SkønhedHudpleje

Nasolabiale folder: fjern folkemusik retsmidler

I en tidlig alder den kvindelige hud ser fløjlsagtig, smidig, tonet, med en rødlig skær og glat struktur. Med alderen desværre er metabolismen i cellerne langsommere, hvilket reducerer det subkutane fedtvæv lag, bremses regenerering af celler og amplificerede dehydrering dermis, dvs. det mister sin evne til at bevare fugt. Derfor reducerer udviklingen af "hud frame" fibre: kollagen og elastin, huden afskalninger, slapper sin turgor mærkbart forringer oprindelige udseende af ansigtet. Den første til at blive vist "kragetæer" - rynker omkring øjnene. Følgende alder som "forrædere" er de nasolabiale folder. Fjern dem på et tidligt tidspunkt, når efter vores smil og udtryk for glæde på forsiden af følelser er spor hud.

Årsagerne til forekomsten af nasolabiale folder

Hvis der efter 25 år på "visitkort" af kvinder kan ses sjældne, enlige linjer, at antallet af aldersrelaterede ændringer i personer mellem 30 og 40 år, ifølge eksperter, steg med flere gange. Dette lettes af drastiske vægttab på grund hårdt ensidig kost, genetisk disposition, overdreven emotionalitet, der involverer de fleste af rynker, alkoholmisbrug og rygning, forårsager en svækkelse af turgor og tidlig hud slaphed. Det vigtigste æstetiske problem, forringer udseendet af personer i disse år, en kvinde kaldet de to riller, der er et resultat af de mest behagelige og naturlige følelser - smil! Der er mange professionelle kosmetiske måder at fjerne de nasolabiale folder. Kommentarer om "injektioner af skønhed" med fyldstoffer baseret på hyaluronsyre, et liposom og Plazmolifting, plast ansigtsløftning er for det meste glad, hvis en kvinde indebærer en sundheds- og skønhed ekspert læge. Men korrektionen af rynker i æstetiske klinikker er ret dyrt, så damerne foretrækker at bruge det kun i alvorlige tilfælde. I den indledende fase af de nasolabiale folder fjerne derhjemme, ved hjælp af massage, gymnastik og løfte maske af folkemusik retsmidler.

Regenerating massage feysbilding og feysforming

Bevar hendes ungdom og skønhed i kraft af enhver kvinde. For at gøre dette, sammen med uddannelse af kroppens muskler brug for regelmæssigt motion og massage ansigtets muskler. Nasolabiale folder fjerne Shiatsu massage, Zogan eller Asahi. Klarer de "tråde af sorg" skulpturelle aerobic for ansigtsmusklerne Kerol Madzhio og den berømte komplekse "Krop flex ansigt" af forfædre kendte åndedrætsorganerne Grir Chaylders.

Shiatsu

Essensen af denne udbredte massage i Japan består af eksponering til spidserne af fingrene på de nasolabiale folder. Fjerne dem ved hjælp af indeks, midterste og ringfinger, foldet sammen og gevindskårne "tromme" af folderne. Derefter trykker fingrene til kinderne, forsigtigt, uden fanatisme strække huden i retning af vingerne af næsen til de nærliggende kinder.

Zogan eller Asahi

Den usædvanlige massage Asahi er, at processen med at ælte dybtliggende væv i ansigtet i forbindelse med en specifik smertegrænsen for alle. Ifølge grundlæggeren af denne metode - Japansk Yukuko Tanaka, - langtidseffekt opnås kun ved en dyb indvirkning på nasolabiale folder op til den nærliggende knogle.

Lifting maske for en vellykket kamp mod nasolabiale folder

Hvilke fødevarer kan hjælpe med at fjerne de nasolabiale folder? Folk retsmidler, der har en opstrammende effekt og indeholder en naturlig collagen, et protein af hønseæg og gelatine. Protein creme maske fjerner endda indgroede rynker, hvis du bruger det på skemaet: de første 3 dage pålægge færdigblandet på huden, de næste 3 dage - en pause. Fremstilling proteinmasse på den følgende måde. 15 laurbærblade hæld 30 ml kogende vand og koges ved svag varme i 10 minutter. Proteiner pisk tre æg, blandet med 20 ml olivenolie og 10 g brændt alun, som kan købes på forhånd i et lokalt apotek. Når afkog laurbærblade at afkøle til en behagelig temperatur (25 ml), bland det med de resterende ingredienser i massen imprægnerede to stykker af den foldede bandage og anvendes på nasolabiale fold. Band-Aid løse dem i 40-50 minutter. Ved afslutningen af den procedure, til at vaske væk resterne af masken med koldt vand og anvende en fugtighedscreme til huden.

Som et resultat, ...

Nasolabiale folder indledningsvis fjerne en snap. Vigtigst er det, at tiden tage sig af sin "visitkort", en lille indsats for at behage dig hud ungdom og skønhed!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.