ComputereOperativsystemer

Clipboard

Udklipsholder - nogle region hukommelse computerens operativsystem, der er reserveret til lagring af midlertidige oplysninger.

Du sikkert vil ikke bare noget at flytte eller kopiere til din computer (mapper, tekst, billeder og andre filer). Har du tænkt over, hvor at lægge filerne efter handlingen i gang / kopiering? Det er rigtigt, bliver de lagt i udklipsholderen. Han husker de oplysninger, du har kopieret, og derefter giver det til, når du trykker på kommandoen "Indsæt".

Nogle programmer har deres egen buffer, kun tilgængelig inden for rammerne af dette program.

Ulemper udklipsholderen

Den vigtigste negative aspekt er, at det kan lagre kun en blok af information. Så efter du kopiere dataene regelmæssig gamle erstattet af nye.

Men situationen når i et tekstdokument, skal du kopiere de tyve fragmenter i et andet dokument. I dette tilfælde, vil du have tyve gange for at gøre den samme handling.

alle de fragmenter til klippebordet, og derefter en gang at bruge dem i det nye dokument vil uden tvivl være mere praktisk, hvis den første kopi.

Som standard kan denne funktion ikke udføre sådanne handlinger. For at gennemføre denne opgave, bruge brugerdefinerede udviklet applikationer, også kendt som klippebordet manager.

Der er mange værktøjer til at gendanne data fra bufferen. For eksempel kan en sådan ansøgning som Ditto Udklipsholder Manager. Det er den russisk-talende og gratis. Programmet giver dig mulighed for at hente oplysninger fra Udklipsholder. Det ser i systembakken af operativsystemet.

Al tekst og grafik, indspillet i udklipsholderen, nytten fanger magasinet. Sådanne passager kan gøres. Hvis det er nødvendigt, kan hver af dem tilføjes til dokumentet ved at vælge det fra listen. Den nytte har et stort udvalg af andre indstillinger, som selv en nybegynder kan håndtere nemt.

Et sådant program vil give dig uvurderlig hjælp, hvis du ofte bruger klippebordet.

Andre forsyningsvirksomheder:

  • Clipomatic - programmet er meget nem at betjene med en buffer, men husker kun fragmenter af tekst.
  • CLCL - enkel, har mange nyttige funktioner nytte. Det giver dig mulighed for at gemme genveje, installere plugins, konfigurere filteret til at huske informationer.
  • ClipX - app er meget lig CLCL.
  • Udklipsholder Keeper - en god gratis program.

Hvor kan jeg finde Windows Udklipsholder?

Hvis du vil se indholdet af din udklipsholder, kan du gøre dette ved at åbne en fil kaldet clipbrd.exe. Det er placeret i systemet mappen C: / WINDOWS, og derefter i system32 mappen. Denne fil er til rådighed for visning (det kan ikke fjernes), kun Windows XP ejere. Den "syv" og "Vista", afløses af clip.exe fil visningen er ikke mulige indhold.

Rengøring klippebordet (med undtagelse af Windows XP)

For at fjerne indholdet i Windows 7 og Vista, skal du følge disse instruktioner:

- Opret en fil genvej. For at gøre dette, skal du klikke én gang på et tomt område af skrivebordet, højreklik, highlight "Opret" og derefter "Genvej".

- I det vindue, der vises i feltet, hvor han er placeret objektet stien, indtaste kommandoen rydder bufferen: cmd / c echo off | klip.

- klik på "Next".

- Tænk på en etiket navn, og klik på "OK".

Som et resultat, på skrivebordet på din personlige computer mørkfarvet etiket vises. Hvis det er nødvendigt, rensning udklipsholderen dobbeltklik på den.

fejl udklipsholderen

Arbejde med MS Office, kan du løbe ind i en ganske almindelig fejl. I forbindelse med gennemførelsen af copy / paste der er et vindue, der siger "Fejl rydde udklipsholderen." Grunden til dette kan tjene som en indstilling på din computer Punto Switcher ansøgning, der udfører det tastaturlayout skifte mellem to sprog i den automatiske tilstand. Ud af dette program garanterer ikke forsvinden fejl, men prøv alligevel værd.

Dette problem kan også opstå på grund af programmet Hent Master. I de indstillinger, du har brug for at deaktivere "Sporingswebadresse i bufferen."

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.