SundhedPræparater

Det stof 'Prestancia'. Vejledning til brug. beskrivelse medicin

Præparat "Prestancia" (tabletter) er en fast kombination af to kendte lægemidler nok "Amlodipin" og "Prestarium A". I dag, ifølge eksperter, dette værktøj er en af de mest roezultativnyh. Denne antihypertensive kombination tillader ikke kun effektiv, men også sikkert, at en rimelig periode sænke blodtrykket hos patienter med varierende grader af hypertension.

Ifølge producenten, er stoffet "Prestancia" med succes blevet brugt i mere end tredive lande rundt om i verden.

Begge stoffer som en del af lægemidlet hjælp genoprette elasticitet og blødhed af karvæggen. Det stof forhindrer dermed udviklingen af slagtilfælde og hjerteanfald. Samtidig undersøgelser har vist god tolerance af lægemidlet. Producenten hævder, at efter at have taget penge er der ingen hævelse, hovedpine, hoste, på grund af egenskaberne af de aktive ingredienser.

Adgang til lægemidler i fire kombinationer. Således er det produceret "Prestancia" 10/5, 5/5, 10/10, 5/10. Kombinationen af det første ciffer angiver indholdet af perindoprilarginin (medicin "Prestarium A"), og den anden - amlodipin benzylat. Dosering er angivet i milligram.

Det stof "Prestancia" brugsanvisning anbefaler, at du hjertesygdomme og forhøjet blodtryk.

Del af perindopril anvendes til behandling af forhøjet tryk varierende sværhedsgrad. Ved modtageorganer markant reduktion i både systolisk og diastolisk tryk. Perindopril er med til at reducere den samlede perifere modstand i blodkarrene, og dette fører til at sænke blodtrykket og forbedre perifer cirkulation uden ændringer i hjerteslag frekvens. Mens tager stoffet øget renal blodgennemstrømning. Således glomerulære filtrationshastighed er uændret.

Den aktive bestanddel perindopril har vasodilaterende egenskaber, hvorved venstre ventrikel hypertrofi.

Antihypertensive virkning betyder "Prestancia" (betjeningsvejledning angiver dette) når en terapeutisk top efter en enkelt dosis efter 4-6 timer og varer ikke færre dage. Faldet i blodtryk observeret næsten umiddelbart efter administration.

Stabil terapeutisk effekt observeres efter en måned fra den første ansøgning. I dette tilfælde er patientens tilstand ikke ledsaget af takykardi. Ved ophør af behandling er ikke markante abstinenssymptomer.

Amlodipin hæmmer den transmembrane del af overgangen til de glatte muskelceller i væggene i blodkar og cardiomyocytter af calciumioner. Stoffet har en direkte effekt på de glatte muskelceller. Amlodipin dokumenteret evne til at fremkalde en udvidelse af perifere arterioler, reducere det samlede perifer vaskulær modstand. I dette tilfælde er den puls er uændret, og myokardie efterspørgsel ilt stiger ikke.

Kontraindikationer for brugen af medicin "Prestancia" betjeningsvejledning refererer arvelig laktoseintolerans, glucose-galactose malabsorption, lactasemangel, atten år, nyresvigt, overfølsomhed over for komponenterne. Det stof er ikke indiceret til alvorlig hypotension, angioødem i historien, ustabil angina pectoris, obstruktion af exit rute i den venstre ventrikel.

Det stof "Prestancia" brugsanvisning forbyder udnævnelsen under graviditeten.

Medicinen er normalt ordineret til en tablet en gang dagligt. Det er tilrådeligt at tage midlet om morgenen, før morgenmaden. Dosis fastsættes individuelt.

Før anvendelse af medicin, "Prestancia" har brug for at konsultere en læge.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.