LovStat og lov

Administrativ overtrædelse

Begrebet "administrativ overtrædelse" er meget almindelig i praksis af loven. Den grundlæggende betydning af dette begreb er i ansvaret for visse forbrydelser, som omfatter angreb på den offentlige orden, rettigheder og borgernes frihed og meget mere.

Administrativ overtrædelse er kendetegnet ved de følgende kriterier. For det første er det i de fleste tilfælde er asocial, dvs. krænker interesser staten, borger eller gruppe af personer. For det andet, han protivopraven: handling, der tilsigter overtrædelse af normer (som kan være ikke blot administrativt). Også for denne forbrydelse er præget af skyld (dvs. handlingen begået forsætligt eller ved uagtsomhed), som ofte vist sig i retten.

I den juridiske litteratur beskriver, at bunden af det administrative ansvar kan være af to typer: lovgivningsmæssige og faktuelle. I sidstnævnte tilfælde - det er den perfekte lovovertrædelse, som kan anvendes straffen. Derudover kan bunden være lovgivningen, hvorefter gælder administrative ansvar.

Du kan se et eksempel, der viser denne type overtrædelse. To studerende var at krydse vejen på en grøn lys. , Da de var i midten af vejen, herunder rød, og i stedet for at vente, besluttede de dog at krydse resten. Føreren af bilen gik lidt hurtigere end den stilling i denne henseende, efter at han bremsede, blev han båret til den modsatte vognbane, mod bussen. Biler kolliderede, men ingen kom til skade. I dette tilfælde, gerningsmændene hændelsen gjort en administrativ forseelse (en overtrædelse af færdselsregler og kører for høj hastighed), og derfor skal stå til ansvar for det. Også i sådanne krænkelser omfatter udseendet på et offentligt sted i en tilstand af ekstrem fuldskab, smålige tyveri (op til $ tusind), gadeuorden, kampe, og så videre. D. Normalt i form af straf udstedt en bøde, men nogle gange er det den frihedsstraf af en kort periode ( ikke mere end 15 dage).

Ansvaret for denne art er fastsat i Rusland i 16 år. For unge, der har begået en administrativ forseelse, anvende de foranstaltninger, der er fastsat i særlig bestemmelse provision på unge anliggender. Men hvis en person er under 18 år engageret smålige tyveri af offentlig ejendom, udover ikke opfylder kravene i politiet, overtræder færdselsreglerne og så videre. N., Han blev tildelt straffen på et generelt grundlag.

Således i eksemplet ovenfor, unge (fodgængere) har modtaget en advarsel, og chaufføren fik en bøde i mængden af mindstelønnen. I så fald, hvis det viste sig, at han stadig var i en tilstand af beruselse, det kunne anvendes strengere foranstaltninger (fx fratagelse af rettigheder i lang tid). I tilfælde af mobning (slagsmål, fornærmer andre på offentlige steder, og så videre. D.) gerningsmanden kan blive arresteret for op til 15 dage. I dette tilfælde den person kortvarigt fængslet, og det er muligt at bruge det til fysisk arbejde uden løn. Normalt er denne foranstaltning bruges sjældent, om en administrativ forseelse begået gentagne gange.

Således at der pålægges en bøde, fratagelse af rettigheder, advarsel, irettesættelse - en måde for straf, hvis formål er at forhindre efterfølgende lovovertrædelser, samt uddannelse af den person, af respekt for lov og orden. I øjeblikket ændret mange regler, især om reglerne trafik på vejen, at stramninger ansøgt om grove overtrædelser. Det bør erindres, at ansvaret for deres handlinger, enhver borger har.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.