SundhedSygdomme og betingelser

Årsagerne til Lassa feber infektion. Symptomer, Behandling og diagnose

Lassa feber er en sygdom, der hører til gruppen af hæmoragisk virusinfektioner. Som et resultat, den påvirker nyrerne, er leveren ødelægges, udvikle omfattende feber. Sygdommen er karakteriseret ved akut kapillær forgiftning, når kombineret med huden beskadiget af overfladefartøjer og deres permeabilitet stiger dramatisk. Meget livstruende sygdom, døden indtræffer i 40% af tilfældene. Hvert år en halv million mennesker lider af Lassa feber. Sygdommen forekommer i to uger, er særlig hårdt at bære feber kvinder i anden halvdel af graviditeten, i dette tilfælde, er dødeligheden ca. 80%.

Geografiske områder af spredning

I 1969 nigerianske forskere bestemme feber blandt beboere i byen Lassa sygdom er udsat for den forskere og sygeplejersker pleje. Af de første fem tilfælde har tre førte til døden af patienterne. Mikrobiologer år senere identificere den udløsende agens. Lassa feber på dette tidspunkt dækker landene i Vestafrika, såsom :. Guinea, Mali, Nigeria, Senegal, og andre ikke sakke bagud i forhold til den epidemiologiske tærskel og centrale dele af det afrikanske kontinent. Nogle gange opstår læsioner i de europæiske lande, Israel, USA, Japan, hvor virussen patogen overføres rejser borgere.

Beskrivelse feber patogen

Det kausale agens af Lassa feber er en repræsentativ familie af viralt genomisk RNA, som ikke har nogen DNA som genetisk information kodet i et eller to RNA-kæder. Strukturen falder sammen med strukturen af virus bolivianske og argentinske feber patogen choriomeningitis. Viral virion diameter på blot 80-160 nm, er det anbragt i en cirkulær lipidkappe, hvis overflade er dækket med fibre. Undersøgelse under et mikroskop afslører virale partikler inden ti ribosomer repræsenterer tætte fine granuler.

På grund af tilstedeværelsen af interne partikler, der ligner korn, virus arenavirus modtager navnet på familien Arenaviridae (på latin arenaceus betegner sand). Gennem det seneste årti har forskerne opdaget 4 undergrupper, som er Lassa feber og distribueres i forskellige områder af Afrika. Virus modstand mod ændringer i det omkringliggende område er, at dens evne til evne til at leve i kontakt med blod eller kroppens hemmeligheder ikke går tabt i lang tid. For at reducere dens aktivitet anvendes chloroform og ether.

Kilder og hawkers virus

Bærere af virus betragtes multimammate rotter af det afrikanske kontinent, udsigten Mastomys natalensis. Epidemiologiske farlige områder antallet af inficerede individer er 14-18% af den samlede befolkning i rotter, gnavere er en virus inficeret for livet, nogle gange uden symptomer på sygdom. Kilden til infektion er også en syg mand, alle væsker, der er infektiøse for andre krop.

Lassa feber infektionsbetingelser består i overførsel af smitte gennem luften med væskedråberne når hoste, nysen, vejrtrækning. Infektionen findes i fæces og urin fra rotter, der kan komme i fødevarer og menneskehud. Infektion i forurenede områder opstår, når inhaleret luft forstøves mindste dyreekskrementer, brug af fugt fra kontaminering vandkilde med virus og utilstrækkeligt kogte rotter kød almindeligvis indtages fødevarer.

Indbyrdes gnavere overføre virus ved kontakt, drikke, fodring, avl. Fra en patient inficeret med en anden person, kontakt metoder og seksuelt. Gravid mor passerer virus krop til barnet. infektionssygdom klinik personale opfanger under behandlingen af blod og kirurgisk indgreb, obduktioner, der betjener patienter med svære bluetongue symptomer. I blodet hos patienter efter sygdommen, Lassafeber blade antistoffer, som fortsat op til 7 år, som kan obnaruzht i laboratorieundersøgelser.

