ComputereOperativsystemer

CRC fejl. Hvordan at fastsætte dig selv?

Data CRC-fejl er ganske almindelige. Publikationen er designet ikke kun for avancerede brugere PC. Novice er også værd at se på det. Til at begynde med er det typisk eksempel på emnet. computerbruger forsøger at lave en kopi af en DVD-ROM. I løbet af denne tid, det popper "CRC datafejl", og processen afbrydes. Hvad betyder det, og hvad der kan gøres for at afhjælpe det problem?

I dette tilfælde kan den manglende blive provokeret af følgende årsager. Først - beskadiget datamedie, eller, for at sige det enkelt - dvd eller cd-rom. For det andet - det er en korrupt fil. I det andet tilfælde, som regel er der tale om filer pakket ind i arkiver. For eksempel pc-bruger forsøger at hente en fil fra internettet en stor størrelse, men står under overvejelse i denne artikel problemet.

Typisk er disse filer simpelthen fjernet og er lavet nye forsøg, som ved tilstedeværelse af tid, tålmodighed og udholdenhed skal lykkes. Der er andre eksempler på aktiviteter, som CRC-fejl forekommer. Især kan forekomme dette problem under installationen af operativsystemet Windows XP. Når denne fejl er det system på samme sted.

Brugeren ser på skærmen, og når at fuldføre OS installationsprocessen er, siger, 35 minutter (eller et andet tidspunkt), ser han et skilt med teksten: "En af de komponenter, der kræves for at fortsætte med at installere OS er ikke installeret i datafejl CRC" . Med denne mulighed, vil vi overveje mulige måder at løse problemet.

Typisk det operativsystem, du installerer fra disk eller direkte fra internettet. Hvis du installerer fra en cd, for startere, kan du prøve at forsigtigt gnide det - ren med en blød klud. Hvis man har udført den fra internettet, mest sandsynligt, nogle installationsfiler kopieret til harddisken på PC'en korrekt.

I dette tilfælde skal du bruge diskkontrollen programmet og forsøge at starte installationen af operativsystemet igen. Men nogle gange computerbrugere klager over, at selv efter at harddisken er formateret og partitioneret, når du installerer Windows XP med dvd-rom stadig popper CRC fejl. Du kan prøve at følge dette råd: "Det er nødvendigt at overskrive OS fordeling ved en lavere hastighed, da problemet kunne være forårsaget af høj hastighed optagelse".

Hvis denne anbefaling ikke hjælper, er det bedst at installere Windows XP ikke at køre, og med blitz. Så spørgsmålet vil blive løst garanteret. Lad os vende tilbage til replikere problemet, udløst af en beskadiget fil, når du forsøger at kopiere oplysninger. Løs det for at hjælpe særlige programmer - forsyningsvirksomhed, hvoraf nogle er beskrevet nedenfor.

PC-software Portable Enhver Reader er designet til at læse data og kopiering af information fra forskellige medier, der er beskadiget, eller hvis der er andre læsevanskeligheder (svære at læse). Særlig relevant enhver læser, når du bruger Wi-Fi, da det ikke påvirke funktionaliteten af tabet forbindelse eller læsefejl. Der er en funktion, der giver dig mulighed for at angive det forventede antal forsøg på at læse information fra et beskadiget køretøj.

Som en anden nyttigt værktøj, der vil hjælpe til at løse sådan et problem som en CRC fejl, kan vi anbefale Recovery Toolbox for CD Gratis. Dette er et gratis program designet til at gendanne beskadigede data fra forskellige datamedier. Du kan bruge den til at gendanne / læse filer fra næsten enhver form under følgende problemer:

  • Oplysningerne lagermedie er fysisk beskadiget.
  • medieformat blev beskadiget program optage informationsbærere.
  • Operativsystemet returnerer en fejl (herunder CRC-fejl), når de forsøger at få adgang til oplysningerne transportøren eller fra læsning.

Recovery Toolbox for CD Gratis er udstyret med en komfortabel, intuitiv brugerflade, den enkle og bekvemme.

Den angivne information kunne drage fordel af selv en novice computerbruger, og vi kan kun ønske dig held og lykke!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.