SkønhedHudpleje

Hvordan til at barbere deres private dele: processen med nuancerne i

Hvis du ikke ved, hvordan man kan barbere deres private dele, så i det første forsøg på at slippe af med overskydende vegetation kan ved et uheld komme til skade.

regler barbering

Mange fjerne overskydende hår i bikini-området , eller af hygiejniske grunde eller forberedelse til en sommerferie på stranden. Der er piger, der foretrækker naturlige, så du skal ikke barbere deres kønsbehåring. Men selv de bør vide om reglerne for hårfjerning i den intime sted, fordi de barbere mindst et par gange i mit liv har nøjagtigt, for eksempel inden levering. Og i dette tilfælde er det meget vigtigt ikke at skade sig selv, fordi enhver åbent sår, selv om det er små - det er en åben dør for enhver infektion.

Således at de to vigtigste regler for dem, der ønsker ved, hvordan man barbere deres private dele.

  • Den barbermaskine bør være meget akut, fordi en gang for alle opgive brugen af single-betjene maskiner. Det er bedst at købe en speciel barberkniv for kvinder.
  • Det er vigtigt, at det element, du fjerne vegetationen på pubesområde, bevæger sig altid i samme retning - for hårvækst. Ellers er du garanteret til irritation og "eftervirkninger" i form af indgroede hår.

Billig og smertefri

Hvordan til at barbere intime sted korrekt? Først og fremmest, at når den almindelige fjernelse af hår fra bikini-området for at beskytte dig mod infektioner og andre problemer, er meget vigtig daglig hygiejne. Hvis hyppig barbering irriterer dine følsomme hud, bør du stoppe kæmper med naturen og ophøre med at udføre proceduren hver dag.

Sådan barbere intime sted i dette tilfælde? Vælg selv den nødvendige mængde sessioner om ugen. Bemærk, at det er vigtigt ikke at vente på det øjeblik, hvor der er hår, som også er opretstående. Sørg for at bruge geler til barbering eller olier - de vil bidrage til at mindske virkningerne af hårfjerning. Vælg midler til følsom hud. Hvis du er allergisk over for forskellige former for skum, kigge efter dig selv sådan, at den er baseret var sæbe.

Men hvis du er irriteret alle i færd med barbering, prøv voksbehandling eller elekroepilyatsiyu, der for altid vil spare dig fra unødvendig vegetation. Men ulempen ved disse procedurer er, at du er nødt til at udholde smerten i processen. Selvfølgelig er der andre metoder til hårfjerning, lindre kvinder fra alle mulige ubehagelige følelser, for eksempel, foto-epilering. Men denne procedure adskiller en funktion, der ikke tillader at gøre det offentligt tilgængelige - den høje pris.

sekvens af handlinger

Mange mærkeligt: "Er det skadeligt at barbere intime sted?" Eksperter svarer, at proceduren ikke vil forårsage skade, hvis prodelyvat den kompetent. For at gøre barbering processen som sådan, bare huske rækkefølgen af dine handlinger.

Det første skridt er at fjerne den overskydende længde med en saks (værktøj vil også komme i handy, når du ønsker at slippe af vegetationen i den dybe bikini-området). Så tage et bad til damp huden. Før proceduren, skyl med koldt vand intime sted og anvende det på skummet. Men vi skal ikke straks haste i kamp. Vent et par minutter til at afhjælpe har haft tid til at handle, og derefter gå videre.

Ideelt til rengøring hver zone svarer til bredden af maskinen, er det nødvendigt at holde barbermaskine med kun to gange. Find en komfortabel stilling for dig, skal du sørge for at bruge et spejl, hvis du ikke på anden måde kan styre processen. Efter barbering, rydde op og bruge de værktøjer, der fugter huden. Hvis du skærer dig selv, blidt anvende på sår, hydrogenperoxid.

Hvis du ønsker at vide, hvordan man barbere intime sted fyr til at give råd til sin anden halvdel, huske på, at denne proces er i virkeligheden, ikke meget forskellig fra den "kvindelige" procedure. Reglerne er de samme, men på grund af de anatomiske træk af razor mænd til at gøre en masse mere "manøvrer".

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.