Den epidemiologiske situation

Sygdommen anses for at være en fokale viral feber. De mest udsatte er indbyggerne i den vestlige del af Afrika. Infektion er lige så sandsynligt i både landsbyen og i byen, på grund af den store bestand af rotter multimammate. Mere end halvdelen af tilfældene er fatale.

Forekomsten af immunitet over for sygdommen tilbagevendende lidt undersøgt, men sådanne tilfælde af infektion undertiden forekomme, med gentagen behandling og forebyggelse af Lassa feber kræver ikke meget arbejde, er sygdommen i lungerne. I næsten alle dele af Afrika-infektion konstateres hele året rundt, men det største antal udbrud er i den kolde årstid, når horder af rotter flyttet tættere på boliger folk.

Tilfælde af virus flytte land i det europæiske kontinent finder sted, men for at forhindre en sådan spredning alle syge feber er underlagt streng regnskab på internationalt plan. Personer af begge køn er lige i risiko for infektion. Den mest intense virus spreder sig i områder med dårlige sanitære forhold, fattige tætbefolkede områder.

Patogenesen af sygdommen

Slimhinden af det menneskelige legeme er en gateway for infektion indtag. Virus til passage af inkubationsperioden er lokaliseret i lymfeknuderne på slutstadiet akut febril begynder med udbredelsen af partikler i alle kroppens systemer. Cellerne i de vitale organer, der indeholder virus, tage på hærgen cytotoksiske lymfocytter, der er Lassa feber. Symptomer og behandling af sygdommen er stigende interesse blandt specialister. I løbet for at udvikle sygdommen nekrose i lever og nyrer, milt og destruktion af hjertemusklen.

Sværhedsgraden af sygdommen afhænger af immunitet af organismen, så fatale forudbestemte overtrædelse cellereaktioner. Hvis der febril periode sygdom dannelse af antistoffer at fjerne virus suspenderede og forsinkes efter - det manifesterer sig som Lassa feber. Foto af patienten er præsenteret nedenfor.

Symptomer på sygdommen Lassa

Inkubationstiden varer fra en uge til tre, så begynder den akutte fase af sygdommen ledsaget af karakteristiske symptomer:

  • feberagtige tilstand starter med en svag stigning i legemstemperaturen;
  • manifesteret utilpashed, en følelse af svaghed;
  • der myalgi, smerter i halsen, når synke;
  • øjne er påvirket af conjunctivitis;
  • med stigning i kropstemperaturen til nedkøling amplificeret svaghed;
  • forårsager alvorlige smerter i ryggen, maven, brystet;
  • nogle gange er der kvalme, diarré, kramper;
  • hoste bliver opkastning;
  • forstyrret opfattelse af det visuelle rum.

undersøgelse af patienten

Altid til stede under inspektionen hævelse af hals og ansigt, bryst område, der er blødende effekter i forskellige områder, palpation bemærkede en stor stigning i lymfeknuderne. larynx undersøgelse afslører sår, slimhinder karakteriseret ved fremkomsten af hvide pletter, forvarsel for efterfølgende sår, der giver Lassa feber. Symptomer på undersøgelse af hjertet er vist i dæmpede toner, bradykardi, og stigninger eller fald i blodtrykket. Med det videre forløb af sygdommen udvikler myocarditis, bradykardi og takykardi udskiftes.

Undersøgelse af mistanke om sygdom bringer på huden af patienten talrige blødninger, ud over dem, der er pletter, papler, roseola, undertiden en udslæt af arten minder manifestation af mæslinger. Hjertet er forstørret, den pågældende om åndenød, hoste patient, hvæsen i lungerne våd eller tør karakter. Det indre område med peritoneum føles smerte, rumlen i maven, diarré. I en undersøgelse med forstørret lever. Nervesystemet manifesterer sig også Lassa-feber. Epidemiologi noter tilfælde af tab af bevidsthed, høretab, tinnitus, er der en hel eller delvis skaldethed hoved.

