SundhedMedicin

Hvis du trådte på et søm, hvad de skal gøre

Hvis når man arbejder hjemme en person trådt på et søm, hvad man skal gøre i sådan en situation? Svaret ved ikke alt, men det er rettidig vedtaget foranstaltninger kan forhindre mange komplikationer. Søm stiksår kan blive betændt og forårsage udvikling af tetanus.

Hvis en genstand eller et søm angivet, er ikke for dybt, er det nødvendigt at ekstrahere det fra kroppen, og desinficere såret med hydrogenperoxid og alkohol. Fjern fremmedlegemer fra såret skulle steriliseres pincet. Du kan gøre det, så ved at stikke hul over ilden eller simpel kogning.

Alt er meget mere alvorligt, hvis et søm dybt ind i kroppen. I denne situation, træffe nogle foranstaltninger skal være en læge. Uafhængigt hente nogen søm eller dele heraf er umuligt, da de kan trænge dybere ind i kødet. Lægen vil trække søm, undersøge såret og fjerne alle rester og fremmedlegemer.

Hvis en mand trådte på et søm, hvad man skal gøre, vi har allerede fundet. Hvis det så skete, at en mand løb ind i et stort objekt, og nu er han og hans chip stikker ud af kroppen, skal du ikke forsøge at fjerne det. Stikker ud af behovet for at forsøge at blive forkortet, og motivet immobilisere bruge bandager, der så vidt muligt bør være steril. Med sådan en person som et behov for at sandsynligvis blive bragt til hospitalet, hvor han vil have omsorg kvalitet.

Men når en større skade er virkelig et fremmedlegeme, og selv hvis du såre de vitale organer, kan under alle omstændigheder ikke røre kroppen, og et presserende behov for at kalde "ambulance." Når udslæt handlinger og utilstrækkelig pleje kan udvikle blødning, som man ved aldrig, vil det føre til døden.

En person, der bor i den moderne verden, når medicinen er på et højt niveau, bør tage vare på sig selv, for at minimere risikoen for, at der kan opstå i en situation, hvor han er, for eksempel, trådte på et søm. Hvad skal du ikke bekymre dig om konsekvenserne, kunne man spørge? Først og fremmest skal det være vaccineret mod stivkrampe. I tilfælde af skade af denne art som et søm stiksår, er risikoen for tetanus steget med flere gange. Hvis sidste vaccineret mindre end fem år, så fortvivl ikke, at risikoen for dødelig sygdom er minimal. Når en periode med langvarig transplantat fra fem til ti år bør stimulere immunsystemet og indtast tetanustoksoid: det beskytter kroppen og forlænge levetiden af vaccinen i yderligere ti år. Men hvis det efter den sidste vaccination fandt sted over et årti eller hendes dato og ikke ved, er det nødvendigt at indpode menneskelig stivkrampe helt.

Ud over vaccination i forebyggelsen af tetanus spille en vigtig rolle medikamenter til behandling af sår, en vigtig komponent er hydrogenperoxid, hvilket adskiller atomart oxygen. Tetanus bakterier er det skadeligt, deres vækst og udvikling sker i fravær af ilt, hjulpet på vej af et stik sår på foden, når trådt på et søm. Hvad skal man gøre i en sådan situation, vil vi kender nu. De vigtigste ting - at beskytte deres helbred og om nødvendigt straks kontakte en specialist.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.