KarriereKarriereforvaltning

Moderne erhverv af multiplikatorer. Sådan bliver du en professionel animator

Med fremkomsten af det nye årtusinde er multiplikatornes liv blevet ændret til det bedre. Hvis i fortiden deres eneste håndværk var skabelsen af tegnefilm, så er rækkevidden af deres evner i dag blevet meget bredere. Dette førte til, at multiplikationernes erhverv er blevet mere forskelligartet. Og nu kan hver kunstner finde blandt dem sin egen version af en ideel fremtid.

Beskæftigelsesmultiplikator: beskrivelse

Animatoren er den person, der skaber animationen. I nogle lande er det mere almindelige navn for dette erhverv animatoren. I dette tilfælde anses den anden mulighed for mere præcis, da den stammer fra det engelske ord animere, hvilket i oversættelse betyder "revitalisere" eller "inspirere".

Sandsynligvis vil det være korrekt at sige, at professionen animator-animator er en speciel slags kunst. Når alt kommer til alt, skaber folk, der arbejder på dette område, hele verdener fyldt med levende tegn og ægte følelser. Ligesom filmarbejdere udfører de hundredvis af forskellige operationer, som i sidste ende oversætter til et holistisk billede.

Hvad er multiplikatorernes erhverv?

Verden af moderne animation er en utænkelig kompleks mekanisme, som består af mange dele. Så nogle eksperter er involveret i forberedelsen af scener, andre skildrer heltes image, andre arbejder med specialeffekter, og den fjerde arbejder kun med computergrafik. I lyset af dette, lad os tale om, hvilke erhverv som multiplikatorer eksisterer i dag:

  • Multiplikator keyframes - en specialist, hvis hovedopgave er at tegne de mest komplekse og ansvarlige scener. For at gøre dette skal mesteren ikke kun kunne have en god børste, men også have en rig arbejdserfaring.
  • Multiplikatoren af tredimensionel grafik er en kunstner, der skaber animationsobjekter ved hjælp af forskellige computerprogrammer. Til dato er dette et af de mest lovende områder i denne genre, da 3D animation er meget populær.
  • Tegnens multiplikator er en snævert rettet gren af det givne erhverv, hvis formål er at beherske alle subtiliteterne i at udarbejde tegnernes billeder. Til sammenligning, forestil dig, hvor meget et landskabs og portrætteres færdigheder kan afvige fra hinanden.
  • Bakgrundens multiplikator er den samme som i det foregående afsnit, lige modsat. Det vil sige, at animatorens vigtigste opgave er at tegne steder, kulisser, interiører og så videre.
  • Multiplikatoren af special effects er en kunstner, der arbejder med dynamiske scener. Samtidig bruges hans færdigheder både i skabelsen af tegnefilm og på sider af højkvalitetsfilm.

Det er naturligvis ikke alle former for multiplikatorer, da det kan tage en god halv dag at opregne dem. Men ser på denne liste, kan du nemt forstå, at i dag er der ingen universelle animatorer. Når alt kommer til alt, for ideelt at studere mindst en af vejledningen, skal du bruge mindst fem år og måske endnu mere.

Hvordan bliver en multiplikator?

Så multiplikator er et erhverv, hvis uddannelse kræver en seriøs tilgang. Det vil sige, du kan ikke kun lære det grundlæggende og beundre, hvor godt du er. Virkeligheden er, at kun de, der professionelt ejer færdighederne med at skabe animationsprojekter, tjener.

Nu om hvor de kan opnås. Hidtil er der tre hovedformer til undervisning. Vi arrangerer dem i overensstemmelse med haster og kvalitet af den opnåede viden:

  1. Uddannelse i et af landets universiteter eller kollegier. I dette tilfælde er alt meget klart: en levende kommunikation med lærere, en kvalitetsbase, en årlig praksis og et prestigefyldt eksamensbevis. Generelt er alt det nødvendigt for en hurtig start i dette område.
  2. Pass særlige kurser eller træningsprogrammer. Igen kan en positiv dialog med lærere skelnes fra plusserne, som giver dig mulighed for hurtigt at håndtere vanskeligt materiale. Blandt ulemperne er manglen på et eksamensbevis, der i bedste fald erstattes af et certifikat, der bekræfter kurset.
  3. Selvmastering færdigheder. Takket være World Wide Web har mange animatorer mestret deres håndværk uden at gå hjem. Det er først efter det, det tager lang tid at arbejde på dit omdømme, så dit navn bliver attraktivt for rentable kunder eller producenter.

Hovedkvaliteten af multiplikatoren er ...

Mange tror fejlagtigt, at det vigtigste for multiplikatoren er evnen til at tegne. Til dels er det sandt, men endnu vigtigere havde kunstner-animatoren fænomenal tålmodighed. Det er trods alt et meget besværligt arbejde. Så nogle gange ved oprettelsen af et tre minutters klip kan mesteren tage en hel måned, som bliver en ægte test for nervesystemet.

Hvordan tjener man på brød?

Naturligvis vil det i starten være svært at finde et værdigt sted i et af landets animationsstudier. Men den moderne verden tilbyder disse eksperter en anden virkelighed - freelancing. Det er fjernt arbejde hjemme, der fuldt ud kan give kunstneren en anstændig løn.

Hvem har multiplikatorer? Ja, stort set: marketingbureauer, sociale projekter, multimediestudier, spilkanaler og så videre. Men det vigtigste er, at de alle er klar til at betale gode penge til et kompetent skabt produkt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.