FormationUngdomsuddannelse og skoler

Eksempler patriotisme og skoleuddannelse

Hvor skal man begynde, og om at fortsætte den patriotisk uddannelse? De går ind for denne side af dannelsen af borgeren skal reageret? Og skulle det? Patriotisme, patriot, land, borger, loyalitet over for de mennesker, den høje gæld ... Disse begreber er nu så kastreret at fylde dem i live igen, vigtigt for hjertet af den menneskelige fornuft er vanskelig. Men det er nødvendigt. Det er meget nødvendigt. Det er kun ret og endda et endeligt svar på spørgsmålet i begyndelsen. En diskussion bør dreje sig om et andet spørgsmål - "Hvordan" Hvordan til at løse dette problem er i skole?

Familien, selvfølgelig, skal også, men at håbe på det - det betyder en generation af halvdelen, der består af en egoistisk, der lider af bevidstløshed. Halvdelen af dette opstår i familier eller dårligt stillede eller dårlige, eller ufuldstændige. Se børnene er fattigdom, vold, druk, og høre måtten. Dette kan næppe betragtes som eksempler på patriotisme. Derfor kynisme, mistro og manglende princip. Det er fortsat i skole. Og hun har en masse muligheder. Denne uddannelsesmæssige del af hver lektion; denne begivenhed uden for læseplanerne og uden for læseplanerne; det ture og møder; Det er et personligt eksempel på alle dem, der arbejder med børn - fra lærere og pædagoger til pedel og opvaskemaskiner i skolens cafeteria.

Men den vigtigste form for eksponering er undervisningstimer. De. Det er ikke nødvendigt hele tiden at holde sig for homeroom patriotisme, kærlighed til landet, pligt til landet som hovedtema. Ordet er generelt meningen at lyde så lidt som muligt. Hvorfor ikke udvikle en række tematiske klasseværelset timer "Rodina - det ...". Hver nyt emne vil være en fortsættelse af de vigtigste. For eksempel "glorværdige historie", "... udestående tal", "... en præstation af de mennesker", "... træ arkitektur", "... Russisk Song", 'håndværk', "... ortodoksi", og så videre. D. Det vigtigste er ikke at reducere alle til den opbyggelige monolog lærer, der underviser, hvor vigtigt det er at elske fædrelandet og for troværdigheden giver eksempler på patriotisme, har det længe været berømt, men fordi sjælen ikke berøres.

Det betyder ikke, at den store patriotiske krig, siger det hele. I stedet for de frimærker "en stor præstation i den store krig af de store mennesker," Du kan læse nogle breve fra fronten soldat til sin elskede, lytte til "udskiftningsbænken", og så bare, uden patos at sige, at betød, at han var nødt til at gå "før sin død fire trin", og at elskede for evigt forblive "sne og sne." Det er mere end nogen slogans vil røre sjælen af selv de mest kyniske teenagere. Du kan tilbyde et mål scene fra filmen "Peter den Store", "Krig og Fred", og andre. Og det er ikke nødvendigt at diskutere ikke. Hvis påvirket, børnene selv vil tale. vil der være kun lytte til læreren. Studerende vil tale, og på dette tidspunkt i deres hjerter vil være en masse arbejde.

Det faktum, at vi ikke lære børn, som "menneskelige" at vokse, skal det erindres, i hver klasse, og brug den mindste påskud, for at gøre børn stolte af den kultur og historie i deres hjemland. Hvorfor ikke understrege den lektie af musik, der rimer er kun for det russiske folk? Arbejdsmarkedet klasse - hvilket især er på mode i dag i Canada er træhuse med udskæringer, der tjente som grundlag for de russiske hytter? Hver lektion, i større eller mindre grad, giver "pædagogiske lejligheder". Rusland har store opdagelser, er der store matematikere, fysikere, kemikere. Deres liv og virke af russisk videnskab - det er de bedste eksempler på patriotisme. Det vigtigste er ikke at ros. Paphos er ikke nødvendig. Bare tale. Vær opmærksom på dette - er patriotisk uddannelse. En lærer af litteratur, som de siger, Gud selv befalet. Patriotisme i litteratur, begyndende med "Lay" (og endnu tidligere), var og er fortsat det vigtigste tema og de vigtigste ånd.

Selvfølgelig er det nødvendigt at inddrage mødre og fædre. På forældremøde kan rådgive dem film til offentlig visning, deling bøger til læsning. Mind dem, at kontakten med barnet - det er den mest effektive måde at opdragelse, herunder patriotisk. I dagligdagen er der også eksempler på patriotisme. Opgaven med forældre til børn -nauchit bemærker disse eksempler, ønsker at følge dem. Ligesom ordet "patriotisme" og "Homeland" er fyldt med levende fornemmelse og blive meningsfuld for barnet.

dem, der kommunikerer med barnet - det er den mest effektive måde at opdragelse, herunder patriotisk. I dagligdagen er der også eksempler på patriotisme. Opgaven med forældre til børn -nauchit bemærker disse eksempler, ønsker at følge dem. Ligesom ordet "patriotisme" og "Homeland" er fyldt med levende fornemmelse og blive meningsfuld for barnet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.