Kunst og underholdningMusik

Dukke med menneskeliv - sangerinden Barbie

Til simpel lægmand skuespiller - det er næsten himmelsk væsen, en mand af stor skønhed, elegance og ynde. Men i virkeligheden er disse almindelige mænd og kvinder, der arbejder i den ikke-normaliserede plot og drømmer om resten. Udformningen af det stereotype billede af let liv berømtheder ønskede at være en sanger Barbie. Det er virkelig en meget smuk pige, som nu er ingen vil huske. Hvorfor hun rullede hendes stjerne?

Det var den 90.

Under dannelsen af den nationale scene var en masse succesfulde starter og spektakulære ideer. Stjernerne paraderede i træningsdragter og umuligt i dens lysstyrke strømpebukser. Popularitet er omfattende og unik, og stige til toppen af det var let, men der er lykkedes med at bo der er meget lidt. Husk hær af fans af den "Ivanushka", ventilatorer Andreya Gubina. De er gråd under vinduet, i håb om at i det mindste røre idolet! Russisk sanger Barbie optrådt på den bølge af popularitet af genren af hip-hop og bryde Zhenya Belousov med sine romantiske-sexede ballader. Producerer komponist duo Viktor Dorokhin og digterinde Lubov Voropaeva seriøst interesseret i genren, og kom op med billedet af en dukke-smukke piger med girly problemer og interesser. Udformningen af billedet var det 17-årige Marina Volkova.

Fad

Singer Barbie dukkede takket være populariteten af dukken af samme navn. Så den skøre nye legetøj gik, ikke kun børn, men også deres forældre. Barbie er blevet en model for perfekt feminin skønhed og elegance. Marina Volkova sammenhængende billede opfundet i første omgang på grund af flot udseende. Repertoire for det afhentes helt egnet. Singer Barbie tekster sang om øjenvipper, makeup, kærlighed og andre dumme ting.

Processen er i gang

I første omgang forventes Kvinde karriere: "Den ABCs af Love" i 1992 udgav hun sit debutalbum, Dette blev efterfulgt af en invitation til programmet "Hit Parade Ostankino" og "Till 16 og ældre." Og pludselig var det hele forbi. Marina Volkova brød kontrakten med producenterne. Da det viste sig, blev hun gift. Oplysninger om den fremtidige liv af en pige er næsten helt fraværende. Producenterne var meget irriteret og klagede til journalister på upålidelighed af pigen og hendes svimmelhed. Fans glemme kønne ansigt hurtigt.

Livet efter scenen

Herself en tidligere sanger Barbie indrømmer, at forholdet til producenterne gik galt næsten med det samme, fordi de forbød hende at kommunikere med jævnaldrende, venskab med drengene farvel. Pigens liv var ikke noget, men arbejde, som var af interesse for hende, men stadig sekundært. Ikke desto mindre, Marina forsøgt at opbygge en solokarriere, at hun havde svigtet. Og forsvandt fra horisonten af sangeren Barbie. Biografi det gjorde en skarp drejning, og år senere pigen dukkede forskellige rygter. I en række russiske magasiner breve kom fra tidligere klassekammerater stjerner, der fortæller situationen og alkoholafhængighed. Brevet oplyste, at Volkov bor i bittesmå "Khrushchev". Lys på skæbne uddøde stjerner blev udgydt efter transmission på den første kanal, for at lære om medier personligheder fra fortiden. Vi huskede og udtryksfuld sanger Barbie med en enorm reserve af energi og ånd til den evige positive. Hun gav virkelig mennesker glæde og mange seere forbinder det med barndommen og ubekymret. Fra et personligt liv på Volkova ikke virkede, familien brød op, og har ikke begrundet, at Barbie ofrede sin spirende karriere. Marina Volkova stadig ikke modtaget en videregående uddannelse til deres 40-noget.

Hun arbejdede som sekretær og generaldirektøren har modtaget meget høje lønninger. Jeg må sige, at udseendet har ændret sig lidt Barbie. Hun opholdt sig meget interessant kvinde, men ophørte med at være en "dolly". Voksne seere kunne ikke forestille sig, at der var en pige med alias "Barbie". Rock sanger hun kom ikke ud, men den lyse popsanger, hun havde tid til at besøge og huske. Specielt mindeværdig for de mennesker ramt Barbie "Crazy vipper dig", som blev oprettet flere monitoranvendelser. Den øverste ti omfatter også præparater sådanne numre som "min lærer", "Dance", "Ske, hvad der" "en time med en hemmelighed." Hertil kommer, at resultaterne af publikum stemme Marina Volkova, kendt som Barbie, sluttede sig til listen over de mest smukke berømtheder 90'erne. Hendes succes til ingen nytte, men i det mindste underholde kvindelig forfængelighed.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.