Kunst og underholdningMusik

Som anvendt i musikken af slagtøjsinstrumenter (slagtøj)? Musikinstrument til børn fra gruppen af slagtøj

De fleste sange kan ikke undvære skarphed og fadene. Percussion omfatter forskellige instrumenter, hvis lyd udvindes ved at trykke eller rystning. De er i stand til at skabe en unik og speciel karakter visning af musik.

Ofte er det de strejkende er centrale for at skabe en rytmisk bund sammensætning. Og i nogle genrer af percussion-instrument givet til en af de vigtigste roller. Det er bare utroligt, fordi de fleste af slagtøjsinstrumenter er ikke engang banen, og hver enkelt er i stand til at udstede et enkelt, karakteristisk stemme for ham.

Historien om slagtøjsinstrumenter

På trods af den tilsyneladende modernitet, slagtøj, måske, kaldes det den ældste af alle. De ældste redskaber fundet dateres tilbage til det sjette årtusinde f.Kr..

Slagtøj kan findes i kulturerne gennem tiderne. Det er bemærkelsesværdigt, at der i mange etniske grupper slagtøj fyldt med hellig betydning. De anvendes i en bred vifte af shamanistisk ritualer og ceremonier.

Percussion - Musical Instruments percussion gruppe, forskellig fra den klassiske trommesæt.

slagtøj

Alle slagtøjsinstrumenter kombineres i overensstemmelse med fremgangsmåden til at ekstrahere lyd - virkning. lydkilder i sådanne instrumenter kan tjene en række forskellige overflader: træ, metal, plastik, en membran, en streng, en række af kasser - kort sagt alt, hvad der kan passe den menneskelige fantasi.

Slagtøj har en bestemt lyd højde. Disse omfatter: Glockenspiel xylofon, marimba, vibrafon, klokker, trommer og andre.

Gruppen af instrumenter med udefineret højde er: rangler, rystere, tamburiner, trekanter, kastagnetter og masser af andre støj instrumenter. Slagtøj - et musikinstrument, perfekt supplement til den grundlæggende lyd. Instrumenter percussion grupper er højdepunktet af musikværker.

Drum sæt

Typen og sammensætningen af trommesættet afhænge af egenskaberne af den genre, stil og overordnede sammensætningskarakteristika. Standard trommesæt omfatter trommer og bækkener, forskellige i størrelse.

De typer af tromle sæt bækkener:

  1. Crash - den største og mest magtfulde i pladen trommesæt.
  2. Ride - bækkener, udsender en skinger, men en kort lyd. Bruges til at skabe accenter.
  3. Hi-hat - plader, som er placeret på en enkelt aksel. Styres ved hjælp af en pedal. Lyden er meget kort og klangfuld. Hi-hat - de ideelle retter at skabe accenter.

Typer Drumset trommer:

  1. Snare er uundværligt værktøj trommer.
  2. Tom-tom er repræsenteret af en gruppe af tre hjul: høj, lav og udendørs.
  3. Stortrommen er den største tromme. Lyden af dette instrument et højt, dyb, fløjlsagtig.

Strengeinstrumenter trommer

Det menes, at et klaver - er en klassisk tastatur instrument. Dog kan kun de professionelle benægte det. Det faktum, at processen med at udvinde lyd fra klaveret eller klaver er baseret på princippet om hammeren rammer strengene i forskellige tykkelser. Så kan det kaldes et klaver percussion instrument?

Klaver enhed er et komplekst system af strygere, hamre og nøgler. Faktisk musiker spiller på tasterne, men lyden er en streng, men en måde at udtrække lyd er hamre. Derfor anses for at være tastatur-klaver string percussion-instrument.

Men klaveret - ikke det eneste værktøj, der kombinerer egenskaberne af flere grupper. For strenget percussion instrument omfatter også: bækken, Santoor, Klaveret, Chang og andre.

Hvad er det slagtøj?

