LovStat og lov

Taksator rapport: gyldighed og prøve

Evaluator Rapport - et dokument, der vises i transaktionerne mellem borgerne og deres organisationer i udformningen af ejendomsrettigheder og andre sager. Lovgivning krav, der stilles til dem for at sikre gyldige resultater.

Lidt om loven

Den grundlæggende normativ retsakt - loven "On vurdering aktivitet". Ministeriet for Økonomisk Udvikling på niveau med anerkendte standarder for vurdering aktivitet. Desuden bør stater ligne rapporten fra taksator. I disse dokumenter er beskrevet i detaljer mange nuancer. Selvfølgelig er disse ordrer i overensstemmelse med loven.

Vurderingen er obligatorisk. Så siger loven "On vurdering aktivitet", såvel som andre handlinger. Det skal udføres til rådighed for statslige eller kommunale ejendom, realkreditlån, før undertegnelsen af ægtepagt. Faktisk uden denne procedure ikke, behandler arv eller ved at rette en retssag på ejendommen tvisten. Evaluator rapport er nu i efterspørgslen i mange tilfælde.

Hvor kommer dokumentet

En ekspert til at indgå traktater. Valg af en taksator kan foretages en offentlig myndighed eller en berørt privatperson. For eksempel kan evaluering objekt gå til deltagerens privatisering auktioner. Under alle omstændigheder er underskrevet kontrakten. Dokumentet er udarbejdet på papir eller i elektronisk form. I det andet tilfælde, sørg for at bruge forbedret digital signatur. Komponenterne i dokumentet:

 • parternes navne;
 • med henblik på arbejde;
 • information om det objekt, du vil evaluere;
 • hvilken form for vurdering bør udføres (markedet eller matrikulære værdi);
 • hvad tid er anslået til at levere tjenesteydelser;
 • det tidsrum, hvorefter en rapport skal indsendes taksator;
 • oplysninger om SRO, som er en uafhængig vurderingsmand, eller organisation, som han arbejder;
 • oplysninger om ansvarsforsikring kunstner.

Aftalen præciserer normer baseret på, som skal evalueres.

Krav til rapporten

Der er yderligere krav til rapporten fra taksator. De vedrører de særlige træk ved emnet evaluering. Især det har sine egne karakteristika i evalueringen af den nukleare industri, fast ejendom og så videre. D.

Rapporten skal indeholde oplysninger fra kontrakten vedrørende de grunde, mål og timingen af proceduren:

 • nøjagtig beskrivelse af genstanden eller genstand for evaluering;
 • evaluering standarder;
 • Specialist sekvens af handlinger;
 • den dato, hvor opgaven blev udført.

Rapport fra den uafhængige taksator eller arbejder for organisationen er underskrevet af ham, stemplet - hans eget eller den organisation, hvor han arbejder. Den taksator er ikke begrænset i mængden af information, som det kan tilføje til rapporten, det vigtigste, at der var et minimum af oplysninger i overensstemmelse med loven og standarder. Vi må huske på, at på trods af alle de krav og regler, i enhver rapport er der en vis procentdel af de antagelser og sandsynligheder, selvom alvorlige tal opnås ved forskellige brugere, anderledes bør ikke.

Funktioner af vurderingen ejendom

Borgere og organisationer med interesse frem for alt markedet værdiansættelse af objekter. Inventory eller den matrikulære værdi beregnes for visse typer skatter og Evaluatorer næsten ikke se det i øjnene. For at beregne markedsværdien på flere måder:

 • dyre;
 • rentabel;
 • sammenlignende.

Den første metode er bygget på de registrerede tekniske egenskaber af objektet, beregning omkostninger til konvertering og konvertering. Den anden er afhængig af de potentielle indtægter fra et bestemt objekt, såsom det beløb, hvormed at øge værdien af lejligheden eller jord i et stykke tid. Den tredje metode er baseret på en sammenligning af lignende genstande. Selvfølgelig, taget hensyn til de individuelle karakteristika. Det var på dette er normalt bygget lejlighed taksator rapport.

Eksperter på området for fast ejendom vurdering for at finde den nemmeste måde. Næsten alle af dem arbejder med ejendomsmæglere i BTO (både i den private og i den offentlige).

Hvordan er evalueringsprocessen

fast ejendom taksator rapport er baseret på den samme ordning:

 • samle eksisterende viden (teknisk dokumentation);
 • analyser, herunder det omkringliggende område (graden af udvikling af veje, offentlig infrastruktur).

Det spiller rollen som bogstaveligt talt hver detalje. Selv i det samme hus lejlighed fuldstændig evalueret på forskellige beløb. Arealet af objektet, det niveau af komfort i huset, også om dette. Huset kan være i nærheden af eksklusivt kvarter, med dets levetid nærmer sig sin afslutning, hvilket også påvirker prisen. Prisen er reduceret, hvis huset er i god stand, er der en butik, et apotek, men manglen på transportinfrastruktur. Dette er baseret på rapporten fra en uafhængig taksator.

Specialist behov:

 • Dokumenter fra den matrikulære registrering. Hvis der ikke er matrikulære pas, bedt om at levere tekniske datablad, som er lavet i BTO.
 • Specifikke, gulv layout.
 • Dokumenter, der bekræfter ejerskabet af ejendommen.

Hvis du planlægger at genberegne, tilgængelig projektarbejde, samt andre oplysninger, afhængigt af situationen. Specialist siger direkte, hvad han har brug for.

Evaluering og forsøg

Uenighed med konklusionerne i rapporten udtrykkes i anprisningen. Han kan forholde sig til både resultaterne vurderingskriterier og andre handlinger, hvis de er baseret på en vurdering eller anden måde relateret til det. Næsten alle disse tilfælde er involveret i voldgiftsretter. Selv om det er muligt at udfordre taksator rapport i den administrative proces (matrikulære værdi). Enig eller ej - dommeren beslutter først efter undersøgelsen. Det afviger kun i to henseender:

 • holdt ved beslutningen af kun domstolen;
 • Eksperter advarer om strafansvar for falsk fængsel.

Opnå ekspertise i retten - er den eneste måde at udfordre resultatet af evalueringen. Omkostningerne ved proceduren er ikke meget anderledes i hele landet. Undtagelse - storbyområder. Til vurderingen af lignende faciliteter fagfolk bliver bedt om at omtrent den samme mængde. Lav eller høj pris betyder ikke kvalitet, bedre bekendt med kundeanmeldelser. Hvis du hæver et sådant spørgsmål som gyldigheden af taksator rapport, er det normalt 12 måneder. Men loven kan etablere andre vilkår.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.