Mad og drikkevarerOpskrifter

Sådan holder æbler om vinteren friske: gennemprøvede og pålidelige måder

Enhver kender de gavnlige egenskaber af æbler. De har brug for at spise hver dag, og børn og voksne. Så sørge for at falde om, hvordan man forberede sig på fremtidige forsyning af disse frugter. Sådan holder æbler i vinteren frisk? Dette er, hvad vi diskutere i denne artikel.

Hvordan forbereder frugt høst for langsigtet opsparing?

Til æbler forblive frisk udseende og beholdt alle dens nyttige egenskaber indtil foråret, er det vigtigt at vide, ikke kun reglerne for deres opsparing, men også at indsamle. Derfor er processen med at høste disse frugter passer korrekt. Vær opmærksom på følgende anbefalinger.

  1. Følg vilkårene for indsamling af æbler. Fjern ikke nedospevshie frugt, men lad dem ikke perespet.
  2. Fjern frugten fra træet, sammen med stilken.
  3. Under høst Pas på ikke at beskadige skræl og æble papirmasse. Frugt skal forblive intakt og stram.
  4. Når frugten forpurret, ikke suge dem, og ikke gnide. På hver æble skal bevare den naturlige voks belægning.
  5. Hele afgrøde af frugt efter høst orlov til to til tre uger på den såkaldte "karantæne". For at gøre dette hans fold i trækasser, som sættes i kælderen i et par uger. Gå gennem frugt, kaste rådne og beskadiget efter dette tidspunkt.

Sådan holder æbler indtil foråret frisk?

Betragt den mest pålidelige og gennemprøvede måde at spare disse frugter.

  • Pak hver æble i papir, og opbevar det på et tørt pap eller krydsfiner kasse. Læg frugten ved siden af hinanden er ikke meget stram. I en beholder kan sættes 2-4 frugt lag, ikke mere. Ellers kan æbler lavere tier krølle og begynde at rådne.
  • Sådan holder æbler til vinteren i en plasticpose? Hver frugt afgrøde stilk, så den ikke ridse sværen ligger nær "slægtninge". Poser med tyk cellofan tilføje æblerne (2-3 kg) og binde et reb taske. Flere steder, gennembore det kom til luft og proces gasudveksling. Fold pakker med æbler i trækasser og opbevares i en kælder ved en temperatur på op til 0 grader.
  • At vælge en måde, hvordan at holde æbler om vinteren, er opmærksomme på metoden til at passere frugten tørre åndbart materiale. Dette kan være savsmuld, boghvede skallerne, tørvestrøelse, mos, løv. Sådan holder æbler til vinteren på denne måde? Bunden af trækasse strø savsmuld (eller enhver anden udvalgt materiale). De lå en række frugt stilke op. Top æbler hældes savsmuld seng. Således er dannet af flere lag af frugt. Det øverste lag af savsmuld skal være omkring 10 cm.
  • Sådan holder æbler til vinteren i jorden? I haven, grave et hul af en størrelse, at det kan passe løst kasse, som vil ligge og frugt. Æbler packagi i plastposer (som beskrevet ovenfor), folden i skuffen. Dæk den med et låg. Sænk beholderen ind i hullet og fylde jorden. Topdæksel med dette sted kviste eller halm. En sådan metode til lagring frugter besværligt at under frost lag er meget vanskeligt at fjerne jorden for at nå en kasse med frugt.

Du har modtaget oplysninger om, hvordan at bevare æbler til vinteren, når frisk. Brug disse tips og du vil være i stand til hele kolde årstid fest nyttig og velsmagende frugt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.