Laboratorieundersøgelser viser blod leukopeni, derefter leukocytose således forskudt mod venstre WBC, kendetegnet ved en øget blodpladetal og nedsat prothrombintid, forøget ESR til 50-80 mm / h. nedsætter blodstørkning øget protrombintiden. Nyresvigt gør sig til kende højt indhold af urinstof i blodet, undersøgelsen identificerer patientens urin og proteinuri cylindruria. Urin indeholder leukocytter, erythrocytter, proteinurenheder granulære cylindre.

Siden Lassafeber refererer til den fokale natur sygdom er en mistænkt virus udføres epidemiologisk historie, identificere forudsætningerne for manifestation af sygdommen på grund af patientens ophold i de forurenede områder. Som forskning værktøj, der anvendes røntgen, FDSG, ultralyd, MRI beskadigede organer og organ systemer. På definitionen af sygdommen, patienterne søge råd hos en pulmonologist, hjertelæge, neurolog, gastroenterolog.

Svær kursus og komplikationer

I 37-52% af tilfældene, sværhedsgraden af sygdommen fører til alvorlige læsioner af lungerne (lungebetændelse varierende sværhedsgrad), hjerte (myokarditis), lever (cirrhosis), nyre (manglende). Svær ødem pleurale områder af kroppen manifesterer Lassa feber. Epidemiologi, kliniske funktioner, forebyggelse ikke altid giver positive prognoser og har helbredende virkninger. Mere end halvdelen af tilfældene forudsige en patients død efter to ugers debut. Egnet sygdom fortsætter i 3 uger, og begynder derefter at sænke temperaturen. Recovery er langsom, re-udviser symptomer fra tid til anden er der tilbagefald.

Differentiering diagnose med andre sygdomme

Ifølge mange af de symptomer manifestation af sygdommen ligner blødende feber af andre typer. Tyfus, dengue feber, gul feber, Kyasanur skov sygdom, West Nile, Chikungunya, malaria troperne, skarlagensfeber, meningitis ligner Lassa feber. Marburg, Ebola er også på grund har en masse til fælles, og bør udelukkes fra den mistænkte sygdom.

Malaria ligner symptomerne på Lassa kendsgerning, at når begge sygdomme er der en høj kropstemperatur indikatorer, hovedpine, gulfarvning af huden. Forskellen ligger i, at malaria ikke er kendetegnet ved fremkomsten af nekrotiske sår i halsen, og en stor stigning i lymfeknuderne, sjældent udvikler hæmoragisk syndrom. Desuden er malaria kendetegnet ved bleg hud, overdreven sveden og ujævn manifestation af feber, pletvist udslæt.

Hæmoragisk feber med renal syndrom er karakteriseret ved almindelige symptomer på Lassa sygdom, manifesteret ved smerter i hoved og muskelkramper, sclerite, conjunctivitis, oliguri. Men det betyder ikke forårsager HFRS hos mennesker gentagne opkastninger, ulcerøs pharyngitis og diarré. I modsætning til sygdom Lassa flow fra den første dag af sygdommen opstår mundtørhed, tørst og alvorlig svaghed i musklerne.

For leptospirose karakteristiske relaterede symptomer som feber, hovedpine, muskelsmerter, conjunctivitis, scleritis, oliguri. Men manglen på leptospirose med nekrotiske sår i naturen munden adskiller den fra Lassa feber. Hvis leptospirose ikke hoste, diarré, opkastning, ingen smerter i brystet er ikke påvist i laboratorieforsøg leukopeni, bradykardi. Ganske forskellige tegn har Lassa feber. Billeder ramt af sygdommen er præsenteret nedenfor.

