Nyheder og SamfundBerømtheder

Vladimir Atlantis - en fremragende operasanger

Vladimir ATLANTA - operasanger, en af de mest fremtrædende sovjetiske og russiske tenorer. Siden 1966 medlem af SUKP. Folkets Kunstner af USSR (1976). Kammerzenger Østrig (1987). I denne artikel en kort biografi af sangeren, du vil blive præsenteret.

barndom

Vladimir Atlantean (se foto. Nedenfor) blev født i Leningrad i 1939. Som barn var han i en verden af musik og teater. Faderen og drengens mor sang i operaen, så skæbne Vladimir var allerede forudbestemt. Mor sang hovedroller i Kirov-teatret, og hans far var solist i Leningrad. Alle min barndom dreng tilbragte bag kulisserne og i den falske værelse spille der med ringbrynje, sværd og dolke.

Ved 6 år gav mine forældre Vladimir i Glinka Choir College. Der drengen studerede solosang. Få kunstnere begyndte at modtage undervisning på sådan en tidlig alder. Lille Atlantov identificeret i Leningrad Choral Kapel. Så Vladimir mestrede at spille cello, violin og klaver. Ved 17, en ung mand, der allerede havde en diplom kordirigent. Så han kom ind i Leningrad Konservatorium. Ved første alt gik glat, men så begyndte kompleksitet ...

De første problemer

Vladimir Atlantis, hvis biografi er kendt for alle elskere af opera musik, var utilfreds med hans vokale evner. Heldigvis kom den unge mand på tværs af en pjece "The Art of Singing", som er skrevet af Caruso. Det Enrico beskrevet de udfordringer og oplevelser, der dukkede op på hans livslange karriere. Efter at have læst fundet Vladimir sig selv i en lignende situation med Enrico. Den unge mand begyndte regelmæssigt at engagere sig i brochuren af den berømte sanger. I første omgang han næsten mistede sin stemme. Selvfølgelig atlantiderne vidste at synge som før, vil det ikke fungere. Hele år den unge mand tilbragt i en tilstand af de stemmeløse og hjælpeløse. Og så sangeren bemærket en lille skift.

skoleleder

I mange interviews Vladimir Atlantean altid husket med taknemmelighed sin lærer - direktøren Kireeva A. N. Han underviste sanger rastløshed, naturlighed i udtrykket af følelser, og lærte ham nogle lektioner på kultur scenen. Kireev Atlantov sagde altid, at hans hovedinstrument - stemmen. På den anden side, selv stilheden skal være vokal, sang. Vladimir beundrede den ædle og fine smag af læreren, samt hans ekstraordinære sans for proportioner og sandheden.

Den første succes

Han kom til Atlantov stadig en studerende. I 1962, på Glinka Vocal Competition Vladimir modtog en sølvmedalje. Efter denne lovende elev blev inviteret til audition til Kirov-teatret. Der, sangeren sang i italiensk arie Nemorino, samt Cavaradossi, og Herman Jose. Og han følte helt sikker. Så kom Atlantov Korkin (teaterinstruktør), og sagde, at det tager i praktikanter. Den unge mand blev sat kun én betingelse: han måtte gå til hver ydeevne og studere hårdt. Siden da Vladimir Atlantis, hvis personlige liv endnu ikke er arrangeret, besluttede han at bruge al sin tid til teatret.

Tidlig karriere

Og det fungerer med mere end pote. Umiddelbart efter den unge mand indskrevet i vinterhaven selskab. Vladimir Atlantean sang Jose Party, Alfred og Lena. Meget hurtigt blev han en førende tenor teater. De næste to sæsoner (1963-1965) sangeren udført i "La Scala". Der slebet egen stil hjalp ham berømt maestro D. Barr. Han hjalp Vladimir at lære detaljerne i bel canto og forberede flere førende roller i operaer af Puccini og Verdi.

Det vendepunkt

Stadig, et vendepunkt i biografien af kunstneren var Tchaikovsky International Competition. Der, sangeren tog de første skridt til verdensberømmelse. Konkurrencen blev afholdt på Moskva Konservatorium. Vladimir Atlantean tog førstepladsen og vandt guldmedalje. Denne sejr gjort tenor kendt ikke kun derhjemme, men også i udlandet. Mens Dzhordzh London (amerikansk sanger) sagde i et interview, at Vladimir er ingen tvivl i fremtiden. Og han var fuldstændig ret.

væsentlig rolle

Måske den mest fremtrædende rolle Cavaradossi Atlantov blev "Tosca", som er skrevet af Dzhakomo Puchchini. Denne opera var udsmykningen af sæsonen 1970/1971 periode. Hun modtog en temmelig bred accept i musikken samfund og offentligheden.

Tour og anmeldelser

Vladimir Atlantean gav mange koncerter i udlandet. Efter forestillinger på operahuse i Dresden, Prag, New York, Wiesbaden, Vestberlin, London, Napoli, München, Wien og Milano, sangeren modtaget et stort antal af begejstrede anmeldelser. Tyske aviser rapporterede, at denne Lena på den europæiske scene ikke var. En parisisk udgave bemærkede tilstedeværelsen af Vladimir alle de kvaliteter af italienske tenor: mod, klang, fantastiske fleksibilitet og blid tone.

Årsager til succes

Høje resultater af sangeren forklarede sin tørst for selvstændig forbedring og ekstraordinær vilje. Dette kan ses på alle trin i tenor. Før mødet med Vladimir koncertmester sætter scenen for fremtiden for partiet. Han forsøger accenter, intonation forsøger, forsøger at huske alle de muligheder. Nå, den sidste fase af tenoren går til den mest tidskrævende proces - vpevaniyu.

Lederen af operaen

Utvivlsomt, Vladimir Atlantis var leder af den sovjetiske opera. Kunstnerisk fænomen sjældent modtager en sådan enstemmige vurdering - entusiastisk accept af den brede offentlighed og de erfarne fagfolk. Bedste teatre verden konkurrerede om højre for scenen af denne store tenor. Kendte instruktører og dirigenter placeret på den spiller, og verdensstjerner ønsker at synge en duet med Atlantov.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.