LovStat og lov

Madagaskars flag: beskrivelse, værdi, svarende til de andre karakterer

Madagaskar symbol på oldtidshistorie er anderledes og ligner en klud helt andet land. Hvilke værdier er indlejret i de flag i hvert enkelt tilfælde, og ligner de andre elementer i heraldik af det afrikanske land?

moderne look

Madagaskar flag øjeblikket anvendes konventionel rektangulær kontur afviger med forholdet mellem længde og bredde, som to til en. Det der er tre bånd, to vandret og en lodret. Flagstaff er hvid. Vandret placeret rød og grøn, den første fra toppen og bunden af den anden. Hver farve kan være forbundet med begivenhederne i historien. Rød og hvid flag Madagaskar minder Merina rige, som blev erobret af franskmændene i slutningen af det nittende århundrede, og hvis beboere var den største etniske gruppe i landet. Disse farver bruges sidste monark, Dronning Ranavalona tredjedel. Der er en teori om, at de er forbundet med rød-hvide materiale web Sunda Øhav. Grøn repræsenterer stammen hovov, landmænd, der spillede en vigtig rolle i anti-government propaganda og frihedsbevægelsen. Madagaskars moderne flag blev vedtaget i oktober 1958.

Flaget med samme farve arrangement

I verdenshistorien, tilfælde af matchende symboler er sjældne. Men det er, hvad vi kan sige om Madagaskar flag og Hviderusland - de ser meget ens. Sidstnævnte bruger også tre farver med en lodret hvid stribe og rød vandret top og grøn bund. Forskellen ligger i størrelsen af den første - det tager kun en niendedel af kluden. Bredde og længde er forholdet én til to. Rød farve på banneret er et symbol på slaget ved Grunwald, blev sejrrig for hviderussere. Det er også banneret af Røde Hær, og tegnet af partipolitiske brigader. Under den grønne refererer til foråret, genfødsel, håb, marker og skove. Beliggende på den hvide belarussiske ornament symboliserer den gamle folkemusik kultur og sammenhold. Det er interessant, at Hviderusland - det eneste land fra Sovjetunionen, ikke opgive den gamle klud, men kun for at ændre det. Tilstedeværelsen af pynten gør det ikke en hundrede procent ligesom Madagaskar flag, således at man undgår problemer.

state våbenskjold

For at udforske historien om landet er bedre, det er værd at kende detaljerne om alle de heraldiske symboler, der anvendes af Madagaskar. Flag og våbenskjold er lige vigtige og bruges ofte sammen. Officielt Madagaskar emblem blev godkendt i 1992, skete det efter faldet i landets socialistiske regime. Den nationale våbenskjold er baseret på den gule skive. I midten er en skematisk kort, der viser den store ø Madagaskar, sammen med to små. Under billedet er placeret zebu leder af den nationale dyr af staten, for det meste lever i sit område. Kommer fra disken grønne og røde stråler give en afrundet guld udskrive formularen af solen. På armene er også tilføjet etiketter, som hver er dannet på Madagascar. Tekst «REPOBLIKAN'I MADAGASIKARA» betyder "Republikken Madagaskar", og udtrykket «TANINDRAZANA - FAHAFAHANA - FANDROSOANA» er mottoet for staten. Oversat til russisk, det lyder som "Homeland, frihed, udvikling".

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.