Marburg feber er en spids virale gennemløb med alvorlige symptomer, med symptomer, der ligner Lassa sygdom. En høj grad af dødsfald, udvikling af feber, blødende syndrom, alvorlige læsioner af de indre organer og centralnervesystemet. Smittekilden er ikke ligefrem etableret, er det menes, at virus overføres til mennesker ved grønne abe droplet eller luft midler og i kontakt med dyret.

terapeutiske fremgangsmåder

Alle patienter, der mistænkes for at være inficeret, skal være omfattet af den tvungne indlæggelse i særlige klinikker. Når indholdet af patienten til behandling observeret en streng ordning af isolation uden nogen overtrædelser. Ordineret vandret seng position, belastning udelukket, er behandling med henblik på at eliminere symptomerne på sygdommen opstår. I de første uger af bestemte årsager, og behandling af Lassa feber i første omgang er brugen af rekreationshjem plasma. Dette er kun effektiv i begyndelsen af sygdommen, da brugen af medicin for langvarig feber under provokerer i nogle tilfælde, forværring af sygdommen og udvikling af komplikationer.

en komplikation af sygdommen behandles med stærke antibiotika og kortikosteroider. I moderne medicinsk farmaceutiske virksomhed ætiotrop udviklet nye lægemidler og vacciner. Effektiv stadig i dag brugen af narkotika i behandlingen af virazol, ribamidil, ribavirin. De er taget i en indledende fase af sygdommen oralt, i en mængde 1000ed per dag. Modtagelse stopper ikke i 10 dage. Intravenøst indgivet nok medicin i 4 dage, hvilket er med til at forbedre forløbet af sygdommen og reducere dødeligheden.

Forebyggelse af sygdom

For meget tab af menneskeliv har i en Lassa feber. Sygdomsforebyggelse er af afgørende betydning i risikoområderne epidemiologiske. At forhindre indtrængning af menneskelig beboelse af virus, hindre adgangen til det multimammate rotter og andre arter af gnavere. Normalt mad og drikkevand brønde af friske produkter omhyggeligt ly for at eliminere indtrængen af urin og ekskrementer gnavere. Som profylakse ætset overalt rotter efterfulgt af brænding slagtekroppe.

Stor præventiv værdi er betalt til at forbedre levestandarden for den indfødte afrikanske befolkning, forbedre kvaliteten af maden for fremkomsten af en tilstrækkelig immun beskyttelse af organismen. Tilbageholdte foredrag at styrke det kulturelle - husstandsniveau, forklarer behovet for at overholde sundhedsstandarder individuel for hver person.

Læger og andre medicinske personale infektion klinikker er forpligtede til at sikre de nødvendige midler til personlig profylakse, såsom handsker og masker til patientpleje. Er uddannet og sendt til de lokale epidemiologiske risiko områdets læger for korrekt og sikker gennemførelse af evakuering og sikre, at anti-epidemi regime.

Gennemførelse af aktiviteter i udbruddet af epidemien forekomst

Systematiske karantæne handlinger nødvendigvis at finde sted, hvis du er i området er der Lassa feber. Kontrolforanstaltninger gennemføres hurtigt uden forsinkelse. De tager sigte på at organisere den hårde karantæne med fuldstændig isolation af smittefarlige patienter i kasserne, lokale folk advarsel af udbruddet af epidemien. Alle relevante personale skal bære anti-pest kostumer og personlige værnemidler.

Det er obligatorisk indlæggelse af personer, der mistænkes for at have kontakt med syge, brænding med nogen væsentlig værdi af ting og husholdningsartikler Bolney og kontaktpersoner, afbrænding af de organer i krematoriet af sygdommen, desinfektion af lokaler og boliger. Personer, der ankom i "rene" områder af placeringen af epidemien, isolerede på hospitaler i tilfælde af den mindste mistanke om forekomst af sygdommen.

Afslutningsvis skal det bemærkes, at den dødbringende feber trækker sig tilbage, hvis det er strengt udføres for at sikre sikkerhedsforanstaltningerne gennemføres effektive foranstaltninger til at reducere risikoen for sygdom, er rettidig behandling startes.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.