SkønhedHudpleje

En sort prik i øret: årsagerne til, hvordan man kan slippe

Fremkomsten af sorte pletter kan være forårsaget ikke kun af hudtype. Af en eller anden grund er det antages, at i de fleste tilfælde, dette udslæt forekommer hos folk med fedtet hud. Men dette er ikke tilfældet, fordi de sorte prikker i ørerne kan forekomme helt enhver person.

I dette tilfælde kan det udslæt spredt over hele kroppen, der starter ved fødderne og slutter med ørerne. Hvis din krop huden smidig og sorte pletter kan nemt fjernes, ørerne situationen er langt mere kompliceret. Den meget usædvanligt shell design, foruden huden på hendes tynde og delikat. Derfor er mange mennesker har et problem med at fjerne sorte punkter i ørerne. Generelt er der mange eksperter anbefaler ikke at klemme dem, da det kan føre til komplikationer. I hullet kan være snavset, som meget snart vil forårsage infektion. Selv hvis det ikke sker, er det udslæt dannet i den nærmeste fremtid på samme sted.

årsager til

Hvorfor kan jeg se en sort prik i øret? I denne type udslæt er det videnskabelige navn - hudorme. Point er en form for sort og acne dannelse efter subkutane kirtler begynder at producere for meget fedt. Der er således tilstopning af porerne, hvilket fører til blokering af sebaceous kanal og oxidationen af fedt, og derefter blev de opnåede sorte punkter.

I de fleste tilfælde er acne kaldes komedoner populært opfattes af mennesker som en lille fejl hud. fremkomsten af en sort udslæt, kan dog tyde på alvorlige problemer eller uregelmæssigheder i kroppen. Meget ofte udslæt bliver en indikator, at en person har tilsidesat hormonal balance i kroppen er en infektion eller ikke er i orden af leveren. Desuden kan sorte prikker indikere problemer med fordøjelsessystemet. Det er derfor, kosmetologer og dermatologer rådgive folk med hudproblemer mere alvorligt behandlingen.

For at helbrede huden, det kræver ikke blot mere tilbøjelige til at vaske, men også for at forsøge at finde årsagen til komedoner. Efter dette, bør forberede sig på omfattende behandling, og derefter til regelmæssige forebyggende procedurer til at forhindre en gentagelse af udslæt.

Sorte prikker i ørerne: hvordan man kan slippe?

Befandt sig i ørerne af sorte prikker anbefalede straks lave en aftale med en hudlæge. Det er denne specialist er i stand til at tildele de nødvendige analyser, korrekt inspicere og undersøge patienten. Typisk, sådanne procedurer er tilstrækkeligt, at lægen var i stand til at gøre den korrekte diagnose. I tilfælde af en alvorlig sygdom, der kan forårsage skade på menneskers sundhed, er det nødvendigt at begynde behandling med det samme. Kun helbrede sygdommen, kan du begynde at fjerne acne. Når der findes nogen større problemer, behandle udslæt bliver meget lettere. Med hudsygdomme vil være i stand til at klare sig i den sædvanlige skønhedssalon, hvor der ikke er udviklet en teknik til at eliminere dette problem. Så bruger den største efterspørgsel efter mekanisk og laser hud udrensning.

Selvfølgelig, et besøg på en professionel salon kræver finansielle investeringer. Derfor, hvis en person ikke er muligt at bruge betalte tjenester, kan han forsøge at løse problemet selv.

anbefalinger

Det vigtigste før, hvordan man kan slippe af med hudorme i dine ører - lære et par retningslinjer, som vil hjælpe dig til ikke at forværre situationen.
1. Alle procedurer for ansigtet rengøring bør ske med rene hænder vaskes og desinficeres. 2. For at huden blev bøjelig, anbefales det at holde ørerne varme komprimerer. I dette tilfælde bør udføres proceduren i mindst 5 minutter, afkøles skiftende packs. Når huden til damp, er det muligt at stoppe proceduren.
3. Brug exfoliator passer til din hudtype, bør du forsigtigt sætte det på ørerne og massere problemområder. Efter dette betyder, at du ønsker at fjerne med varmt vand. Dernæst skal du tørre dine ører grundigt og derefter desinficere med spritservietter. 4. Hvordan at presse de sorte prikker i ørerne? I kosmetologi, er der særlige værktøjer, rund bund. Det er gennem disse fagfolk er fjernet fra øret udslæt, let at trykke på huden. Hvis en sådan anordning ikke er til stede, må i hvert fald ikke forsøge at presse acne negle. Konsekvenserne af sådanne aktioner er beskrevet ovenfor.

