LovStat og lov

Hvad er en ulykke - bestemmelse. Ulykke: grundlæggende typer, egenskaber, årsager

Bilen har længe ophørt med at være en luksus og er blevet et redskab for et stort antal russere. Men med den komfort, desværre, det er steget betydeligt, og antallet af trafikulykker.

Derfor korrekt at reagere i tilfælde af behov, du har brug for at vide ikke bare definitionen af en ulykke, men dens typer, årsager, brugeradfærd, og så videre. Dette vil blive drøftet i denne artikel.

Ulykke: Definition

Lad os undersøge først i de grundlæggende begreber. Ulykke definition er indeholdt i den russiske lovgivning. Selvfølgelig, at formulere, hvad der er en trafikulykke, er det muligt forskelligt. Men betydningen er én.

Vi giver definitionen af en ulykke: Det er en begivenhed, der fandt sted på vejen med biltrafikken og med sin direkte deltagelse. Som et resultat af beskadigede køretøjer eller bygninger, varer, bygninger og andre materielle objekter, samt lidelser eller døende mennesker.

Vi mødte så hvad er definitionen af en ulykke. Hvis det er klassificeret som en mindre hændelse, er det tilladt at beslutte uden færdselspolitiet.

typer

Klassifikation er tilgængelig i russisk lovgivning. De vigtigste typer af ulykker er som følger:

1. sammenstød.

2. vælter.

3. Zoom:

 • Stående på køretøjet.
 • En forhindring.
 • En fodgænger.
 • På cyklist.
 • På hestetrukne vogne.

4. Faldet i personbil trafik.

Loven giver også mulighed for andre typer af ulykker og deres årsager. Hvis der havde været en trafikulykke, som ikke kan klassificeres under de foregående punkter, det tilhører en anden art.

deltagere

Denne kategori omfatter personer, der var involveret i en trafikulykke. Dette kan tilskrives ikke kun bilister, men også fodgængere, cyklister og dyr (sidstnævnte klassificeret som forhindringer).

Deltagerne er gerningsmændene samt ofre. Med den første type spørgsmål opstår. Og hvad med ofrene bør tilføjes, at, ud over det faktum, at de omfatter personer, der har lidt som følge af en trafikulykke, de også kan blive dem, der er passagererne på ulykken deltager dømt. Offeret som følge af skaden kan henføres til kategorien "sårede" eller "død". Hvis der på grund af skader i ulykken manden døde inden for tredive dage, det henviser til kategorien "offer", som naturligvis påvirker ansvar gerningsmanden.

ordning

Dokument enhver nødvendig trafikulykke. Et af dokumenterne er et skematisk kort. Med andre ord, det er en grafisk fremstilling af ulykkesstedet.

Dokumentet skal vises:

 • planområdet;
 • vejforhold;
 • transportstilling;
 • spor og væsentlige emner relateret til en trafikulykke.

Alle disse oplysninger vises på et særligt skema, hvor trafikken politibetjent er forpligtet til at fastsætte detaljerne.

Når de andre medlemmer involveret i udformningen af kredsløbet. Nødvendigvis vidners nærvær.

nuancer

Når udformningen af en ulykke , deltagerne skal være meget forsigtig. Dette gælder især for ofrene. Dokumentet nødvendigvis afspejles:

 • underskrift embedsmand;
 • objektivt sammensat ordning;
 • underskrifter fra vidner.

Hvis udformningen af ordningens medlemmer ikke er enige, bør de skrive om det i forklaringen og underskrive der. Derefter kan du henvende sig til de professionelle, der specialiserer sig i sådanne sager. De hjælpe med at gøre den rigtige beslutning i denne sag og for at bevise skyld.

dokumenter

Blandt de dokumenter, der gør ud færdselspolitiet, inspektion protokol finder anvendelse. Dette er en af de vigtigste dokumenter. I sin prolog logget ulykkesfaktorer, placering, tid, vejr, vejforhold og chauffører, vidner, vitterlighedsvidner.

Fortællingen bliver vist:

 • tilstanden af kørebanen;
 • koordinerer ulykke;
 • TC skade.

Ved afslutningen af den sagkyndige person er ansvarlig.

Ordningen af en ulykke, en beskrivelse og forklaring af deltagere og vidner er ikke givet. Hvis et ulykkestilfælde har medført alvorlige konsekvenser, de ekstra officerer udarbejde:

 • rapport for syn og eftersyn af køretøjet;
 • en handling af lægeundersøgelse af deltagerne;
 • et certifikat for ulykken, udstedt til deltagerne ved uheldet, de forelægger forsikringsselskabet.

Synderen er også givet en kvittering, at det har modtaget en kopi af den administrative overtrædelse protokol.

Omstændigheder: tidspunkt på dagen og året

Det sker ofte, at de vigtigste typer af ulykker med en bil opstå, når føreren ikke kan forhindre dem. Det sker for eksempel, hvis forholdene er relateret til vejr uregelmæssigheder eller tidspunktet på dagen.

Et eller andet sted var ikke et advarselssignal, andre steder var der ingen belysning. Men på trods af dette, at føreren er altid skyldig i en ulykke. Bestemmelse af SDA i dette tilfælde, at føreren skal overholde hastighedsgrænserne, under hensyntagen til vejrforhold, trafik, belysning og så videre.

I de fleste tilfælde færdselspolitiet siger, at chaufføren mistede kontrollen og udgør ikke en handling af en vejbelægning var på scenen. I mellemtiden bør du vide, at DPS er ansvarlig for tilstanden af vejene.

