Mad og drikkevarerOpskrifter

På bordet, kød sauce - en opskrift, der kan overraske!

Kød sauce - det perfekte supplement til pynt. Den mest enkle og velsmagende måde at tilberede kødet - en kødsovs. Opskrift på denne parabol er enkel nok, en masse tid og kræfter er ikke påkrævet, men resultatet behager behagelig aroma og fremragende smag. Denne ret er især kombineret med kartofler, pasta og korn. Enkel grød eller pasta transformeres hvis de har tilføjet en lækker kødsovs.

Opskriften på denne parabol næsten enhver kvinde ved, men hver enkelt forbereder det på deres egen måde. Forskellige grøntsager, kød, krydderier og påfyldning helt ændre smagen af sauce. Det er derfor, vi stræber efter at finde noget originalt at omdanne en simpel skål. Kød sauce refererer til retter, der giver frihed til fantasi og kreativitet, så det er en stor sæt af variationer. Mange tænker, hvordan man laver kød sovs at gøre det særlige, supplerer smagen side skålen var delikat tekstur og originale smag. Det er, hvad vi vil tale.

Kød sauce - en opskrift med svinekød, løg og tomater

Vi får brug for et pund af svinemørbrad, en gulerod og en løg, et stykke af porre, nogle selleri, fire stykker af tomater i saft, to spiseskefulde mel, vegetabilsk olie - 1 spsk dild, persille, krydderier: malet paprika og cayennepeber og salt.

Kød vaske og skæres i små firkanter. På en varm stegepande tilføje lidt vegetabilsk olie og kød til at indlæse. Yngel under låget.

Porre og løg skåret i skiver, selleri - skiver, gulerødder tre på en fin rivejern.

Når kødet er lidt yngel, sender vi gryden tilberedte grøntsager.

Tomater skåret i firkanter og tilsæt til blandingen af kød og grøntsager. Hvis det er sommer, kan du bruge friske tomater, efter brusebad dem med kogende vand og fjerne dem fra skallen. Vi steger alt i et par minutter, hvorefter gryden sende en recept mængde mel og steges igen.

Gradvist hælde varmt vand (kogt) og tilsæt krydderier efter smag.

Vi giver sovs kog i et stykke tid, i slutningen tilsæt hakket dild og persille, slukke for varmen og dække med et låg. Nu ved vi, hvordan man kokken kød sovs svinekød. Nyd dit måltid!

Kød sauce - opskrift på oksekød med tørrede peberfrugter

Denne kødsovs meget godt med pasta. For sin forberedelse har vi brug for 300 gram oksekød, løg, en spiseskefuld smør og en spiseskefuld vegetabilsk olie, stogrammovaya pakke af fløde, to spiseskefulde mel, en halv teskefuld tørret peber og safran og salt.

Løg rene og skåret i små tern, steges i en pande i en blanding af smør og vegetabilsk olie, spredes på en plade. Dernæst gryden belastning oksekød (hakket mellemstore stykker) steger til de er gyldne, består af vand og lad det simre i cirka en time.

Derefter tilsættes vand i de færdige stegte løg og fløde, hvilket giver en blanding kog. Herefter panden sende mel, tørrede peberfrugter og safran, salt. Vi blander og holde ilden, indtil den "rigtige" konsistens. Serveres sovs som en side parabol til pasta.

Valg til tilberedning af kød sovs nok. Du kan bruge kylling, lam, tilføje forskellige krydderier og grøntsager. Du kan lave en sovs med creme fraiche, og fløde, mayonnaise eller endda mælk. Generelt at komme op med noget originalt er altid muligt. sauce til kødet skal være magert og blød, så sovs vil smage endnu bedre. Ved boghvede grød og pasta sauce er perfekt med oksekød, med ris - kylling, kartofler til puré - svinekød. Selv om en sådan kombination og sovs garniture er ikke obligatorisk. Du kan eksperimentere og afprøve forskellige kombinationer af retter. De vigtigste ting - at det var lækre og med en sjæl!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.