TravelingRejsetips

Pyramiderne i Giza - kortet Egypten

I nærheden af Cairo er et kompleks af gamle pyramider, hvilket kunne føre til glæde for enhver turist. Pyramider i Giza har en unik form. De viet en masse forskellige litteratur, der ikke altid kan tilskrives en videnskabelig eller historisk. Mange forfattere har udgivet bøger har forsøgt at gøre opmærksom på den digitale del af disse bygninger, forsøger at finde i dem nogle bestemte mystiske betydning. Nogle forfattere mener, at disse strukturer blev bygget civilisation, der ankom fra Atlantis. Men nogle konkrete og troværdige beviser der.

De er nævnt i adskillige krøniker fortæller om opførelsen af disse fantastiske strukturer. Er den store pyramide i Giza - er pyramiden af Cheops. Dens konstruktion blev udført i over 30 år, og 10 år af denne periode blev brugt på at bygge vejen beregnet til at løfte de stenblokke. Fundamentet er et kvadrat med en side af 227,5 meter. Højden af pyramiden var 146,6 meter, men efter flere jordskælv, det faldt med 9 meter på grund af ødelæggelsen af de øverste sten.

Pyramide tilhører Cheops, ligesom alle pyramiderne i Giza, har fire sider, der er orienteret mod de fire kardinalpunkter. Hældningsvinklen er 51 ° 52'. Indgangen er placeret på den nordlige kant. Indvendig er der tre gravkamre, blandt hvilke Farao kammer er et rum med en bredde på fem, og længden elleve meter. Loftshøjde på omkring seks meter. Væggene i graven - af granitplader. Der var ingen inskriptioner eller dekorationer. Sarkofagen selv er lavet af rød granit. Til dato, den er tom. Det forventes, at udplyndring af pyramiden var i oldtiden.

Den næststørste er Pyramiden, Farao Khafre. Det blev bygget 40 år efter opførelsen endte i den første pyramide i Giza. side af basen er 215 meter, højde - 136 meter. Hældningsvinklen af sin lidt skarpere end den store pyramide - 51 ° 8'. Komplekse strukturer kan ses tydeligere her: templet i dalen, vejen, tempel de døde og pyramiden selv. En nedre og en øvre tempel. Den første er kendt for at være her gjort mumificering af farao Khafre. På den østlige side af pyramiden beregnede øvre tempel. I form, den ligner et aflangt rektangel, den bageste del er tilstødende til pyramiden. Den indre del er opdelt i to dele. Den første er åben for alle troende, men i den anden - kun de udvalgte. Den nedre og øvre rampe forbinder stængerne, hvilket er en indendørs korridor delvis skåret i klippen. Inde i det er brolagt med kalksten plader, og den ydre del - granit. Det belyses gennem de mange huller i loftet.

For det tredje, den sydligste er Menkaurepyramiden. Det anses for den seneste af de tre betragtes bygninger. Basen har en side på kun 108 meter, og højden - 66,5 meter. Inside, kun én gravkammer, hugget i klippen.

Modtagere af Cheops, Chephren og Mycerinus pyramider og foret selv. Giza består af omkring hundrede. De er meget mindre, og tilfældigt spredt i hele området.

En anden berømt monument egyptiske (efter den store pyramide) er tallet af Sphinx - liggende løve med et menneskeligt hoved. Dens længde er 73 meter, højde - 20 meter. Ifølge legenden, han vogter byen de døde. Det antages, at tallet af Sphinx blev skåret i kalksten boulder i opbygningen af den Khafrepyramiden.

Efter mange tusinde år pyramiderne ved Giza var i stand til at overleve i ørkensandet. Indtil videre er dette den mest ambitiøse arkæologiske kompleks af Egypten, som viser, hvor stærk var herskerne i det gamle kongerige.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.