HjemlighedMøbler

Hvad er stolen of Fine Arts?

Stol of Fine Arts - et klassisk eksempel på nem og praktisk kontormøbler. Enkel og kortfattet design, ganske yndefulde former og lave omkostninger har gjort det til en af de mest populære modeller blandt kunder i mange lande rundt om i verden. Stol ISO krom (det er lyden af hans fulde navn) kan findes i de venteværelser af kontorbygninger, konferencesale. Og selv at arbejde hjemme ofte vælger dette møbel.

Sig noget om, hvem kom op med denne model, er det svært. Nogle kalder forfatteren af geni i sin enkelthed af skabelsen dansker Arne Jacobson, andre nævne navnet på den amerikanske Marcel Breuer, andre krediteret med opfindelsen Akerblumu svensker, der kiggede på dette møbel fra et medicinsk synspunkt og besluttede at forbedre den ved den anatomiske struktur af det menneskelige legeme. Hvem var faktisk "far" i denne skabelse, det fortjener taknemmelighed af hans samtidige og fremtidige generationer.

På trods af, at opkaldet af den sande opfinder er temmelig vanskeligt, tydeligt kan man kun sige én ting: der var en stol i Fine Arts 20-erne af det sidste århundrede, og siden da har ikke mistet sin relevans og popularitet. På tærsklen til sin eksistens, disse modeller koster omkring $ 50, hvilket blev anset for ganske imponerende sum. I dag kan prisen stolen Arts, afhængigt af land eller mærke starter med et mærke på 500-600 rubler. Lave omkostninger, fremragende funktionalitet og funktionalitet gør dette møbel er en reel velsignelse for kontoransatte og besøgende af den offentlige forvaltning institutioner.

Designet model er ganske enkel: i højstyrke metalramme (normalt sort eller stål farve) er sikret en komfortabel, let konkave bredt sæde og anatomiske ryg, der giver dig mulighed for effektivt at opretholde den menneskelige rygsøjle i lang tid, jævnt distribuere belastningen. Kunst stol polstring lavet af forskellige materialer: høj kvalitet erstatning naturlig læder eller tekstil. Det indre rum mellem bunden af sædet og ryglænet er fyldt med skum, som tilvejebringer bekvemmelighed og komfort. Farve skalamodeller kan være uendeligt varierede, men du kan finde en stol Arts Black oftest, grå eller blå.

Design og konstruktion af denne model ikke blot give komfort for mennesker, men også give kompakt lagring af flere kopier. De kan foldes til en antydning af tårnet, som ikke optager meget plads, men gør det nemt at bære eller flytte nogle stole fra sted til sted.

Afhængigt af materialet polstring, let skiftende plejebehov. Modeller af erstatning naturlige hud tilstrækkeligt renset fra tid til anden med en tør klud for støv, og i tilfælde af kraftig forurening kan påføres våd rengøring. Hvis stolen er betrukket med tekstiler Kunst, så flå det af genstridigt snavs vil være lidt mere besværligt end læder, men rengøring med rengøringsmidler og væsker, det bærer uden problemer. Kun det vil være muligt efter fuldstændig tørring af stoffet og intern fyldstof til at fortsætte sin drift.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.