SundhedMedicin

Hvad er kondomer til ultralyd

Måske enhver kvinde, uanset tilstedeværelsen eller fraværet af gynækologiske sygdomme afholdes mindst en gang om transvaginal ultralyd. Nogle gange er det også kaldes ultralyd bækken. Denne diagnostiske procedure udføres under anvendelse af en speciel sensor, som er indsat i vagina. I dette tilfælde, lægen bruger kondomer til ultralyd, som undertiden beder patienten til at medbringe. Af den måde, er de også nødvendige for rektal eksamen i endetarmen. Om det, hvad de bruges, og hvad de repræsenterer, foreslår vi at lære af vores artikel.

Kondomer til ultralyd: udnævnelse

Som det er kendt, kan hver person har deres egne bakterier, bakterier, samt en lang række sygdomme, herunder seksuelt overførte sygdomme. Under transvaginal eller rektal undersøgelse sonde indsættes direkte ind i kroppen, som er ledsaget af en høj risiko for patientens infektion. Så svaret på spørgsmålet: "hvorfor kondomet på den amerikanske" - måske indlysende. Dens slid på ultralydssensoren, derved beskytte personen mod mulig indtrængning ind i hans organisme patogener. Derfor, hvis du bliver bedt om at bringe med sig til undersøgelse af et kondom, ikke ignorere denne anmodning, på grund af dette kan afhænge af dit helbred. Og det er bedst at købe på en ordinær kondom, og produktet, specielt designet til dette formål.

Kondomer til ultralyd analyse: karakteristika

Fordelene ved kondomet designet specielt til ultralyd diagnostik, omfatter følgende:

  1. På grund af det faktum, at de er lavet af naturgummilatex, er patienten beskyttet mod eventuelle allergiske reaktioner. I den forbindelse kan de bruges absolut alle mennesker, selv dem, der lider af allergi over for almindelige kondomer.
  2. I produkter af denne type nr fyldstof, hvilket gør dem mere stramt wrap rundt ultralydstransduceren. Dette tilvejebringer øget beskyttelse mod indtrængning af infektionen samt brugervenlighed.
  3. På grund af det faktum, at ultralyd kondomer har en glat og jævn overflade, de ikke forvrænge billedet, i modsætning til almindelige kondomer, hvis overflade er fyldt med uregelmæssigheder og folder.

Hvilke virksomheder producerer disse kondomer?

I dag kan salget ses denne type af kondomer fra forskellige producenter. Den mest populære mærke af Viva. Kondomer til ultralyd af dette mærke specielt designet til forskning på de nyeste teknologier, meget pålidelige og nemme at bruge som en læge og en patient der. Det fungerede godt og kondomer mærke Medus. Alle produkter med lignende formål er kvalitetskontrol og opfylder alle nødvendige specifikationer.

Med hensyn til prisen på kondomer til ultralyd, det er betydeligt lavere end for produkter til sex. I gennemsnit koster det ca. 3-5 rubler stykket. Køb såsom kondomer på ethvert apotek.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.