ComputereUdstyr

Vi indsamler hjerter på tastaturet hurtigt og nemt!

Ofte du ønsker at gøre din chatbesked særligt. For eksempel for at skrive på tastaturet hjerter eller smiley. Alt dette giver dig mulighed for at gøre din tekst ønskede nuance. Separate taster til rådighed for denne karakter. Så vi har
bruge deres sæt (universalmiddel) eller værktøjslinje (kun gældende i en teksteditor, såsom Word).

anvende ASCII

Som nævnt tidligere, et tegn på "hjerte" på tastaturet i form af en individuel nøgle er fraværende. Men det betyder ikke, at det ikke kan komme ind på denne måde. Det er meget simpelt - alle tegn, der er i computeren, kan ringes ved hjælp af ASCII-kode. Denne metode er meget fleksibel og giver dig mulighed for at selv indsætte tekst smiley. Hjerte på tastaturet Det kan scores flere kombinationer. Det svarer til antallet af koderne "3", "9829" og "9725". De første to af dem, svarer oversvømmet hjerter, og den sidste - ikke.

For at aktivere ASCII-kode post turn Num Lock-tasten. Tryk derefter på vi på Alt-tasten og det numeriske tastatur til konsekvent at rekruttere koden vist ovenfor. Efter at give slip på alle nøgler og det ønskede tegn vises. Af den måde er koden anvendes til at indtaste en smiley "1" eller "2". Forskellen mellem dem er, at den første er fyldt, og den anden - nej. Denne metode er universel - værker i alt, uden undtagelse, applikationer. Særlig nyttig er en kombination af Alt-tasten og "3" på det numeriske tastatur, når nøglen Num Lock (dens LED på tastaturet skal være tændt). Desuden er det ikke alt for svært at huske.

ord

En anden måde at samle hjerter på tastaturet - er at bruge en tekst editor Word. Du er nødt til at bruge "Indsæt" værktøjslinjen til dette formål. Til at begynde, starte programmet og trykke på Alt-tasten. Du vil blive bedt med bogstaverne. Du er nødt til at trykke på den russiske bogstavet "C". Så gør vi en lignende effekt med "M". Åbn karakter indsætte kassen. Lignende handlinger kan udføres ved hjælp af musen. Sikke en måde at vælge - en privat medlem forretning. Men sidstnævnte er nemmere - det anbefales at anvende i dette tilfælde.

Dernæst ved hjælp af markør navigationstasterne til at finde det ønskede symbol os ved at placere markøren og tryk på Enter. Efter at lukke det senest åbnede vindue. Tegnet skal vises. Hvis det er nødvendigt, skal du holde Shift og samtidig med pilen til venstre. Dette vil fremhæve symbolet. Så er det kopieret til klippebordet ved at trykke samtidigt på Ctrl og "C". Derefter køre vi et andet program (f.eks nogen af de installerede browsere). Vi videre til det ønskede felt, og tryk på Ctrl og V sammen med det til indsættelse af hjerte bufferudskiftning.

resultater

I denne lille artikel beskrevet i detaljer de forskellige måder, hvordan at samle hjerter på tastaturet. Den nemmeste måde at udføre denne operation ved hjælp af den såkaldte ASCII-kode. Især i dette tilfælde giver det en meget simpel tastaturgenvej. Som allerede nævnt, bare vende for at starte Num Lock-tasten, og hold Alt-tasten nede (ligegyldigt, højre eller venstre) og uden at slippe det, skal du trykke på det numeriske tastatur '3'. Dette er den nemmeste måde, hvordan hjerter kan udskrives på tastaturet. At det anbefales at gælde for de fleste pc-brugere.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.