Intellektuelle udviklingBog af drømmetydning

I drømmen, drikker vodka - til hvad? drømmetydning

Som du ved, i en drøm en person kan prividetsya alle. Det er ikke altid nogle elementer. Ofte ser vi os selv eller andre mennesker til at gøre disse eller andre handlinger. I dag tilbyder vi at finde svaret på spørgsmålet: "I drømmen, drikker vodka - hvad" På samme tid, med henblik på at dechifrere visionen korrekt bør være at forsøge at huske alle detaljerne i søvn.

Hvad vil det sige at drikke vodka i en drøm?

Mange samlere drømmetydning enige om, at drikken fungerer som et symbol på lidenskab, voldelige følelser. Derfor ses det i en drøm, og i endnu højere grad af vodka drømmer forudsiger påbegyndelsen af nogle begivenheder i det virkelige liv, der kan tage det ud af staten psykiske ligevægt og provokere impulsiv adfærd.

Hvad en drøm til at drikke vodka i en drøm? En sådan vision kan også fungere som en advarsel om, at en fremmed i dit tilfælde kan gribe ind hurtigt. Desuden kunne denne drøm betyde en følelse af skam for nogle ikke særlig gode handlinger og fejl begået af dig. Der er en anden fortolkning af denne vision. Ifølge ham, at drikke alkoholiske drik lover hurtig og langvarig støjende sjov. Dog vil det resultere i spildt tid, der kunne bruges med fordel.

Der er mere positiv fortolkning af disse visioner. Så for eksempel, forfatterne af nogle samlere mener, at drømmen til at drikke vodka - for en tidlig fejring af nogle vigtige og vigtigt spørgsmål. Dette, for eksempel, kan være en ferie i anledning af et engagement, bryllup eller fødslen af et barn.

Desuden anser visionen kunne stave drømmeren og betydelige kontante udgifter. Dog vil pengene ikke være spildt, fordi du vil være i stand til at købe noget til en meget rimelig pris. Der er også en sandsynlighed for, at nogen fra familie eller kære vil tilbyde dig økonomisk hjælp helt gratis.

Hvordan drikker vodka i en drøm?

Hvis sov i sin vision om natten drikker den alkoholiske drik fra briller, kan hans virkelige liv forventer mange skuffelser, bitterhed. Hvis du drømmer nogen behandlet dig med vodka, så i virkeligheden risikerer du at blive skuffet i de kendte mennesker. En drøm, hvor du drak med nogen en flaske vodka, lover at problemer og vanskeligheder både med venner og med arbejdskolleger eller forretningspartnere.

I drømmen til at drikke vodka i en slurk af vinglas ikke, men små slurke - til små gøremål lidt uro, splid i familien. Hvis du ikke bringe en særlig bekymring, og det vil være let at håndtere dem i et nattesyn, var du begrænset til et par glas, de fremtidige problemer. Men hvis i en drøm vodka drukket en masse, vågner drømmeren kan ikke beregne sine styrker og benovet af omstændighederne.

andre fortolkninger

At drømme, at drikke vodka fra et glas (det er ligegyldigt - facetteret eller normal) - behovet for at være mere opmærksom på kulturelle aktiviteter. Så sørg for at få til at besøge kunstudstillinger, museer, teatre og begivenheder af denne art, samt tage tid til at læse bøger. Familie folk som vision kunne stave forekomsten af visse vanskeligheder og uoverensstemmelser i et forhold. Det er ikke nødvendigt at lade tingene gå deres gang. Gør alt for at løse eventuelle problemer, ellers kan du fortryde i fremtiden.

Men hvad kan drømme om, at du drikker med den sene menneske? Denne vision taler om behovet for at huske den afdøde i familiens kreds. Hvis i din drøm, vil du ikke kun drikke, men også talt med den afdøde, skal du altid huske, hvad han sagde til dig. Efter alt, kan disse ord være profetiske og at løfte sløret for fremtiden til dig. Også, drikker vodka i en drøm med de døde - på behovet for nøje at overveje og afveje hvert trin og handling. Efter uforsigtig holdning kan resultere i tab og brud af forbindelserne med den du elsker. Generelt mange fortolkere af en drøm, hvor en død person vises, betragtes som en nødvendighed for at huske ham.

I drømmen, drikker vodka: andre detaljer vision

Hvis du drømmer at dine øjne en anden slår et glas eller to af drikken, du risikerer at vågne til at savne din egen lykke. Det kan passere dig ved, og du ved ikke, om det.

Hvad gør en drøm, hvor du drak vodka med din fjende? Der er en chance for første møde med ham. Det er også muligt, at i den nærmeste fremtid vil du være i stand til at opdage sin ondskab rettet mod dig.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.