I et ekstremt tilfælde er det nødvendigt at anvende servietter og lidt at trykke på huden, så prøv at slette indholdet af de tilstoppede porer. Hvis huden nok til damp, vil denne behandling blive en succes. Dog er der også hærdet acne, som ikke går rigtigt første gang. I dette tilfælde anbefales det at tørre ørerne, gnid dem med en antiseptisk, og proceduren gentages på den anden dag.

Nu overveje skrælning hjælp af populære opskrifter.
Uanset opskriften, skal huden renses ører kun i form af dampet.

1 viste udførelsesform: Soda + salt + barberskum

For at forberede de nødvendige redskaber til at tage en halv teskefuld bagepulver, den samme mængde af barberskum og salt.

Bland alle ingredienser kan påføres ved hjælp af på udslæt og området omkring det, mens blidt massere ørerne. Blandingen efterlades på huden i 20 minutter, og derefter vasket med vand ved stuetemperatur. Så omhyggeligt tørrede sine ører. Næste, en alkohol opløsning behandles, for eksempel chloramphenicol, eukalyptus eller salvie tinktur. Proceduren skal prodelyvat dagligt.

Mulighed 2: citronsaft

Hvordan kan man ellers fjernet en sort prik i øret?

Du kan bruge citron. For at slippe af sorte punkter i øret, bør dække problemområder områder af huden frisk juice af frugtsyre. Proceduren bør gentages mindst to gange om dagen med en vatpind.

Mulighed 3: honning massage

Hvis det er muligt, kan du købe naturlig, rustik honning. Anvendelse kun behøver væske. Honning massage påføres ørerne.

Efter 10 minutter kan sammensætningen vaskes af med vand. Påfør helbredende komponenter bør være dagligt, indtil den sorte prik i øret ikke forsvinder, og huden vil ikke være visuelt perfekt. Endvidere er den procedure udføres en gang om ugen til udslæt vises ikke igen.

Mulighed 4: vand + aske

Til fremstilling af midler bruge 1 teskefuld vand og den samme mængde soda. skal smøres Blanding ingredienser ører med en vatpind dyppet i opløsningen. Dette bør ske i tre minutter, hvorefter huden skal skylles grundigt. Nødvendig for at udføre proceduren på daglig basis, indtil udslættet forsvinder.

Mulighed 5: Mælk Mask

Sådan fjernes sorte prikker i ørerne? Forbered agent for denne opskrift. Ved at gøre dette op, skal du blande 1 spsk varm mælk med en spiseskefuld af gelatine pulver. Når komponenterne blandes grundigt, skal blandingen opvarmes i en mikrobølgeovn et par minutter. Den resulterende opløsning bør hurtigt sat på problemområderne og lad i tyve minutter. Frosne blanding danner en tynd film, når den fjernes fra porerne, som skrubbede alle snavs.

muligt at tilsætte aktivt kul halve tabletter, som også letter fjernelse udslæt sammensætning af K som ønsket.

forebyggelse

Anvendelse mennesker eller shop værktøjer, kan en person let slippe af med de sorte pletter i øret og hele kroppen. , Udslæt er dog sandsynligt, at vende tilbage (hvis sagen er i overskud spæk). Ud over den permanente anvendelse af midler bør helt revidere sin menu.

Så skal folk med hudproblemer ikke spise fede, stegte og sukkerholdige fødevarer. Det faktum, at disse produkter anses alvorlige. Derfor kan kun fremprovokere en udslæt. Du bør også udelukke alkohol, stærk te, kaffe og give op cigaretter.

Foretrækker sunde fødevarer, kan man næsten med det samme varsel forbedret hud betingelse, er det muligt, at selv en gang mistet en sort prik i øret. De vigtigste ting - at selv-behandling er påkrævet for at gå til læge for at sikre, at udseendet af udslæt - er et resultat af overdreven produktion af subkutant fedt, og ikke en alvorlig sygdom. Ja, i det sidstnævnte tilfælde vil alle bestræbelser være forgæves.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.