Slagtøj - Musikinstrumenter Percussion Group. Ordet "slagtøj" kommer fra det latinske «percussion» - "Tapping". I musik, kan percussion instrument være ethvert objekt, der kan læres ved at trykke i det mindste nogle lyd. Dvs. slagtøjsinstrumenter kan betragtes som en klassisk tromle, og i virkeligheden, en tin kan.

Klassisk percussion - slagtøjsinstrumenter, som ikke er en del af trommesæt. Ved percussion gruppe omfatter næsten alle de etniske slagtøjsinstrumenter - maracas, congas, bongos, kastagnetter, rangler, tom-tom, og mange andre.

Hvilket bruger slagtøj?

I modsætning til de klassiske funktioner af slagtøjsinstrumenter - skabelsen af rytmisk mønster, slagtøjsinstrumenter er i stand til at overføre en række nationale eksamen.

I øjeblikket kan du finde musik grupper, der udfører sine egne kompositioner, ledsaget af percussion instrumenter alene gruppen. Typisk er sådanne sammensætninger rituelle og ceremonielle sange stammefolk, samt nogle nutidige vokal og dans numre.

Slagtøj - et musikinstrument, der er tilgængelig, selv for børn. De mest almindelige slagtøjsinstrumenter indgår som led i tidlige og førskole-programmer musikalske udvikling.

Børn slagtøjsinstrumenter

Obligatorisk element vænne børn til kunsten at musikken er udviklingen af en følelse af rytme.

I den indledende fase anvendes instrumenter, der ikke er forbundet med banen. Det er vigtigt at forstå, at barnet er ganske vanskeligt at bygge både rytmisk og melodisk linje.

Fra en meget ung alder i den musikalske undervisning af børn indtastet de enkle slagtøjsinstrumenter: Tambourine, maracas, trommer, rangler, klokker, trekanter og andre percussion.

Musical rytme beherskes hovedsageligt af en række forskellige slagtøjsinstrumenter. Brug maracas, tamburiner og klokker, børn lærer de vigtigste musikalske regler.

De fleste førskolebørn sagtens lære xylofon og klokkespil.

Men slagtøj - værktøj for alle generationer. Faktisk den første slagtøjsinstrumenter der udvikler sig i børn en følelse af rytme, synes endnu i den tidlige barndom. Og det er normalt, den berømte rasle.

Børns percussion

Percussion spiller en stor rolle i musik til børn. Tidlige barndom usædvanlig brug af klassiske trommesæt. Der er intet overraskende i, at børns "Noise Maker" betragtes som slagtøj - et musikinstrument. Børns percussion gruppe består af rangler, maracas, klokker og klokkespil. Og fordi børn normalt tilgængelige den enkleste slagtøj. Musikinstrument, der er repræsenteret ved et foto ovenfor sjældent opfattet som en musical. Men rangle - ikke at andre, som de første børns maraca.

Men nogle talenter tilbagevise myter om fraværet af en følelse af rytme hos børn. Afgørende beviser kan betragtes Lonyu Shilovskogo fra Novosibirsk, der viste absolut alt, at børn - uidentificerede objekter, som under alle omstændigheder ikke kan anses for primitiv. Dette barn er blevet et symbol på en hel generation, som mange anser tabt.

Den rolle, trommer og percussion instrumenter i musik

Utvivlsomt, oprettelse af rytmiske kompositioner - den vigtigste opgave for alle slagtøjsinstrumenter. Men mange slagtøjsinstrumenter give en særlig charme for et musikstykke:

  • etniske instrumenter er ubestrideligt udtryk for den nationale ånd og nationale forhold;
  • børns støj instrumenter tillader børn at indgyde en kultur og udtrykke den rytmiske barnlige.

Rituelle instrumenter absorbere ældgamle visdom, kulturer og traditioner forskellige folkeslag.

Måske er der en bredere gruppe af musikinstrumenter end slagtøj. Uanset stil eller praksis sammensætning, slagtøjsinstrumenter spille altid en stor rolle. Så det er ingen tilfældighed slagtøjsinstrumenter skabe en stemning. Hvert hit er unik!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.