Kunst og underholdningMusik

Catherine Boldysheva: biografi og værker

Vores dagens heltinde - en solist af bandet "Mirage" Catherine Boldysheva. Det er kendt som den sovjetiske og russiske sangerinde, der arbejder inden for genrerne pop og Eurodisk.

aktivitet

Catherine Boldysheva blev første gang præsenteret for offentligheden i 1990 som solist med "Mirage". Det skete i en del af det nye år "blå ild". Han præsenterede sangeren Andrew Lityagina - grundlægger og ideolog af gruppen. Han er tilhænger af lydoptagelser af fremførelser, men har altid understreget vor heltinde værdig vokal. Catherine Boldysheva - den eneste deltager af "Mirage" gruppe optræde live. Dette blev rapporteret af hendes kolleger. Undtagelser er kun nogle få telesomki som under deres installation på en video overlejret soundtracks, der var inkluderet i arkivet. Således letter arbejdet lydtekniker.

andre projekter

Catherine Boldysheva, ud over "Mirage", deltog i gruppen af "Cleopatra" og "Stjerner" Natalii Gulkinoy. Hun deltog i arbejdet med sangene Nikita Dzhigurda og kollektiv "kommissær". Hun ejer også en kvinders parti i sangen "Alt, hvad der var" gruppe "Aria". I 2005 har vores heltinde indspillet en duet med Vyacheslav Bobkov, der arbejder i genren af russisk chanson. Sangen hedder "Landing på flyvningen." Forfatteren af ordene og musikken blev foretaget af Vyacheslav Bobkov. Sammensætningen blev offentliggjort som en del af kollektionen «XXXL Chanson". Snart repertoiret af spiller var sangen "Øen LA." Sammensætningen er skrevet på vers af vores heltinde Dmitri Kolesnik.

Der arbejdes i øjeblikket at være

I dag Catherine Boldysheva involveret aktivt i velgørenhed. Med undtagelse af kommercielle koncerter hun udførte i de begivenheder dedikeret til børn med handicap, forældreløse og familierne til soldater og fanger. Det har mange priser, certifikater og taknemmelighed for velgørende arbejde. I 2013 indførte nye sange, der tager pseudonymet Ms Cathy. På et af sporene filmet video "Af hensyn til kærlighed." Den anden sang, "Jeg elsker dig, skaldet" blev et hit takket være internettet-animerede film, som blev skabt af kunstnerne S. og H. Hasanov fedt. nået "guld" status i 2013. En disk gruppe "Mirage", med titlen "Ikke for første gang." Publisher "Jam" præsenteret priser til Alexis og Catherine Gorbashovu Boldysheva, fordi de er de udøvere af sange af albummet. Nu er vores heltinde - den eneste officielle sanger i gruppen "Mirage". Aleksey Gorbashov en guitarist. Trommer spillede Andrei Grishin. Sergey Krylov er ansvarlig for tastaturer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.