Hvordan til at være i denne sag? Det er nødvendigt at sikre optagelsen, at vejbanen har været i forkert tilstand eller fraværende advarselstegn. Som forklaring tyder på, at belægningen ikke opfyldte statslige standarder, og vejservice gav ikke den rette tilstand af vejen.

Denne kendsgerning bør anføres i ordningen. Så en domstol, kan appellere den skyldige, og at søge om erstatning.

Hvis ulykken skete på grund af det faktum, at på vejen var der ingen lys, vil tingene blive vanskeligere, da bilen skal have alle de tekniske midler til belysning.

regler Deltagere adfærd

Reglerne indeholder en masse af begreber, herunder definitionen af en ulykke. Reglerne også malet og handlinger deltagerne, hvis de har en ulykke.

 • Først skal køretøjet standses. Du kan ikke forlade, selvom ulykken var mindre. En undtagelse kan være, hvis chaufførerne selv har aftalt at kortlægge og gik til at gøre, hvad der var sket.
 • For det andet er det nødvendigt at medtage nødsituation bande.
 • For det tredje, sætte en advarselstrekant.
 • For det fjerde, om nødvendigt træffe foranstaltninger til at yde lægehjælp. Samtidig opkald efter en ambulance, hjælpe dig selv transporteret til hospitalet på en tur eller egen transport. I sidstnævnte tilfælde, efter at hospitalet skal gå tilbage til scenen.
 • Femte, fastsættelse placeringen, hvis det er muligt fri vejbane.
 • Sjette, kalder færdselspolitiet. Det er således ikke muligt at flytte emner relateret til ulykken.
 • Desuden er det nødvendigt at inddrage vidnerne. Og hvornår vil udarbejde en protokol, skal du sørge for, at den er fyldt.

Desværre, der er tale om en ulykke, hvor en part bliver en beruset chauffør. Det kan være en synder af ulykken og den tilskadekomne. Den ansvarlige for det er bedre ikke at provokere situationen og vente på færdselspolitiet. Sagen om den beruset chauffør er normalt bæres i en særskilt procedure, men synderen ikke ophører med at være. På det tidspunkt, hvor en spritbilist var ansvarlig for ulykken, og bør ikke provokere ham, og forsøge at opfylde alle reglerne foreskrevet i forordningerne. Fuldskab er det faktum, strengere ansvar. Ofrene derefter kompensation vil blive udbetalt i en større størrelse.

provokation

På vejen det sker og provokation, dvs. overlagte handlinger, der kan føre til en ulykke. Beregn dem kan være svært, selv for erfarne chauffører. I sådanne tilfælde, offeret jagtet og bruge en farlig manøvre, drev. Under alle omstændigheder, det vigtigste - at overholde færdselsreglerne. Det vil sige, du har brug for at ringe til færdselspolitiet for at finde vidner og til at bevare roen. Og hvis hændelsen blev optaget på DVR, vil det tjene som en yderligere ekstra fordel.

Typiske tilfælde provokation kan for eksempel optagelse af indikator i den ene retning og den modsatte retning, eller kraftig opbremsning eller forlader skæringspunktet når trafikken på den anden side af intensiveret. Sådanne handlinger kan være tilsigtet og utilsigtet.

Bevidst provokation tegn (eller avtopodstavy) har som regel et mål - at få pengene fra chaufføren. Normalt på ulykkesstedet straks forsøge "skyldig" part at udtrække penge uden medvirken af færdselspolitiet og har til dette formål det psykiske pres. Det er bedst at låse dig selv i bilen og til at kommunikere kun gennem et par halv stang glas.

Den eneste mulighed genkendelse provokatør i en ulykke, så er bevis for hans skyld i retten.

bøder

Det loven om administrative forseelser giver sanktioner for manglende overholdelse af punkt 2.5 SDA, samt at forlade scenen.

For flygte fra scenen kan fratages rettigheder eller blive arresteret for 15 dage, og for at køre alvorlige sanktioner pålægges uden licens.

Sommetider dog, at føreren ved et uheld forsvandt ind ulykkesstedet. For eksempel i kabinen kunne spille høj musik, og det har bare ikke hørt og følte hændelsen. Men hvis sagen er åbnet, vil det have at bevise, at han havde forladt uden ondskab.

Erstatning og udbetalinger

Skadelidte i en trafikulykke kan forvente betalinger på skadevolders og rette op på ved domstolene. Hvis kontrakten Hull, så kompensation kan betales for skader på køretøjet.

I tilfælde af, at deltageren ikke har nogen Obligatorisk ulykke, vil tiltag være mere kompliceret. Men i dette tilfælde, kan enden blive givet en god definition.

Uheld er en nødsituation, hvor det kan være hver chauffør. Uvidenhed om deres rettigheder eller forsømmelse på vejen, der fører til endnu mere alvorlige konsekvenser.

konklusion

I denne artikel kiggede vi på, hvad der er en ulykke (definition, klassifikation, årsag). Selvfølgelig er umuligt at nå det samlede volumen af problemet. Man behøver blot at tilføje, hvor vigtigt det er at kende SDA.

De vigtigste typer af ulykker og deres karakteristika, selv om der er beskrevet i den russiske lovgivning, men kan ikke fange alle de nuancer, der normalt ledsager hver hændelse. Kun kendskab til lovgivningen og deres rettigheder og ansvar, samt overholdelse dem vil beskytte dig og dine kære på vejen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.