Mad og drikkevarerOpskrifter

Madlavning skewers bedryshek (kylling): opskrifter marinader og madlavning underfundighed

For at gå på naturen med venner eller familie, og en særlig lejlighed er det ikke nødvendigt. Grill - i sig selv en god grund. Og uanset hvad de siger ernæringseksperter, denne skål har en virkelig magiske kræfter: det er i stand til at samle op på patientens ben, at forene skændes, helbrede depression, og blot give en hel masse sjov. Spyd af kylling bedryshek - en meget populær variation over temaet. Og det er ikke bare, at kyllingen er billigere oksekød, lammekød og svinekød, men også i det faktum, at det er meget hurtigere Marina. Og tid til bagning tager mindre. Og hvor mange forskellige opskrifter til kylling kebabs der bodryshek! Prøv, eksperimentere og vælge en, der er mere til deres smag.

opskrifter marinader

Marinade til shish kebab af kylling bedryshek kan endda lave mad silnogazirovannoy mineralvand. Blot udfylde kød, tilsæt salt og peber, og allerede efter 3-4 timer videre til fremstillingen. Per kilo kød, skal du blot en liter vand.

En fremragende resultat giver kislomolochka: yoghurt, fermenteret bagt mælk, yoghurt, kefir. Hæld en liter væske bedryshek kilogram, tilsæt revet løg - dette vil tilføje smag og saftighed.

Skewers af kylling bedryshek opskrift som indeholder tomatjuice, får du en meget blid. Og dens gyldne farve bare bringe til at tænke på! Du kan bruge andre safter - ananas, appelsin, æble, med en sats på en liter pr.

Efterlad ikke uden opmærksomhed og udenlandske produkter. For eksempel vil tilsætning af sojasovs gør smagen af kebab langt mere udtryksfuld og intens. En BBQ sauce vil give ikke kun smag - skewers af bedryshek kylling marineret i denne sauce, altid vil være lige fantastisk skorpe.

Mange i udarbejdelsen af pickles kan lide at eksperimentere med alkohol. Brug ikke ren øl eller rødvin - bedre blandes med saft. Selvfølgelig er det nødvendigt at vælge naturlige produkter. For eksempel, hjem blomme vin kan give gode resultater.

Stegning på kul

Pawn velsmagende kød - selv stegning. Tensioner af bedryshek (kylling) tilberedt på grillen, vil lækrere hvis forberede det på trækul fra frugt træ træer. Hold øje med ilden, lad det ikke blusser op. Tender kyllingekød vil blive forringet, hvis flammerne blussede op i tid til at tilbagebetale. Brug til dette formål en simpel vand eller rester af marinaden.

Serveres

Hvis dit måltid der foregår i naturen, er der ingen borddækning er ikke nødvendig. Bare tag kødet af grillen og arrangere på plader. Vær sikker på at sende det til saucen og hakkede friske krydderurter.

Meget god til spyd af kylling kulør kaukasisk saucer køkken: tkemali, satsebeli, narsharab, sacivi. Godt i tandem med ham og adjika. Du kan bruge en almindelig ketchup. Og hvis du ønsker at fremhæve den ømhed af kød, forberede sauce af lige dele mayonnaise og creme fraiche, tilføje til dem lidt frisk dild og unge hvidløg.

nyttige tips

Skewers bedryshek (kylling) er bedre forberedt end på spyd, og grilnoy gitter i stykker ikke falder ned i ilden. Før marinering af kød lidt frastøde, vil det fremskynde processen. Brug ikke grill frosne lår, de promarinuyutsya og steg jævnt.

Som for brand, skal du ikke bruge det til brænde nåletræ. En sådan træ frigiver rigelige mængder harpiks, som ikke blot giver en dårlig lugt grill, men også imbues det skadeligt for sundhed komponenter.

Stol ikke på køb marineret kød - normalt bruges til dette formål forslidt varer. Det er bedre at købe frisk og marinere dig selv.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.