ComputereUdstyr

Pentium 3558U - en stor mobil mikroprocessor til entry-level computere

Pentium 3558U - det er en stor entry-level mikroprocessor, kombinerer overkommelig pris og høj energieffektivitet. Dens arkitektoniske træk er tilstrækkelig for de fleste daglige opgaver: web-surfing, se videoer, lytte til musik, og selv de mest simple spil. På samme tid, det giver dig mulighed for at skabe en meget omkostningseffektiv overkommelig mobil entry-level-system.

CPU soklen til installation af halvleder-løsninger

Denne chip er designet til installation i BGA1168 stik. Mere specifikt, i dette tilfælde vi ikke taler om CPU soklen, men af mikroprocessoren er loddet på bundkortet. Det vil sige, den yderligere modernisering af mobile pc'er ikke er mulig. Og i tilfælde af skader til at reparere det vil ikke være. Men på den anden side kan det reducere, men ikke meget, omkostningerne ved den endelige computersystem. Og som i forgrunden omkostningerne i budgettet segment, en sådan tilgang, ja, mere end berettiget.

Procesteknologi og arkitektur

Denne beslutning blev truffet på halvleder 22 nm standarder. Denne proces er i øjeblikket forældet for "Intel". Men se på det fra virksomhedens produkter, "AMD", hvor varerne er produceret, mens på 28nm eller endda 32nm. Og du vil være indlysende, at denne processor stadig er relevant ud fra perspektivet af processen. Sammensætningen af Pentium Dual Core 3558U (er ikke svært at forstå fra navnet) omfattede kun 2 computer modul. I dette tilfælde, teknologi support "NT" i dette tilfælde er helt fraværende. Processor på et logisk niveau er repræsenteret ved den samme kode med to processortråde.

organisation cache

Ligesom enhver anden vare processor "Intel", helten i denne anmeldelse er en tre-niveau cache. Først størrelse er 128 KB. De er inddelt i halvdelen mellem CPU computing enheder. På det andet niveau, den samlede kapacitet er 512 KB, og den tredje - allerede få 2 MB.

random access memory

RAM controlleren er integreret i Intel Pentium 3558U. Det kan fungere i en 2-kanal-tilstand. Den mest optimale for disse notebooks egnede DDR3 moduler med 1333 MHz eller 1600 MHz. Du kan også indstille og et højhastighedstog. Men deres driftsfrekvens vil automatisk blive reduceret til det mulige 1600 MHz. Den maksimale mængde RAM, adresserbare denne chip er 16 GB.

Opvarm nuancer af mikroprocessoren

Pentium 3558U har en meget beskeden termisk pakke, som er lig med 15 watt. Det er på grund af denne værdi pc baseret på denne energieffektive chip kan undvære aktiv kølesystem. Den maksimale temperatur for dette produkt er 100 ° C. Når den normale belastning på CPU af dens parametre ligger i området fra 50 til 65 C. Hvis den disperse processor 2-3% frekvens af systembussen, vil driftstemperaturen stige og vil være inden for 70-80 grader. Nødsituation samme værdi i dette tilfælde kan opnås, når den termiske pasta tørrer. Og kontakt mellem kølesystemet og halvlederchip er brudt. anbefales Så hvert 2-3 år for at forhindre mobile pc'er baseret på chippen og kølepastaen udskiftning.

frekvens

Pentium 3558U CPU løsning understøtter ikke dynamisk styringsteknik TurboBust frekvens. Også en passende faktor i hans låst. Derfor er den grundlæggende version af det er i stand til kun at operere på en frekvens på 1,7 GHz. Der er også mulighed for acceleration af silicium- løsninger. For at gøre dette, skal du øge hyppigheden af systemets bus. Erfaringen viser, at i bedste fald kan det øge produktiviteten med 2-3%. Og fundamentalt på grund af denne stigning hastigheden på din pc bare ikke vil arbejde.

Den grafiske undersystem

Sammensætningen af silicium chip indbefatter en grafikacceleratoren oprindelige niveau. Hans model - HD Graphics. Dette produkt er designet af firmaet "Intel". Taktfrekvensen for ændring under operationen fra 200 MHz til 1,0 GHz. Antallet af understøttede skærme er begrænset til 3. Det er muligt, at acceleratoren er nok for de mest almindelige programmeringsopgaver. Han er rigtig godt af sine evner resten af CPU.

resultater

Den Pentium 3558U «Intel» Facial udgivet et andet balanceret produkt til at skabe den mest overkommelige mobile pc. Samtidig energieffektivitet og omkostningerne ved det er virkelig acceptabelt. En forestilling i dette tilfælde er virkelig nok for de mest almindelige og populære opgaver.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.