappende ophold her. Turister siger venligt personale, hyggelige værelser, og også en stor mulighed for at tage en BBQ for deres behov.

Men næsten hver revision på grundlag af resten "bæk" (Dzhubga) indeholder oplysninger om manglerne ved dette sted. Det fælles køkken er meget små retter, så erfarne rejsende anbefaler at tage dine egne. undertiden også varmt vand er afskåret, forårsager utilfredshed blandt rejsende. For børn, der mangler enhver legeplads, hvor de kunne tilbringe tid.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.