HjemlighedBadekar eller brusebad

Billige brusebad: beskrivelse, størrelse, anmeldelser

Sovjetiske beboelsesejendomme har et lille badeværelse, så spørgsmålet om at placere den nødvendige VVS er helt akut. For at udskifte det gamle badekar er perfekt til en billig bruser. Kendskab til de særlige kendetegn ved deres valg, kan du købe et kvalitetsprodukt til en lav pris.

kendetegn brusere

De vigtigste komponenter i brusebad magasinet er, og skærf. Pallen kan være fremstillet af akryl eller metal. På grund af sin lethed og praktiske akryl anvendt til en sådan VVS oftere. Det er nemt at installere (da bakken har en lille vægt), og vask. du kan købe en separat gryde, og sæt den på plads gamle, hvis det er nødvendigt.

Flapperne er lavet af særlige glas eller plast. De billigste modeller til vægge og flapper plast anvendes, den er fastgjort til pallen ved hjælp af søm væske. Pleje denne konstruktion er forholdsvis enkel: det er nødvendigt at tilvejebringe tilstrækkelig luftstrøm til at forhindre udviklingen af svampemikroorganismer jævne mellemrum rense indersiden og ydersiden af designet og for at undgå en høj fugtighed i badeværelset.

Brusekabine 90 * 90 cm - standard størrelse palle, som srednestaticheskogo voksen ville være komfortable at tage et brusebad.

Fordele brusere

Sammenlignet med den besværlige badeværelse brusekabine har mange fordele:

  • økonomisk brug af vand - omkring 5-7 gange lavere end i beslutningen bad (til sammenligning: i bruser forbrugt 25 liter vand, og i badet cirka 150-200 liter);
  • tidsbesparelser - ingen grund til at vente, indtil det fyldte badekar, og det kan tage omkring 15-20 minutter;
  • kabinen er langt mere hygiejnisk og hurtigt at rengøre;
  • Det tager lidt plads og giver dig mulighed for nemt at placere i badeværelset alle de nødvendige VVS;
  • i brug vises ikke stænk over badeværelset - det giver dig også mulighed for at bruge mindre tid på rengøring (rengøring fliser, vandhaner, spejle fra raid).

Billige bruser gør det behageligt at holde alle hygiejniske procedurer, uden at skulle bekymre sig, at vandet vil blive sprøjtet.

Udformningen af bruser

Den strukturelle idé om fremstilling bruseafskærmninger stammer fra sommer brusere, som er arrangeret vacationers på deres marker. Senere blev sådanne anordninger installeret i små badeværelser og sovesale.

Den nemmeste bruser består af en rem, som er ophængt fra en polyethylenfilm, og paller. . Mindste størrelse af pallen - 80 x 80 cm simpleste konstruktion kan være endnu mere praktisk end høj brusekabine med en dør, er ikke begrænset så meget plads.

Mere moderne modeller er udstyret med bakker, bruser resistent, plast vægge og skydedøre. Dette design forhindrer spray af vand i løbet af de hygiejniske procedurer, men har ingen dikkedarer.

Omkostningerne ved førerhuset er i høj grad afhængig af dens konfiguration, så billige - betyder ikke dårligt. Billige bruser er ikke udstyret med hylder til hygiejneprodukter, vandkraft, knager og håndklæder fra ydersiden af døre eller vægge, belysning, radio, mixeren og fleksible slanger.

sorter brusere

For at skelne mellem offentlige og private brusere. Den første udførelsesform er en bakke, hvortil der er knyttet to glidende vinduesramme, badeværelse vægge tjener som de to andre vægge. Brug åbne lavere brusere komfortabelt i små badeværelser, med glatte vægge. Installation af et åbent cockpit er ligetil og næsten altid udført in-house.

Lukkede cab kaldet monoblokke. Disse funktioner omfatter en bakke dør, væg, tag, mixer og vanding. Indbyggede brusere kan udstyres med en dampgenerator, der forbedrer arbejdsforholdene og forlænge levetiden.

Tips om at vælge VVS: størrelsen af bruser, pris

Bred efterspørgsel efter brusere sikrer den hurtige ekspansion af området, så alle selv kan vælge den bedste løsning. Den første ting du skal kigge efter, når de vælger - badeværelse størrelse.

Standard størrelse palle anses for at være 80 x 80 cm - det er sådan en plads nok til en komfortabel brusebad. De mest populære størrelser betragtes brusere 90 x 90 x 100 cm og 100 cm. En vigtig rolle spilles i placeringen af ikke kun størrelsen, men også formen af pallen (kan være rektangulær, kvadratisk, trekantet).

Udgifterne til budgettet hytter varierer mellem 18 000-25 000.

Hvor kan man købe bruseren?

Der er to måder at købe VVS - direkte i specialforretninger eller bestille via online-butikker. Sidstnævnte mulighed er at foretrække af flere årsager:

  • større rækkevidde;
  • bred prisklasse.

I online butik kan du straks finde anmeldelser af en bestemt bruser, som blev købt fra denne sælger. Hvis by eller landsby er der ingen specialiserede VVS butikker eller der er lidt valg, og ønsker noget individuelt, custom online butikker - er den nemmeste og mest rentable løsning, især hvis du bestiller i kabinen under reduktioner. Billige bruser 90 * 90 vil være et stort aktiv for ethvert hjem eller lejlighed.

Montering af bruseren

Til installationen skal du forberede i forvejen i badeværelset, rydde den for snavs og præ-justering af overfladen (hvis dette ikke er muligt, skal du købe benene til pallen med højdejustering).

Badeværelse vægge skal fliser eller vandtæt maling. Dette vil i høj grad forenkle pleje af badeværelset og forlænge levetiden. På de fremstillede vægge sjældent forekommer skimmel eller svamp, så bruser er hygiejnisk.

On er nødvendigt væggen for at fastgøre reolen eller kroge til slange og brusehoveder også nødt til at fastsætte mixeren (du kan bruge en, der er tilbage af de gamle bade).

Den sidste etape - montering og installation af plast vinger. Da materialet er meget lys, vil det være tilstrækkeligt at løse dem i en palle ved hjælp af søm væske. På dette klar til brusebad. Instruktion bliver tilbudt til enhver VVS element, det giver mulighed for at samle kabinen hurtigt og korrekt, således at senere var det praktisk at bruge i længere tid.

Anmeldelser af billige brusere

Indehavere af brusebadet "Erlit" (ER4510P) er meget tilfredse med kvaliteten. Glas holdbar, betyder ingen chips eller revner under operationen ikke vises, selv om børnene får på glas legetøj. Med aktiv brug af vandforbruget er reduceret til det halve. Følgelig betalinger for kommunale ydelser faldt også

Om floden Wisla virksomhedens kabiner købere forlade mere negative anmeldelser. Billige bruser dårlig kvalitet efter installationen på væggene krakket maling. Der er problemer med indehavere af glas hylder til shampoo indehavere vanding. Alle hurtigt tilstoppet dyse, så selv når god tryk er meget tynde strømme af vand.

Der er tilfælde, hvor data bruseniche revnede bakker (uden at overskride den tilladte vægt). Derfor, når du vælger en sjæl skal omhyggeligt analysere information og til at lære sandfærdige svar fra folk, der ikke er interesseret i at sælge et bestemt produkt. Og Toda erhvervelse vil behage mange år.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.